„Luminor“ NT aukcione parduotas dvaras

Nekilnojamojo turto (NT) aukcione už daugiau nei 925 tūkst. eurų parduota dešimt „Luminor bank AS“ bankui ir įmonių grupei priklausančių NT objektų. Tarp jų – XVII a. dvaras Vilniaus rajone bei patalpos kelių šalies miestų centre.

Nekilnojamojo turto (NT) aukcione už daugiau nei 925 tūkst. eurų parduota dešimt „Luminor bank AS“ bankuiir įmonių grupei priklausančių NT objektų. Tarp jų – XVII a. dvaras Vilniaus rajone bei patalpos kelių šalies miestų centre. <br>R.Danisevičiaus nuotr.
Nekilnojamojo turto (NT) aukcione už daugiau nei 925 tūkst. eurų parduota dešimt „Luminor bank AS“ bankuiir įmonių grupei priklausančių NT objektų. Tarp jų – XVII a. dvaras Vilniaus rajone bei patalpos kelių šalies miestų centre. <br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 2, 2019, 11:21 AM

Per išankstinį aukcioną buvo parduotas unikalus neoklasicistinio architektūros stiliaus pastatų kompleksas Nemenčinės seniūnijos Raudondvario miestelyje. Šiuose rūmuose veikė alaus darykla, vėliau istorinis pastatas buvo apleistas. Už A. Parčevskio gatvėje esančius 11 tūkst. kv. m pastatus buvo sumokėta 88 tūkst. eurų.

Brangiausiai aukcione parduoti trys objektai, kuriuose buvo įsikūrę arba vis dar veikia „Luminor“ banko skyriai. Mažeikių centre (Laisvės g. 9) esantis 860 kv.m banko pastatas įsigytas už 240 tūkst. eurų. Banko skyrius Gargžduose, kuris įsigytas dar prieš aukcioną su „Pirk dabar” galimybe, (614 kv. m ploto pastato dalis) parduotas už 224 tūkst. eurų, skyrius Kaišiadoryse (312 kv. m administracinės patalpos) – už 140 tūkst. eurų.

Kaip skelbiama pranešime spaudai, aukcione taip pat parduoti ir keturi žemės sklypai. Du jų – Vilniaus rajone: Grigaičių kaime, parduotas už 20 tūkst. eurų ir Baseino gatvėje, Avižieniuose, už 40,9 tūkst. eurų. Kiti du – pajūryje: Saulažolių kaime Klaipėdos rajone, jį pirkėjai įsigijo už 37 tūkst. eurų ir Pakalnės kaime Šilutės rajone, kuris parduotas už 18 tūkst. eurų.

Taip pat aukciono metu parduotas gyvenamasis namas Kretingoje už 77 tūkst. eurų ir butas bei garažas Marijampolėje už beveik 40 tūkst. eurų.

Banko aukcioną organizavo tarptautinė NT konsultacijų bendrovė „Newsec“.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: G. Nausėda Seimo komisijos reikalauja įrodymų