Lrytas.lt iniciatyva #judusulrytu pasiekė finišą: už spaudos laisvę nujudėta daugiau nei 3000 kilometrų Skelbiami nugalėtojai

Kasmet „Lietuvos ryto“ žiniasklaidos grupė mini svarbią datą– gegužės 7-ąją – Spaudos atgavimo, kalbos ir knygos dieną. Dėl šalyje susidariusios situacijos ir įvesto karantino, sugalvota šią šventę šiemet paminėti kitaip – naujienų portalas lrytas.lt inicijavo konkursą #judusulrytu, kuriame kvietė skaitytojus prisijungti, aktyviai leisti laisvalaikį ir pajudėti už spaudos laisvę bei laimėti vertingų dovanų.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2021-05-07 16:06

Beveik mėnesį vykęs konkursas šiandien pasiekė finišą. Skaičiuojama, kad pirmą kartą rengiama tokia iniciatyva pritraukė nemažą būrį skaitytojų ir lrytas.lt komandos narių, kurie socialiniuose tinkluose dalinosi savo sporto rezultatais. Susumavus rezultatus paaiškėjo, jog bendrai už spaudos laisvę nujudėta daugiau kaip 3400 km.

Šią savaitę už neblėstančią motyvaciją lrytas.lt suvenyras – termopuodelis atitenka Ruslanui Prokopenko. Pagrindinį iniciatyvos prizą – rėmėjo „Skytech“ įsteigtą išmanųjį laikrodį „Garmin Forerunner“ įteikiame Eitvydui Vanagui, nustebinusį ne tik savo rezultatais, bet ir atkaklumu kone kiekvieną dieną dalinantis užfiksuotų rezultatų nuotraukomis. E. Vanagas konkurse dalyvavo nuo pradžios ir bendroje sumoje nujudėjo daugiau kaip 300 km. Su laimėtojais redakcija susisieks asmeniškai.

„Džiaugiamės, kad mūsų lankytojai ir darbuotojai įsitraukė ir tiek nujudėjo už spaudos laisvę! Ši diena svarbi ne tik kiekvienam žurnalistui, bet ir kiekvienam lietuviui“, – sako portalo redaktorius Tautvydas Mikalajūnas.

Galima pasidžiaugti, kad aktyvumu nenusileido ir lrytas.lt komanda, kuri subūrusi klubą vienoje sporto programėlėje taip pat rinko kilometrus ir draugiškai rungėsi tarpusavyje. Kiekvieną prisijungusį prie iniciatyvos redaktorius T.Mikalajūnas apdovanojo stilingais ir specialiai šiai progai pagamintais sportiniais džemperiais, trys aktyviausi kolegos papildomai apdovanoti lrytas termopuodeliais ir partnerių knygynų tinklo „Vaga“ knygomis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.