Išradingą brakonierių pareigūnai aptiko neįprastoje vietoje

Beviršių kaime netoli Rudaminos (Lazdijų r.) su užtaisytu medžiokliniu šautuvu pušyje sėdintį 47 metų Remigijų P. aptiko aplinkosaugininkai.

Su užtaisytu medžiokliniu šautuvu pušyje sėdintį 47 metų Remigijų P. aptiko aplinkosaugininkai.<br>G.Rafanavičienės nuotr.
Su užtaisytu medžiokliniu šautuvu pušyje sėdintį 47 metų Remigijų P. aptiko aplinkosaugininkai.<br>G.Rafanavičienės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Genovaitė Rafanavičienė („Lietuvos rytas“)

Dec 19, 2016, 1:50 AM, atnaujinta Feb 9, 2018, 9:52 PM

Prieš porą savaičių Beviršių kaimo pamiškėje pastebėję nušauto žvėries vilkimo pėdsakus Lazdijų aplinkosaugininkai tikėjosi čia pričiupti ir brakonierius.

Tai padaryti jiems pavyko antradienio vakarą. Apie 18 val. Lazdijų agentūros darbuotojai reido metu pastebėjo pušyje poros metrų aukštyje tupintį vyrą ir sučiupo jį net nespėjusį sureaguoti.

Tarp šakų pasidėjęs lentą, kad būtų patogiau laukti, brakonierius žvėrių tykojo su dviem 16 kalibro šoviniais užtaisytu lygiavamzdžiu medžiokliniu šautuvu be identifikacijos numerių.

Neturintis teisės laikyti ginklo ir niekada nebuvęs medžiotoju Remigijus P. buvo uždarytas į Lazdijų rajono policijos komisariatą.

Jis paaiškino, kad šiose apylinkėse su „Dzūkijos“ medžiotojų būreliu yra dalyvavęs medžioklėse kaip varovas, todėl žinojo, jog čia gausu žvėrių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.