„Urban HUB“ susitarė dėl beveik 4000 kv. m. nuomos: įsikurs „Kauno padelio klubas“

SBA grupės plėtojamame prekybos ir verslo mieste „Urban HUB“ Kaune duris atvers viena didžiausių padelio arenų – 3860 kv. m. plote „Kauno padelio klubas“ įrengs 8 vidaus kortus, o atidarymas planuojamas jau šių metų rugpjūtį.

Urban HUB Statybos darbai.
Urban HUB Statybos darbai.
Urban HUB Kaune architektūra.
Urban HUB Kaune architektūra.
R.Žemelė ir G.Muliuolis.
R.Žemelė ir G.Muliuolis.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Apr 4, 2024, 1:04 PM

Išnuomota trečdalis erdvių

„Partnerystė su vienais stipriausių padelio plėtotojų Lietuvoje deda pagrindą aplink formuojamo aktyvaus laisvalaikio klasteriui. Prie padelio jungsis ir kitos sporto erdvės, susijusių prekių ir paslaugų parduotuvės. Pirmajame „Urban HUB“ etape, 22 000 kv. m. plote, išnuomota jau beveik 30 proc. erdvių – čia įsikurs specializuotų prekių parduotuvės, verslo klientų aptarnavimo centrai, vaikų žaidimo kambariai ir kiti. Šiuo metu kalbamės su kitais nuomininkais ir planuojame, kad iki vasaros klientai įsirenginės beveik 10 000 kv. m. erdvėse – pusė pirmojo „Urban HUB“ etapo bus atverta lankytojams“, – sako „Urban HUB“ vadovas Giedrius Muliuolis.

Šiuo metu projekte Kaune erdves dalis verslų jau adaptuoja savo poreikiams. Planuojama, kad pirmojo etapo statybos darbai pasibaigs jau šį pavasarį ir tuomet daugiau nei 20 Lietuvos, tarptautinių įmonių pradės pasiruošimą įkurtuvėms ir įsirenginės patalpas parduotuvėms, paslaugoms, biurams ir sandėliavimui.

„Prisijungimą prie „Urban HUB“ vertiname kaip partnerystę. Kursime svarbią ir trūkstamą aktyvaus laisvalaikio infrastruktūrą Kauno rajonui ir kaimynėms miesto gyvenvietėms. Žinome, kad šioje pusėje, šalia LEZ (Kauno laisvosios ekonominės zonos) ir kitų čia įsikūrusių didžiųjų kompanijų, trūksta patogios vietos aktyviai leisti laiką po darbų. Tad erdviose patalpose arenos lankytojams pasiūlysime aktyvaus laisvalaikio, sporto ir sveikatinimo paslaugas, poilsio ir darbo zonas. Suskaičiavome, kad per dieną mūsų komplekse gali apsilankyti apie 500 sportininkų“, – sako „Kauno padelio“ vadovė Raimonda Žemelė.

Pilnai išvystyta infrastruktūra sportui

Pasak jos, „Urban HUB“ rinkoje šiuo metu yra tokios infrastruktūros ir architektūros projektas, kuris gali pasiūlyti modernias bei aukštas erdves, atitinkančias aukščiausius padelio standartus.

Be 8 padelio kortų naujose erdvėse planuojama įkurdinti ir sveikatos terapijos centrą, restoraną, sporto salę, masažo bei kineziterapijos kabinetus, padelio prekių parduotuvę. Klientų patogumui – poilsio ir darbo zonos, vaikų žaidimų erdvė ir galimybės stebėti vykstančias rungtynes ir čempionatus.

Šiuo metu „Urban HUB“ baigia pirmojo, 22 000 kv. m. etapo statybą. Planuojama, kad jau gegužę bus baigti ir apželdinimo, vidinės mažosios architektūros darbai. Lygiagrečiai jau pradėtas ir antrasis, 26 000 kv. m. ploto projekto etapas, prieš mėnesį startavo pirmojo pastato, plėtojamo „YIT Lietuva“ iš A6 kelio pusės, rangos darbai. Jame įsikurs prekybos centras „IKI“ bei vaistinės, specializuotos maisto prekių parduotuvės, svarbios paslaugos čia besilankantiems klientams. Metų viduryje prasidės ir likusių antrojo etapo pastatų statybos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.