Į Lietuvą atvykstantis garsus Ukrainos dainininkas parodė, kas liko iš ilgus metus jo statyto namo

Ukrainos dainininkas, grupės „Druga Rika“ lyderis Valerijus Kharchishinas socialiniame tinkle „Instagram“ paskelbė savo namo, kurį sugriovė rusų okupantai, nuotrauką. Beje, šis dainininkas kitą savaitę koncertuos Lietuvoje.

Grupės „Druga Rika“ lyderis V. Kharchishinas socialiniame tinkle „Instagram“ paskelbė savo namo, kurį sugriovė rusų okupantai, nuotrauką.<br>„Instagram“ nuotr.
Grupės „Druga Rika“ lyderis V. Kharchishinas socialiniame tinkle „Instagram“ paskelbė savo namo, kurį sugriovė rusų okupantai, nuotrauką.<br>„Instagram“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 25, 2022, 5:45 PM, atnaujinta Apr 25, 2022, 6:11 PM

Nuotraukoje matyti pastato, į kurį pataikė šalies agresorės kariuomenės sviedinys, liekanos. Namas buvo pastatytas netoli Gostomelio. 

„Taip, tai namas, kuriame gyveno mano vaikai. Vyresnysis sūnus dabar yra fronte. Nuotrauką publikuoju pirmą kartą, bet tik tam, kad atkreipčiau dėmesį“, – socialiniame tinkle rašė V. Kharchishinas.

Dainininkas yra sakęs, jog šį namą statė labai ilgai, statyboms išleido kone visus pinigus, rašo perild.com.

„Aš kovojau, kai iš manęs atėmė žemę, kai statybininkai sukčiavo. Neseniai netoliese už paskutinius pinigus pastačiau namą savo tėvams, tačiau jie taip ir nepersikraustė. Neturėjome laiko. Mano vaikams šis namas yra jų namai. Jų Ukraina“, – rašė dainininkas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.