„PortalPRO“: išsikvieskite meistrą patys vos kelių mygtukų paspaudimu

Užsikimšo kriauklė? Išlūžo langas? Neveikia rozetė? Šiandien išsikviesti meistrą remonto darbams bute – taip pat paprasta kaip užsisakyti taksi automobilį.

Meistrą į butą išsikvietę gyventojai gali būti dvigubai ramūs, mat darbų kokybė yra kontroliuojama, o darbams suteikiama garantija.
Meistrą į butą išsikvietę gyventojai gali būti dvigubai ramūs, mat darbų kokybė yra kontroliuojama, o darbams suteikiama garantija.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2021-11-03 09:50, atnaujinta 2022-02-08 14:05

Inovatyvią paslaugą pradėjo teikti kompanija „PortalPRO“, kuri gyventojams pasiūlė profesionalius meistrus akimirksniu išsikviesti per mobiliąją aplikaciją.

Garantijos ir patikimumas

Dažnas esame girdėję graudžiai juokingų istorijų apie susidūrimus su skelbimuose rastais „meistriukais“, kurių veikla butuose atneša daugiau žalos nei naudos.

Tokiems nesusipratimams atėjo pabaiga. Mat su „PortalPRO“ elektronine platforma bendradarbiaujantys meistrai yra sertifikuoti, o visiems atliktiems darbams suteikiama garantija.

„Tai ir yra pagrindinis mūsų privalumas. Garantuojame, kad darbus atlieka profesionalai, nes patys atrenkame geriausius savo sričių specialistus, tikriname jų kvalifikaciją. Meistrą į butą išsikvietę gyventojai gali būti dvigubai ramūs, mat darbų kokybė yra kontroliuojama, o darbams suteikiame garantiją“, – sako „PortalPRO“ generalinis direktorius Dalius Šimaitis.

Meistras prastai atliko darbus, o tada dingo kaip į vandenį? „Jei naudojatės mūsų programėle, tokia situacija yra paprasčiausiai neįmanoma. Iš šios srities aktyviai vaikome ir „šešėlių teatrą“. Mūsų platformoje visi darbai yra skaidriai registruojami, apskaitomi, mokami mokesčiai valstybei“, – teigia D.Šimaitis.

Įvairiausi darbai

Santechnikos darbai, buitinės technikos pajungimas, langų ir durų remontas, valymo darbai, buto apdaila – tai tik dalis darbų, kuriuos atlieka su „PortalPRO“ bendradarbiaujantys meistrai.

Šiuo metu „PortalPRO“ meistrai daugiausia pasiūlymų gali pasiūlyti Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje, tačiau dar šiemet veiklos darbų geografija bus plečiama.

Taigi, kaip išsikviesti meistrą? Visų pirma, reikėtų atsisiųsti ir išmaniajame telefone ar kitame įrenginyje įdiegti mobiliąją „PortalPRO“ aplikaciją, skirtą klientams.

Čia pasirinksite darbą, kurį norite atlikti savo namuose ir užpildysite užduotį, skirtą meistrui. Per kelias valandas gausite pasiūlymų iš skirtingų meistrų su nurodyta darbų kaina ir pasirinksite jums tinkamiausią. Atvažiavęs meistras atliks darbus, o jums beliks patogiai atsiskaityti internetu.

Meistrų bendruomenė auga

Šių metų liepos mėn. pradėjo veikti ir naujoji „PortalPRO“ platformos dalis, kuri tiesiogiai sujungė gyventojus su meistrais.

Darbų pasiūlymų meistrams sistema „PortalPRO“, amatininkams siūlanti įvairius darbus daugiabučiuose namuose, sėkmingai veikia jau dvejus metus.

„Šioje srityje esame ne naujokai. Nuosekliai dirbdami subūrėme įvairių profesijų meistrų bendruomenę, kurios gretos nuolat auga“, – sako D.Šimaitis.

Per paskutinius metus bendras užsiregistravusių sistemoje meistrų skaičius augo tris kartus: nuo 1108 iki 4795. Registruotų „PortalPRO“ partnerių skaičius ūgtelėjo nuo 371 iki 1099.

Daugiau nei dvigubai augo ir aktyvių sistemos partnerių kiekis, kurie gauna darbų pasiūlymus. Tokių meistrų per metus radosi nuo 322 iki 728.

„Ar gerai padarys? Ar nepermokėsiu? Išsprendėme klausimus, kurie iki šiol keldavo rūpesčių prireikus didesnio ar mažesnio remonto bute. Dabar remonto rūpesčius palikti meistrams galima be papildomo galvos skausmo“, – įsitikinęs D.Šimaitis.

Beje, nuo šiol PortalPRO klientams siūlo profesionalaus meistro konsultaciją, kuri padeda įvertinti darbo poreikį ir taip sutaupyti laiko bei pinigų.

Dar prieš ieškodami problemos ar remonto sprendimo, klientai gali užsisakyti meistro konsultaciją ir tokiu būdu tiksliau įsivertinti bei susiplanuoti darbus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.