Bet koks pajūrio statinys aukcione auksu virsta: už seną pirtį Smiltynėje pasiūlė kosminę sumą

VĮ „Turto bankas“ skelbtame aukcione už apleistą buvusios pirties pastatą Smiltynėje šiandien buvo pasiūlyta 153 200 eurų, nors pradinė kaina buvo 26 000 eurų.

Vienas iš aukciono dalyvių pasiūlė už šią buvusią pirtį nerealią kainą – daugiau nei 1 milijoną eurų. Aukcionas tada neįvyko.<br>Turto banko nuotr.
Vienas iš aukciono dalyvių pasiūlė už šią buvusią pirtį nerealią kainą – daugiau nei 1 milijoną eurų. Aukcionas tada neįvyko.<br>Turto banko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Edgaras Valeckas, VE, edgaras@ve.lt

Aug 11, 2022, 3:58 PM, atnaujinta Aug 11, 2022, 3:59 PM

Priminsime, kad ankstesnis buvusios pirties pastato, kurio plotas tik 42,4 kvadratinio metro, aukcionas buvo paskelbtas neįvykusiu, nes vienas iš aukciono dalyvių pasiūlė nerealią kainą – daugiau nei 1 milijoną eurų.

Turto bankas informavo „Vakarų ekspresą“, kad šiandien pasibaigusiose varžytinėse užsiregistravo net 23 dalyviai. Šį kartą varžytinės vyko tolygiai ir yra didelė tikimybė, kad jų laimėtojas pasirašys pirkimo pardavimo sutartį.

Pagal įstatymą visi formalumai turi būti sutvarkyti per mėnesį aukcionui pasibaigus. Jei varžytinių laimėtojas iš šį kartą nepasirašytų sutarties, buvusį pirties pastatą Smiltynėje būtų bandoma parduoti dar kartą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.