Panevėžys ruošiasi paslaugų centro „Harmonijos miestas“ statybai

Panevėžys rengiasi statyti kompleksinių paslaugų centrą „Harmonijos miestas“, skirtą negalią turintiems vaikams bei jų šeimos nariams.

Panevėžys ruošiasi paslaugų centro „Harmonijos miestas“ statybai.<br>V.Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
Panevėžys ruošiasi paslaugų centro „Harmonijos miestas“ statybai.<br>V.Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2021-04-03 16:35

Miesto savivaldybė pranešė, kad projektui skirtas 1,9 mln. eurų ES struktūrinių fondų finansavimas. Dar 336 tūkst. eurų yra valstybės biudžeto lėšos.

„Šio centro statybai parinktas visus reikalavimus atitinkantis žemės sklypas, kuriame atsiras ne tik miesto bendruomenei be galo reikalingas paslaugų centras, bet ir sutvarkyta aplink esanti žalioji miesto zona“, – pranešime sako Panevėžio miesto meras Rytis Račkauskas.

Centro statybai skirtas žemės sklypas Aguonų ir A.Baranausko gatvių sankirtoje. Savivaldybė informavo BNS, kad šiuo metu perkami rangos darbai projektavimui.

Centre bus teikiamos bendrosios ir specialiosios socialinės paslaugos, ankstyvos reabilitacijos paslaugos vaikams su negalia, įvairių terapijų, logopedo, psichologo, reabilitologo, specialiojo pedagogo, judesio korekcijos ir kitos specializuotos paslaugos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.