Briedis Alytuje atsitrenkė į automobilį, o po to išsimaudęs ežere atsigavo

Alytaus senamiestyje ir centre penktadienio popietę gyventojai parke ir gatvėse matė vaikščiojantį briedį.

 Apsvaigęs nuo smūgio jaunas briedis prigulė krūmuose, bet išsigandęs besiartinančio žmogaus pašoko ir įbrido į už keliolikos metrų esantį Dailidės ežerėlį.<br> Alytusplius.lt nuotr.
 Apsvaigęs nuo smūgio jaunas briedis prigulė krūmuose, bet išsigandęs besiartinančio žmogaus pašoko ir įbrido į už keliolikos metrų esantį Dailidės ežerėlį.<br> Alytusplius.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-04-20 18:15

Viena moteris, išsigandusi, jog gali įvykti kokia nors nelaimė, pranešė policijai, kad briedis nuo stadiono patraukė centro link.

O netrukus spėjusiai stabtelėti vairuotojai prieš pat automobilį jis prabėgo iš vienos J.Basanavičiaus gatvės pusės į kitą už ne daugiau kaip šimto metrų nuo miesto savivaldybės būstinės.

Pavaikščiojęs po parką klajūnas, matyt, ieškodamas kelio į didesnį mišką, kirto Maironio gatvę, kur galinėmis kojomis kliudė važiavusį automobilį „Volvo” ir išdaužė stiklą.

Vairuotojas nenukentėjo. Jis į įvykio vietą iškvietė policijos pareigūnus.

Apsvaigęs nuo smūgio jaunas briedis prigulė krūmuose, bet išsigandęs besiartinančio žmogaus pašoko ir įbrido į už keliolikos metrų esantį Dailidės ežerėlį.

Policijos pareigūnams beliko stebėti besimaudantį žvėrį. O kai jis išlipo į krantą, dar bandė sekti paskui, bet greit briedis dingo miško parke prie pėsčiųjų ir dviratininkų tako.

Tuo metu atvyko ir policininkų į pagalbą iškviesti aplinkosaugininkai su medžiotoju. Jie bandė ieškoti sužeisto žvėries, kuris atsigavęs ir įgijęs jėgų po maudynių šaltame vandenyje grįžo į Vidzgirio mišką.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.