NT skelbimų lentoje daugėja išskirtinių pirkinių: susidomėjimas didžiulis

Lietuvoje didėja parduodamų slėptuvių ar į jas panašių patalpų pasiūla, rašo lrt.lt.

Vilniaus centre, Vasario 16-osios gatvėje, 1957 metais statytame daugiabutyje, už 115 tūkst. eurų parduodama 164 kv. m ploto slėptuvė.
Vilniaus centre, Vasario 16-osios gatvėje, 1957 metais statytame daugiabutyje, už 115 tūkst. eurų parduodama 164 kv. m ploto slėptuvė.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 15, 2022, 9:42 AM

Nekilnojamojo turto ekspertai sako, kad dalis specialios paskirties patalpų pardavėjų slėptuves tikisi parduoti brangiau. Pastebimas ir didesnis pirkėjų susidomėjimas.

Nekilnojamojo turto ekspertai sako, jog skelbimų įsigyti slėptuves skaičius iki karo pradžios buvo simbolinis, dabar jų – iki kelių dešimčių.

Visuomenės ir kai kurių valstybinių institucijų susidomėjimą slėptuvėmis pastebi ir Turto bankas, todėl jų ir panašaus pobūdžio objektų parengimą pardavimui laikinai sustabdė.

„Norim paprasčiausiai nepaskubėti, turime šiandien dienai pardavimų sąraše įtrauktas 7 slėptuves ir norim, kad valstybinės institucijos, tos, kurios turi priimti sprendimus, įsivertintų, ar tos slėptuvės bus valstybei reikalingos kaip slėptuvės, ar jos dėl savo būklės ir lokacijos nereikalingos“, – teigia Turto banko vadovas Mindaugas Sinkevičius.

Registrų centro duomenimis, Lietuvoje įregistruota daugiau kaip 200 tūkst. įvairių pastatų, turinčių įregistruotus rūsius ar cokolinius aukštus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.