Karo įbaugintiems lietuviams privatūs asmenys siūlo įsigyti slėptuves, tik jau gerokai brangiau nei pirko patys

Sostinėje nekilnojamo turto (NT) skelbimuose padaugėjo pasiūlymų įsigyti į slėptuves karo atveju panašias patalpas. Anksčiau jas pirkę patalpų savininkai, šiandien jas bando parduoti už dvigubai didesnę kainą, praneša portalas delfi.lt.

Sostinėje nekilnojamo turto (NT) skelbimuose padaugėjo pasiūlymų įsigyti į slėptuves karo atveju panašias patalpas.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Sostinėje nekilnojamo turto (NT) skelbimuose padaugėjo pasiūlymų įsigyti į slėptuves karo atveju panašias patalpas.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 6, 2022, 10:33 AM, atnaujinta Apr 6, 2022, 10:41 AM

NT ekspertai pripažįsta, kad šis laikotarpis yra tinkamas tokio turto pardavimui, tačiau kartu teigia, kad potencialus pirkėjas taip pat turėtų pagalvoti, ką šiose patalpose įrengti.

Registrų centro duomenimis, Lietuvoje šiuo metu yra įregistruota daugiau kaip 200 tūkst. įvairių pastatų – gyvenamųjų namų, daugiabučių, komercinės ir kitos paskirties pastatų – turinčių įregistruotus rūsius ar cokolinius aukštus.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento duomenimis, šiuo metu Lietuvos savivaldybėse yra 1913 kolektyvinės apsaugos statinių, kuriuose vietos numatytos maždaug 1,2 mln. arba 44 proc. šalies gyventojų.

Lietuvoje kolektyvinės apsaugos statiniais dažniausiai yra priskirti darželiai, mokyklos, sporto, kultūros centrai ir panašūs statiniai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.