Vietoje studentų – verslas: tokią ateitį KTU priklausiusiam pastatui numatė vystytojai

Nekilnojamojo turto plėtros ir statybos grupės „Eika“ bendrovė su partneriais nubraižė ateitį pernai Kaune įsigytam buvusiam Kauno technologijos universiteto Mechanikos inžinerijos ir dizaino fakulteto pastatui, rašo portalas vz.lt.

Kauno technologijos universiteto Mechanikos inžinerijos ir dizaino fakulteto pastatas ateityje virs biurais.<br>M.Patašiaus nuotr.
Kauno technologijos universiteto Mechanikos inžinerijos ir dizaino fakulteto pastatas ateityje virs biurais.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 9, 2019, 8:49 AM, atnaujinta Aug 9, 2019, 8:52 AM

Čia bus įrengta komercinių patalpų, kabinetų biurams ir apartamentų bei studijų, kurias paketais bus pasiūlyta įsigyti investuojantiems į nekilnojamojo turtą nuomai.

Su „Eika“ susijusi įmonė „Partnerystės projektai du“ maždaug 7 tūkst. kvadratinių metrų ploto pastatą aukciono metu įsigijo už 1,8 mln. eurų.

KTU yra pirmoji Lietuvos aukštoji mokykla viešame aukcione pardavusi nenaudojamus pastatus, už kuriuos gautos lėšos investuojamos į infrastruktūros gerinimą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.