Taip atrodys pirmasis verslo centras Lietuvoje, kuriame – baseinų erdvė ir sveikatingumo kompleksas

Nekilnojamojo turto plėtros kompanija „Hanner“  šią vasarą pasirašė sutartį su baseinų operatoriumi „Plaukimo šeima“. Ši įmonė bus dviejų baseinų ir modernaus sporto bei sveikatingumo komplekso valdytoja pradėtame statyti verslo centre „Business Stadium Central“.

Nekilnojamojo turto plėtros kompanija „Hanner“ pasirašė sutartį su baseinų operatoriumi „Plaukimo šeima“.<br>Vizual.
Nekilnojamojo turto plėtros kompanija „Hanner“ pasirašė sutartį su baseinų operatoriumi „Plaukimo šeima“.<br>Vizual.
Nekilnojamojo turto plėtros kompanija „Hanner“ pasirašė sutartį su baseinų operatoriumi „Plaukimo šeima“.<br>Vizual.
Nekilnojamojo turto plėtros kompanija „Hanner“ pasirašė sutartį su baseinų operatoriumi „Plaukimo šeima“.<br>Vizual.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Sep 11, 2023, 10:11 AM, atnaujinta Sep 11, 2023, 10:12 AM

Šiuolaikiški baseinai ir modernus sporto centras bus įrengti viršutiniuose Rinktinės gatvėje kylančio verslo centro aukštuose, projekto autoriai – pasaulinio garso architektų biuras „Zaha Hadid Architects“. Naujojo komplekso statybas numatyta baigti 2025 m. ketvirtą ketvirtį.

„Tai bus pirmasis verslo centras Lietuvoje, kuriame įrengta speciali baseinų erdvė ir aukščiausio lygio sveikatingumo kompleksas. Investuodami į geriausią šalyje verslo centrą, norime jį paversti išties patrauklia vieta – ne tik įrengdami itin kokybiškas darbo erdves, bet ir sukurdami savo nuomininkams bei lankytojams privilegiją į išskirtinę infrastruktūrą“, – sako „Hanner“ vadovas Arvydas Avulis.

Naujajame sporto ir sveikatingumo centre bus įrengti du baseinai. Vienas – 15 metrų ilgio, dviejų takelių vaikų baseinas, antras – 25 metrų ilgio, tris takelius turintis baseinas, skirtas suaugusiems.

Sveikatingumo zonoje taip pat planuojama įrengti sūkurinę vonią, garinę pirtį, sauną, šalto kubilo dušą, poilsio erdves ir lauko terasą su gultais bei vaizdu į Gedimino pilį ir senamiestį. Komplekso erdvėje bus išvystyta ir visa reikiama aptarnaujanti infrastruktūra: dušai, persirengimo kambariai, drabužinės, sulčių baras, kavinė ir restoranas.

Sporto erdvėje bus įrengtos treniruoklių ir grupinių treniruočių salės, atskiros kardio treniruočių, lankstumo ir funkcinės zonos. Sportuojantiems talkins kvalifikuotų trenerių ir kineziterapeutų personalas.

„Toks sporto ir sveikatingumo kompleksas, įrengtas verslo centre, lemia didelę sinergiją. Čia treniruotis bus galima prieš atvykstant į biurą, aktyviai praleisti pietų pertrauką, atsipalaiduoti po darbo. Šiame komplekse vyks ir vaikų edukacija. Kol jie mokysis plaukti, tėvai galės leisti laiką sveikatingumo komplekse, kuris bus pritaikytas tiek šeimų, tiek visų svečių poreikiams“, – pabrėžia Giedrė Visockytė, prekės ženklo „Plaukimo šeima“ vadovė.

„Business Stadium Central“ bus sostinės centre įsikūrusio verslo kvartalo „Business Stadium“ centrinis pastatas. Šiame kvartale „Hanner“ jau yra išvysčiusi tris verslo centrus – „Business Stadium West“, „Business Stadium North“ ir „Business Stadium North East“, taip pat – „Courtyard by Marriott“ viešbutį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.