Žmogiškas orangutano poelgis privers aikčioti iš nuostabos

Zoologijos sode Tailande, Čon Burio provincijoje, įamžintas nuostabą keliantis reginys. Saulės kaitroje esantys gyvūnai net ir patys prasimano, kaip atsigaivinti. Štai septynerių metų orangutanas čiupo vandentiekio žarną ir tarsi žmogus nusiprausė.

Į zoologijos sodą susirinkęs būrys negalėjo atsistebėti tokiu gyvūno elgesiu – fotografavo, filmavo ir jo judesius palydėjo susižavėjimo šūksniais.<br>Stop kadras (Facebook)
Į zoologijos sodą susirinkęs būrys negalėjo atsistebėti tokiu gyvūno elgesiu – fotografavo, filmavo ir jo judesius palydėjo susižavėjimo šūksniais.<br>Stop kadras (Facebook)
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 13, 2016, 1:26 AM, atnaujinta May 29, 2017, 3:52 AM

Įdomiausia tai, kad gyvūnas pasinaudojo šampūnu ir išsiplovė galvos plaukus, nusiplovė rankas ir viską darė taip, kaip tai daro žmonės, o žiūrint į jo elgesį, galima suabejoti – ar gi tai ne žmogus?

Sąžiningai įtrynęs šampūną, orangutanas ėmė skalauti savo kailį gausiai tekančiu vandeniu.

Į zoologijos sodą susirinkęs būrys negalėjo atsistebėti tokiu gyvūno elgesiu – fotografavo, filmavo ir jo judesius palydėjo susižavėjimo šūksniais.

Internete paviešintas vaizdelis buvo peržiūrėtas šimtus tūkstančių kartų ir sulaukė galybės gražių komentarų ir žiūrovų reakcijų.

Vaizdelį žiūrėkite videosiužete.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.