Anykščiuose pramogavusi šeima užfiksavo mirtiną pavojų: tragedijos išvengė tik per stebuklą

Skaitytoja Ieva Ladigaitė iš Anykščių pasidalijo kvapą gniaužiančiu vaizdeliu. Užfiksavo akimirką, kai, numetus pagalį šuniui, visai šalia buvusių žmonių nulūžo didelė medžio šaka.

 Sunkaus sniego neatlaikė stora medžio šaka.<br> Stop kadras
 Sunkaus sniego neatlaikė stora medžio šaka.<br> Stop kadras
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 12, 2019, 3:49 PM, atnaujinta Feb 12, 2019, 4:55 PM

Laimei, ji nekliudė nė vieno iš ten buvusių žmonių. Apie šią situaciją portalui lrytas.lt papasakojo ir pati įvykio liudininkė.

„Tą dieną nuo pat ryto smarkiai snigo, planavome pirmoje dienos pusėje pasivaikščioti su šeima. Sniego gūsiai gąsdino, tačiau kai oras aprimo ir nustojo snigti, išėjome pabraidyti po pusnis. Vaikštinėdami upės krantine gerai nusiteikę žaidėme su šuniu, tuo pačiu bandžiau įamžinti linksmas žiemiškas akimirkas. Tuo metu buvome visai šalia centro, vaizdo įraše matyti Anykščių tiltas.

Čia žmonės ateina pasigrožėti antimis, gulbėmis ir mes –ne išimtis“, – pasakojo Ieva.

Ji pasakojo tiesiog filmavusi šunį, bėgantį atnešti numesto pagalio, kai tuo metu vos už 3-4 metrų nuo jų lūžo apsnigta medžio šaka.

„Emocijos liejosi laisvai, mes tikri laimės kūdikiai! Tikrai nesipiktiname šiuo įvykiu, mes patys neįvertinome šio pavojaus. Tik siunčiame žinutę ir norime pasakyti, kad dairykitės ir būkite atsargūs“, – sakė Ieva.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.