Šeima atsisakė fantastiškos NT plėtotojų siūlomos sumos: pasiliko savo senajame name

Sidnėjaus šiaurės vakaruose gyvenanti šeima dėmesio ir pagyrų susilaukė tuomet, kai NT plėtotojams atsisakė parduoti namą, nors aplinkiniuose sklypuose jau vyko statybos.

Sidnėjaus šiaurės vakaruose gyvenanti šeima dėmesio ir pagyrų susilaukė tuomet, kai NT plėtotojams atsisakė parduoti namą, nors aplinkiniuose sklypuose jau vyko statybos.<br>youtube.com vaizdas
Sidnėjaus šiaurės vakaruose gyvenanti šeima dėmesio ir pagyrų susilaukė tuomet, kai NT plėtotojams atsisakė parduoti namą, nors aplinkiniuose sklypuose jau vyko statybos.<br>youtube.com vaizdas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 7, 2022, 12:27 PM, atnaujinta May 7, 2022, 12:29 PM

Iš oro darytose rajono, esančio netoli Sidnėjaus priemiesčio Quakers Hill, nuotraukose matyti didelė žalia teritorija, kurios viduryje stovi namas ir ūkinis pastatas – viską supa eilėmis sustatyti kone identiški naujos statybos namai.

Nekilnojamasis turtas priklauso Zammitų šeimai, kuri, atsisakiusi išties pelningo pasiūlymo, liko gyventi savo name. Kaip pranešama, už sklypą jiems buvo siūlomas ne vienas milijonas.

Nekilnojamojo turto agentūros „Ray White Quakers Hill“ agentas Tayloras Bredinas „Seven News“ teigė, kad, jei šeima sklypą visgi parduotų, jame galėtų iškilti maždaug pusšimtis naujų namų. Ar šeima galiausiai nuspręs atsisakyti savo namo, neaišku, tačiau jei jie sutiktų su NT plėtotojų pasiūlymu, T. Bredinas mano, kad sklypą būtų galima parduoti už 50 mln. dolerių.

50-metė Diane Zammit laikraščiui „The Daily Mail“ pasakojo, kad nuo tada, kai šeima čia apsigyveno, rajonas gerokai pasikeitė. Anot moters, anksčiau daugiausia čia vyravo dirbama žemė, buvo pastatyta nedidelių, raudonų plytų namų ir kotedžų.

„Kiekvienas namas buvo unikalus ir jame buvo tiek daug erdvės, – sakė ji. – Dabar to nebėra. Tai tiesiog ne tas pats.“

Iš mūrinio šeimos namo atsiveria vaizdas į Mėlynuosius kalnus.

Sidnėjuje NT tebėra vienas brangiausių Australijoje. Nors ekspertai prognozuoja, kad 2022 m. nekilnojamojo turto kainų augimas sulėtės, tačiau gali nesumažėti dar kelerius metus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.