Susigrąžinti pinigus už naują stogą ar fasadą – labai paprasta

Stogų ir fasadų lyderė Baltijos šalyse UAB „Eternit Baltic“ kartu su naujienų portalu lrytas.lt dalinasi vilniečio Alvydo Mandeikos sėkmės istorija ir kviečia išbandyti savo laimę dalyvaujant žaidime. Jo nugalėtojas susigražins pinigus už savo naują stogą ar fasadą, o net šeši laimingieji džiaugsis madingomis „Big Green Egg“ kepsninėmis.

 Asmeninio archyvo nuotr.
 Asmeninio archyvo nuotr.
 A. Mandeikos namas.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
 A. Mandeikos namas.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2017-08-03 10:40, atnaujinta 2017-08-04 09:35

Vieno praėjusių metų konkurso „Mano Eternit istorija“ nugalėtojų A. Mandeikos stogo sprendimas sulaukė aukščiausio komisijos įvertinimo ir buvo pripažintas geriausiu renovacijos pavyzdžiu. Namas-nugalėtojas, pastatytas XIX-XX a. sandūroje Vilniaus centre, reikalavo ne tik kokybiško stogo, bet ir tokio sprendimo, kuris atitiktų architektūros paveldo reikalavimus. Tad atsižvelgiant į istorinę miesto aplinką ir namo stogo konstrukciją, pasirinkta pluoštinio cemento plokštelių danga „Dacora“.

Vaizdo reportaže pamatysite ir išgirsite paties A. Mandeikos praktiškai išbandytų stogo dangų privalumus ir trūkumus ir, žinoma, kaip galima surengti smagų pikniką su draugais gyvenant netgi pačioje miesto širdyje.

„Bet kokią mintį ir viltį turint reikia dalyvauti“, – ragina A. Mandeika. „Eternit Baltic“ konkurse  vilnietis laimėjo prabangią „Big Green Egg“ kepsninę, kuria naudotis apmokė profesionalus šefas, surengęs pikniką tiesiog pono Alvydo balkone.

Detalią šiuo metu vykstančios akcijos informaciją ir žaidimo taisykles rasite www.eternit.lt

 

Norėdami komentuoti turite prisijungti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.