Ekspertai pataria, kaip išsirinkti ilgaamžę stogo dangą

Planuojant dengti stogą visada sprendžiamas savotiškas galvosūkis, kaip išsirinkti tinkamiausią stogo dangą. Architektas Vidas Stalaučinskas pataria pradėti nuo stogo formos.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-09-13 08:01, atnaujinta 2017-09-13 09:07

„Užsakovai pasirinko „Eternit Baltic“, nes tai ilgaamžė, nedegi ir prieinama pagal kainą stogo danga“, – apie klientų motyvus rinktis šiame vaizdo siužete aptariamą dangą pasakoja architektas. Dar daugiau praktiškų patarimų ir svarbių niuansų, kurie daro įtaką stogo dangos pasirinkimui, atskleis ir UAB „Avižieniai“ direktorius Vytautas Švenčionis.

Planuojantiems dengti stogą ir ieškantiems ne tik gerų patarimų, bet ir konkrečių pasiūlymų, stogų ir fasadų lyderė Baltijos šalyse UAB „Eternit Baltic“ kartu su naujienų portalu lrytas.lt kviečia išbandyti savo laimę ir sudalyvauti žaidime. Nugalėtojas susigrąžins pinigus už naujutėlaitį savo namo stogą arba fasadą, o net dešimt laimingųjų bus apdovanoti madingomis „Big Green Egg“ kepsninėmis.

Žaidimo taisykles ir daugiau informacijos apie pasiūlymą rasite www.eternit.lt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.