Niekaip neatspėsite, kokios įstaigos kalėdinė vitrina – tarp trijų gražiausių

Vakar baigėsi kelias savaites trukęs balsavimas už gražiausias Vilniaus kalėdines vitrinas, kuriame savo nuomonę išsakė beveik 8000 balsavusiųjų. Susumavus internetu balsavusių žmonių balsus ir komisijos balus, paaiškėjo, kad konkurso „Gražiausia Vilniaus kalėdinė vitrina 2017“ pirmosios vietos nugalėtoja tapo „C&D Style“ salono vitrina. Antrąją vietą užėmė „Zwilling“ salono vitrina, trečiąją II – LR Muitinės departamento vitrina.

 LR Muitinės departamento vitrina.
 LR Muitinės departamento vitrina.
  „Zwilling“ salono vitrina.
  „Zwilling“ salono vitrina.
  „C&D Style“ salono vitrina.
  „C&D Style“ salono vitrina.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Dec 21, 2017, 4:42 PM

Šiais metais konkurse „Gražiausia Vilniaus kalėdinė vitrina 2017“ dalyvavo beveik pusšimtis entuziastingų Vilniaus verslininkų, įmonių bei įstaigų. Jie atsiliepė į dar rugsėjo mėnesį Vilniaus miesto savivaldybės skelbtą kvietimą Kalėdų laukimo laikotarpiu šventiškai papuošti savo virtinas ir tokiu būdu prisidėti prie Kalėdų nuotaikos kūrimo mieste. Šio konkurso tikslas – skatinti vilniečių bendruomeniškumą ir gražią švenčių kultūros puoselėjimo mieste iniciatyvą.

„Esame maloniai nustebinti konkurso dalyvių entuziazmu, labai džiaugiamės Vilniaus Senamiesčio gatves papuošusiais originaliais ir stilingais kalėdinių vitrinų puošybos sprendimais ir šių metų konkurso rezultatais. Ir žinoma, labai tikimės, kad kitais metais šis konkursas sulauks kelis kart daugiau sumanių dalyvių, ne tik įmonių ir įstaigų, bet ir gamybos įmonių, dekoravimo studijų bei privačių iniviatyvų“, – pabrėžė konkurso organizatoriai ir vertinimo komisijos nariai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.