A. Valujavičiaus finišą sujaukė techniniai nesklandumai: „Nelaukite, bičiuliai“

Lietuvių tiek Lietuvoje, tiek užsienyje laukiamas Aurimo Valujavičiaus kelionės finišas vėl nukeliamas. Pirmus du kartus finišavimą teko atidėti dėl nepalankių Golfo srovių, o šį kartą A.Valujavičių nuo kelionės tikslo stabdo tik techniniai nesklandumai.

A.Valujavičiaus kelionė per Atlantą.<br>lrytas.lt koliažas. 
A.Valujavičiaus kelionė per Atlantą.<br>lrytas.lt koliažas. 
A.Valujavičiaus kelionė per Atlantą.<br>lrytas.lt koliažas.
A.Valujavičiaus kelionė per Atlantą.<br>lrytas.lt koliažas.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2023-04-24 23:43, atnaujinta 2023-04-24 23:50

„Nelaukite, bičiuliai. Techniniai nesklandumai su uostais ir lietuvių bendruomenėmis. Todėl dabar sėdžiu ant inkaro ir laukiu patikslinto laiko ir uosto, kur atplaukti. Šiandien naktis užsiinkaravus. Nieko gero“, – socialiniame tinkle „Instagram“ rašė A.Valujavičius.

Primename, kad pirminis A.Valujavičiaus planas buvo finišuoti šį savaitgalį, tačiau nepalankios srovės sugriovė šiuos planus.

„Atlantas dar nori, kad pabūčiau vandenyne. Todėl finišas iš šio sekmadienio nusikelia į pirmadienį (tikiuosi).

Miegu pastarosiom parom vos po kelias valandas, kad spėčiau ant sekmadienio, bet pastangos bevaisės. Tai bandom susitikti pirmadienį.

Valandą dar vėliau patikslinsiu“, – socialiniame tinkle „Instagram“ pranešė keliautojas.

Šiandien ryte Aurimas Valujavičius vėl dalinosi naujienomis iš Atlanto – keliautojas irklavo bent 20 valandų, tačiau pasiekti planuoto Black Point Marina uosto vis tiek nepavyks.

„Pas jus diena, pas mane trečia nakties. Aš dar nenustojau irkluoti nuo vakar ryto, tai vadinasi, kad jau irkluoju 20 valandų. Buvo du power nap'ai (liet. nusnaudimai, red. past) po pusvalandį. Pačio irklavimo yra apie 19 valandų ir tai dar ne pabaiga“, – antradienio rytą Lietuvos laiku socialiniame tinkle „Instagram“ dalinosi A.Valujavičius.

„Jeigu tikrinate mano garmin, matėte, kad mane srovė labai neša į viršų, į šiaurę, tai gaunasi, kad net pats nenorėdamas taikau tiesiai į patį Majamio centrą, tai į Black Point Marina uostą – be šansų. Tiesiog Golfo srovė per stipri, kad ją gražiai kirsti į vakarus. Neįmanoma, bent jau su valtimi“, – juokdamasis sakė A.Valujavičius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.