13 būdų, kaip galima panaudoti maisto produktams skirtą plėvelę

4. Koteliai. Bananų kotelius apvyniokite plėvele ir vaisiai išliks švieži ilgam.

Jei plėvele apvyniosite bananų kotelius, jie ilgiau išliks švieži.<br>„takprosto“ nuotr,
Jei plėvele apvyniosite bananų kotelius, jie ilgiau išliks švieži.<br>„takprosto“ nuotr,
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 6, 2016, 1:55 PM, atnaujinta Feb 10, 2018, 12:20 AM

1. Rankos. Plėvelė apsaugos rankas, kai reikia padirbėti su grėbliu ar kastuvu. Tiesiog apvyniokite instrumento kotą plėvele ir ant delnų jokių nuospaudų nebus.

2. Ledai. Nesuvalgytus ledus būtina apvynioti plastikine plėvele ir tik tuomet juos dėti į šaldiklį.

3. Teptukas. Dažymo teptuką apvyniokite plėvele. Tokiu būdu apsaugoję nuo išdžiūvimo, kitą dieną juo vėl galėsite darbuotis. Plėvele galima uždengti ir skardinę su dažų likučiais.

4. Koteliai. Bananų kotelius apvyniokite plėvele ir vaisiai išliks švieži ilgam.

5. Sauga. Norėdami sandariai uždaryti talpyklas taip pat pasinaudokite plėvele. Patartina ja apvynioti kosmetikos priemones ir tik tuomet krauti į lagaminą.

6. Batai. Plėvelės ritinį laikykite netoli įeinamųjų durų: jei tektų greitai įeiti į namus apsiavus batais, juos apvyniokite plėvele.

7. Langai. Nuo skersvėjų taip pat gelbėja plėvelė: ja galima susandarinti langų plyšius.

8. Spąstai. Virtuvėje įsikūrusioms muselėms plastikinė plėvelė – puikūs spąstai. Supjaustytą vaisių sudėję į puodelį uždenkite plėvele, bet padarykite nedidelį plyšį. Muselės labai greitai susirinks puodelyje, ir tada jas galėsite išmesti lauk.

9. Menas. Originalus būdas ant būsto sienų sukurti raštą. Nudažytą sieną uždenkite plėvele ir ją paglamžykite. Ši gudrybė padės sukurti nepakartojamą raštą.

10. Švara. Šaldytuvo lentynas patartina uždengti plėvele. Ideali švara, net jei ant lentynėlės nuvarvės uogienės lašas ar išsilies kefyras. Juk kur kas paprasčiau pakeisti plėvelę nei plauti visą šaldytuvą.

11. Procesas. Plėvelė – puiki lieknėjimo priemonė! Labai naudinga daryti įvyniojimus moterims, kurios nori atsikratyti celiulito. Mat probleminėse kūno zonose suaktyvėja kraujotaka ir vyksta natūralus liesėjimo procesas.

Taip pat galima sustiprinti bet kokios veido kaukės – tiek maitinamosios, tiek ir valomosios poveikį. Plėvelės sukuriamas šilumos efektas padės į odą veiksmingai patekti medžiagoms.

12. Stogas. Bet kokio skysčio pripildyta stiklinė, uždengta plastikine plėvele, ją pradūrus šiaudeliu, taps „patikima“, – iš jos niekas neišsilies.

13. Gėlės. Į vandenį nepamerkta gėlių puokštė atrodys ilgiau šviežia, pasitelkus šią gudrybę. Kotų galus apvynioję šlapia medžiagine servetėle, po to tvirtai apvyniokite plėvele.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: koks svarbiausias O. Scholzo vizito tikslas?