Gyventojai pasakė, kas svarbiausia renkantis namo administratorių

Nuolat į klientų poreikius ir skaitmenines technologijas investuojantis „Mano BŪSTAS“ per metus ženkliai padidino aptarnaujamų namų skaičių. Savo ruožtu nauji įmonės klientai atskleidė, kodėl būsto priežiūros klausimus patikėjo būtent šiam, o ne kitiems administratoriams.

Nauji „Mano BŪSTO“ klientai dažnai šį daugiabučių administratorių pasirenka dėl jo ilgametės, jau 22 metus siekiančios patirties.
Nauji „Mano BŪSTO“ klientai dažnai šį daugiabučių administratorių pasirenka dėl jo ilgametės, jau 22 metus siekiančios patirties.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 17, 2021, 1:39 PM

Atsižvelgia į patirtį ir operatyvumą

Nauji „Mano BŪSTO“ klientai dažnai šį daugiabučių administratorių pasirenka dėl jo ilgametės, jau 22 metus siekiančios patirties. Tai patvirtina ir Vilniuje esančio Grigalaukio kvartalo atstovas Giedrius, kurio gyvenamojo namo administratorius keitėsi nuo šių metų pradžios.

„Ši įmonė per ilgus veiklos metus parodė, kaip reikėtų tinkamai rūpintis būstu. Ne veltui ji yra rinkos lyderė. Tad prieš pasirinkdami namo administratorių atsižvelgėme į šiuos aspektus. Taip pat peržiūrėjome, ką siūlo kitos įmonės, tačiau nei viena „Mano BŪSTUI“ neprilygo“, – teigia pašnekovas.

Panašiai kalba ir Šiauliuose gyvenanti Daiva, kurios gyvenamojo namo priežiūros „Mano BŪSTAS“ taip pat ėmėsi prasidėjus kalendoriniams 2021 metams. Šiuo administratoriumi šiaulietė susidomėjo ne tik dėl jo rinkoje užimamos padėties, bet ir gavusi draugų rekomendacijų dėl greitai ir kokybiškai atliekamų darbų.

Vertina dėmesį

Kita svarbi priežastis, nulėmusi tiek Giedriaus, tiek Daivos bei jų kaimynų pasirinkimą – kokybiškas klientų aptarnavimas. Mat į visus pranešimus ir prašymus reaguojama operatyviai bei profesionaliai, įmonės specialistai susisiekia klientams patogiu metu, o esant poreikiui – ir po darbo valandų.

„Labai gerą įspūdį paliko jau pirmasis susitikimas su įmonės atstovu – jis gyventojams aiškiai papasakojo apie įmonę, jos vertybes, atliekamus darbus ir atsakė į mums rūpimus klausimus. Ne išimtis ir bendravimas telefonu – su specialistais paprasta susisiekti, jie bando kaip įmanoma geriau išspręsti kilusias problemas. Esant sudėtingesniam klausimui sulaukiau ir vieno iš vietinio padalinio vadovų skambučio“, – teigia šiaulietė.

Komunikacijos efektyvumą įmonė pagerino pritaikiusi vadinamąjį vieno langelio principą – kliento klausimą apdorojamas sistemoje ir nukreipiamas tiesiai į kompetentingo specialisto rankas. Automatizavimas padėjo nuo dviejų iki pusės minutės sumažinti ir laukimo laikotarpį. Daiva mini, kad patogumo suteikia ir skaitmeniniai įrankiai – užklausas specialistams taip pat galima siųsti internetu per savitarnos platformą „eBūstas“ ar mobiliąją programėlę.

Patogūs skaitmeniniai įrankiai

Inovacijas įvertina ir Giedrius. „Įmonėms klientams teikiamas platus skaitmeninių įrankių arsenalas taip pat prisidėjo prie mūsų pasirinkimo. Šios priemonės itin aktualios šiais laikais, kai skaitmeninės technologijos lydi faktiškai bet kuriame žingsnyje. Juk išties patogu daugelį būsto priežiūros klausimų tvarkyti per „eBŪSTO“ klientų erdvę. Tai taupo ne tik laiką, bet ir pinigus“, – įsitikinęs vilnietis.

Naudojantis šia platforma vartotojai taip pat gali dalyvauti apklausose, matyti visą daugiabučio remonto ar, kitaip sakant, namo „ligos“ istoriją, gauti detalias sąskaitas už atliktus darbus, matyti, kiek lėšų yra kaupiamajame fonde, nemokamai apmokėti sąskaitas.

Klientų ratas plečiasi

„Mano BŪSTO“ direktorius Mindaugas Genys sako, kad augantis klientų ratas rodo besikeičiantį požiūrį į namų administravimą ir teikiamų paslaugų kokybę visoje šalyje. Jo teigimu, tai, kad daugiabučių namų klientai ieško kokybiškų paslaugų, geriausiai iliustruoja skaičiai. Per pastaruosius metus „Mano BŪSTO“ paslaugomis pradėjo naudotis dar 70 daugiabučių namų visoje Lietuvoje, kurių bendras plotas – daugiau nei 130 tūkst. kv. metrų. Iš viso įmonės paslaugomis naudojasi apie 200 tūkst. klientų visoje Lietuvoje.

„Pamatėme, kad vidutinis vartotojas keičiasi, jam vis svarbesniu tampa skaidrumas, patogumas, jis nori naujovių bei visas paslaugas pasiekti kad ir savo kompiuteryje. Suprasdami tai iš pagrindų pakeitėme veiklos modelį, skaitmenizavome paslaugas – dabar pakanka mobiliuoju telefonu nufotografuoti gedimą ir apie tai elektroniniu būdu informuoti namo administratorių. Dėl savalaikių sprendimų dabar matome augimą, nes pasikeitęs vartotojas įvertina šiuos novatoriškus sprendimus, kurių kitos namus administruojančios įmonės tiesiog neturi“, – teigia „Mano BŪSTO“ direktorius M.Genys.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kodėl iškrėsta Darbo partijos būstinė?
Gyvai
Gyvai: komentarai apie Vilniuje kilusį gaisrą ir situacijos suvaldymą