Už suteiktą pagalbą – šilti žodžiai ir gardus tortas

Neseniai būstą įsigijusi Jolanta dalijasi savo gerąja patirtimi, kaip daugiabučių aptarnavimo lyderis „Mano BŪSTAS“ akimirksniu padėjo rasti išeitį sudėtingoje situacijoje.

Naujai įsigyto būsto savininkė džiaugiasi „Mano BŪSTO“ reagavimo į problemą greičiu.<br>Pranešimo nuotr.
Naujai įsigyto būsto savininkė džiaugiasi „Mano BŪSTO“ reagavimo į problemą greičiu.<br>Pranešimo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 10, 2021, 10:22 AM

Paklausus apie tai, kodėl Jolanta kreipėsi į „Mano BŪSTĄ“, ji pasakoja apie neseniai įsigyto buto remonto darbus:

„Šiuo metu savo bute darau remontą ir susidūriau su santechnikos iššūkiais. Kadangi reikėjo keisti nuotekų vamzdį, ėjau pas kaimyną, gyvenantį apačioje, ir su juo derinausi dėl bendro keitimo. Kaimynas, sužinojęs, kad pas mane vyksta remontas, kuris jo netenkina, į savo būstą neįsileido ir man sustojo visi darbai. Aš negalėjau toliau pratęsti santechnikos darbų ir viskas sustojo. Visiškai pasimečiau“, – guodėsi Jolanta.

Pašnekovė minėjo, jog santechnikai, kurie buvo atėję įvertinti minėto vamzdžio būklę, nusprendė, jog jis yra avarinės būklės, tad jį reikėjo keisti: „Bet kai gavosi tokia situacija, jog kaimynas neįleidžia ir viskas stoja, aš galvojau, kad reikia vėl mąstyti, ką daryti, reikia ieškoti kito sprendimo“.

Žaibiška pagalba

Moteris kreipėsi į „Mano BŪSTĄ“, papasakojo apie situaciją ir paprašė, jog įmonė padėtų išspręsti keblią situaciją.

„Santechnikai turėjo įvertinti, koks galėtų būti kitas sprendimo būdas, kad nereikėtų to vamzdžio keisti. Tuomet labai greitai atvažiavo priežiūros inžinierius Dariuš Azevič ir jis pasakė, kad galimas kitas sprendimo būdas: naudoti seną vamzdį, reikia pakeisti tik tam tikras detales ir viskas bus gerai. Tada man ir nukrito akmuo nuo širdies, nes viskas, aš galiu toliau veiksmus vykdyti. Nes jeigu būtų viskas užsidarę ties tuo kaimynu, aš būčiau buvusi bejėgė“, – pasakoja Jolanta.

Situacija priežiūros inžinieriaus akimis

„Mano BŪSTO“ priežiūros inžinierius D. Azevič pasakoja apie susiklosčiusią situaciją, kuriai reikėjo ieškoti sprendimo ir suteikti reikiamą pagalbą.

„Klientė kreipėsi pagalbos dėl nuotekų vamzdžio pakeitimo. Sulaukęs skambučio iš kolegos su prašymu, jog nuvažiuočiau į vietą, aš mielai nuvykau. Atvykęs į vietą, supratau, kad žmonės darosi remontą ir nori pasikeisti dalį vamzdyno, tačiau vėliau vyks renovacija, todėl patariau, jog keisti vamzdynų nereikia, nes ir taip bus atlikti renovacijos darbai. Tiesiog pateikiau žmonėms patarimą, pasiūlymą, kaip viską būtų galima susitvarkyti, kad būtų tvarkinga“, – pasakojo „Mano BŪSTO“ priežiūros inžinierius.

Padėka – geriausia motyvacija

Naujai įsigyto būsto savininkė džiaugiasi „Mano BŪSTO“ reagavimo į problemą greičiu.

„Man be galo padėjo tai, kad „Mano BŪSTAS“ labai greitai sureagavo ir iš karto išsprendė mano situaciją. Man tas sunkumas nukrito ir esu tikrai labai dėkinga. Suprantu, kad įmonė turi labai daug klientų ir gal kartais ne taip greitai yra sureaguojama, bet būtent šiuo atveju žmonės tikrai sureagavo žaibiškai, Aš jiems dėl to labai dėkinga“, – kalbėjo Jolanta.

Priežiūros inžinierius D. Azevič pasakoja, kad klientams padėti visuomet gera.

„Žinoma, būna situacijų, kai negali pagelbėti: stengiesi, bet nesigauna. O kai pasiseka, matai, jog žmogus laimingas. Iš tikrųjų labai malonu, kuomet žmogus lieka patenkintas.

Taip pat labai malonu, kai klientas padėkoja ir įvertina. O kai įvertina, tai iškart ir nuotaika, ir motyvacija pakyla“, – teigė D.Anzevič.

Rekomenduoja kitiems

Žaibiškos pagalbos sulaukusi įmonės klientė sako tikrai rekomenduojanti naudotis „Mano BŪSTO“ paslaugomis.

„Suprantu, kad ne visada pavyksta sureaguoti laiku, kad pasitaiko žmogiškųjų klaidų, kad klientai turi pastabų, bet atsižvelgus į mano asmeninę situaciją, kaip greitai sureagavo įmonės specialistai, aš tikrai rekomenduočiau naudotis šio daugiabučio administratoriaus paslaugomis“, – pabrėžė Jolanta.

Norėdama pradžiuginti jai padėjusius „Mano BŪSTO“ darbuotojus, moteris atvyko į įmonės biurą ir ne tik asmeniškai perdavė padėka priežiūros inžinieriams, bet ir įteikė jiems gardų tortą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.