Nepriklausomi „Herbalife Nutrition“ partneriai laimėjo prizą kasmetinėje tvarkymo akcijoje „Darom 2022“

Tvarumas yra pagrindinė pasaulinės subalansuotos mitybos produktų bendrovės „Herbalife Nutrition“ vertybė, tad nepriklausomi kompanijos partneriai Lietuvoje aktyviai dalyvauja veiklose, kuriomis kuriama ekologiškesnė ir švaresnė aplinka. Bendrovės partneriai iš Mažeikių ir Plungės dalyvavo tradicinėje viešųjų erdvių tvarkymo akcijoje „Darom 2022“, kurioje Mažeikių komanda laimėjo piniginį prizą už didžiausią išvalytą teritoriją.

„Herbalife Nutrition“ Mažeikių komanda.
„Herbalife Nutrition“ Mažeikių komanda.
„Herbalife Nutrition“ Plungės komanda.
„Herbalife Nutrition“ Plungės komanda.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

May 31, 2022, 1:17 PM, atnaujinta May 31, 2022, 4:15 PM

Mažeikių rajono savivaldybė paskelbė nuo balandžio 19 d. iki gegužės 2 d. trukusį konkursą, kuriame įvairios įmonės, įstaigos, organizacijos ir pavieniai asmenys buvo kviečiami burtis į komandas. Jos turėjo švarinti ir tvarkyti viešąsias erdves, surinkti kuo daugiau atliekų ir jas išrūšiuoti. Geriausių komandų laukė piniginiai prizai, skirti kelionėms.

Šis konkursas buvo visos šalies kasmetinės viešųjų erdvių tvarkymo akcijos „Darom 2022“ dalis. Konkursas buvo organizuojamas pagal projektą „Žiedinis atliekų tvarkymas“, kurį finansuoja Islandija, Lichtenšteinas ir Norvegija Europos ekonominės erdvės (EEE) ir Norvegijos finansinio regioninio bendradarbiavimo fondo lėšomis. Šiemet nepriklausomi „Herbalife Nutrition“ partneriai iš Mažeikių sutvarkė didžiausią teritoriją, laimėjo antrąją vietą ir piniginį prizą, skirtą kelionei.

Gegužės mėnuo Baltijos šalyse tradiciškai skiriamas įvairioms aplinkos švarinimo akcijoms, todėl „Herbalife Nutrition“ partneriai Latvijoje taip pat dalyvavo švarinimosi akcijoje „Lielā talka“ ir surinko daugiau nei 270 maišų atliekų, tvarkydami teritorijas įvairiuose Latvijos miestuose: Rygoje, Daugpilyje, Rėzeknėje, Siguldoje, Kuldygoje, Liepojoje ir kt.

Bendrovė „Herbalife Nutrition“ šiemet mini savo veiklos Latvijoje 20-metį. Šia proga vietos partneriai susivienijo ir padėjo sukurti naująjį Siguldos Saulės parką. Jie pasodino daugiau nei 50 skirtingų augalų – nuo dekoratyvinių obelų, spygliuočių, kiparisų iki hortenzijų. Kitąmet pražysiantys augalai džiugins ne tik parko lankytojus, bet ir šalia jo esančių neįgalaus jaunimo namų gyventojus.

„Herbalife Nutrition“ vienija nepriklausomus partnerius visame pasaulyje, todėl jie atlieka svarbų vaidmenį įgyvendinant bendrovės socialinės atsakomybės iniciatyvas. Partneriai yra nuolat skatinami gyventi ekologiškiau ir aktyviai dalyvauti kuriant geresnę mūsų planetą. Ekologiškas gyvenimas prasideda nuo žingsnių, kuriuos galima žengti kartu, kaip bendruomenei. Todėl įgyvendinamos ne tik pasaulinės, bet ir vietinės iniciatyvos. Šiemet daugiau nei 400 nepriklausomų partnerių Latvijoje ir Lietuvoje dalyvavo švaros akcijose“, – sako Olga Solnceva, „Herbalife Nutrition“ vyresnioji direktorė Latvijoje, Lietuvoje, Estijoje, Azerbaidžane, Gruzijoje, Armėnijoje, Mongolijoje, Kazachstane, Uzbekistane, Baltarusijoje ir Kirgizijoje.

Subalansuotą mitybą ir sveiką gyvenseną propaguojanti „Herbalife Nutrition“ daug dėmesio skiria pasaulinėms tvarumo veikloms. Pavyzdžiui, 2020 m. bendrovė visame pasaulyje perdirbo daugiau kaip 766 tūkst. kg pakuočių ir pelnė 14-a įmonių socialinės atsakomybės (CSR) apdovanojimų. Bendrovė iš produktų pakuočių ir kitos savo veiklos pašalino daugiau kaip 227 tūkst. kg pakavimo medžiagų, plastiko, popieriaus ir kitų neigiamą poveikį aplinkai darančių medžiagų. „Herbalife Nutrition“ taip pat sumažino produktų siuntimui naudojamo plastiko ir kartono kiekį bei toliau kasdienėje veikloje įgyvendina įvairias su ekologija susijusias iniciatyvas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.