Į Lietuvą užklydo viešnia iš Baltarusijos: užsibūti ilgiau sutrukdė pasieniečiai

Valstybės sienos apsaugos tarnyba (VSAT) pasidalijo vaizdo įrašu, kuriame Lietuvos sieną su Baltarusija kirto ir į Lietuvą užklydo meška. Deja, bet rudoji čia ilgai neužsibuvo.

Valstybės sienos apsaugos tarnyba (VSAT) pasidalijo vaizdo įrašu, kuriame Lietuvos sieną su Baltarusija kirto ir į Lietuvą užklydo meška.<br>lrytas.lt koliažas. 
Valstybės sienos apsaugos tarnyba (VSAT) pasidalijo vaizdo įrašu, kuriame Lietuvos sieną su Baltarusija kirto ir į Lietuvą užklydo meška.<br>lrytas.lt koliažas. 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-06-15 16:44

Naktį iš antradienio į trečiadienį pasieniečiai pastebėjo iš Baltarusijos geležinkeliu ateinančią mešką. Ji kirto sieną ir patraukė į Lietuvos gilumą. 

Vis dėlto meška Lietuvoje pabuvo vos minutę. Manoma, kad pastebėjusi artėjančio Lietuvos pasieniečių visureigio šviesas ji nusprendė skuosti atgal į Baltarusiją.

"Toli į Lietuvą meška nenuklydo. Kaip tik tuo metu palei sieną netoli „pažeidimo“ vietos visureigiu važiavo patruliavęs Kenos užkardos pasieniečių ekipažas. Gali būti, kad artėjančio automobilio šviesos išgąsdino lepečkoję.

Lietuvos pusėje prabuvusi maždaug minutę ji apsisuko ir paskubomis perbėgo atgal į Baltarusiją“, – pranešė VSAT.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.