Poilsiautojai sutrikę: patekimas prie jūros – tarsi per kliūčių ruožą

Termometro stulpeliams artėjant prie 30 laipsnių karščio poilsiautojai masiškai savaitgalį leidžia pajūryje.

Į Smiltynę mediniu takeliu tarp bendro ir moterų pliažo pasukę poilsiautojai liko nustebę: norint patekti prie jūros galima išsisukti koją.<br>Pauliaus Matulevičiaus/VE.lt nuotr.
Į Smiltynę mediniu takeliu tarp bendro ir moterų pliažo pasukę poilsiautojai liko nustebę: norint patekti prie jūros galima išsisukti koją.<br>Pauliaus Matulevičiaus/VE.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Paulius Matulevičius

Jun 25, 2022, 2:04 PM

Į Smiltynę mediniu takeliu tarp bendro ir moterų pliažo pasukę poilsiautojai liko nustebę: norint patekti prie jūros galima išsisukti koją.

Čia įrengti tokie mediniai laiptai, kad patekimas į pliažą – tarsi per kliūčių ruožą: tenka įveikti apie metro aukščio barjerą.

VE.lt žurnalistai užfiksavo kaip poilsiautojai vargsta, lipdami šiais mediniais laiptais.

„Atrodo menkniekis, bet kai senjorui ar šeimoms su vaikams ar vežimėliais tenka įveikti daugiau nei metro aukščio pakopą – tai nebejuokinga.

Viena senjorė prie mano akių priėjo prie šių laiptų, nuliūdusiu ir nustebusių veidu pažiūrėjo į juos, pamąstė ir apsisukusi nužingsniavo ieškoti gal už kelių šimtų metrų ras kitus laiptus.

Kita senjorė sakė net prašiusi gelbetojų, kad smėlio pripiltų, nes vis vargsta kopdami šiais laiptais“, – „Vakarų ekspresui“ pasakojo Smiltynės paplūdimyje sutikta klaipėdietė Živilė.

„Vakarų ekspreso“ žurnalistams vos kelias minutes pastovėjus ir pastebėjus situaciją, įsitikinta, kad vaikams ir senjorams užkopti šiais mediniais laiptais – sunkiai įmanoma užduotis.

„Tai kaip įrengia tokius laiptus? Negi nemato, kad padarė broką?

Negi gyvename kosmonautų šalyje, kur žmogus gali tarsi paukštis pakelt sparnus ir užkilt ant tokių laiptų“, – bandė ironizuoti poilsiautojas iš Vilniaus Tomas.

Tuoj pat jis jau rimtu veidu pridūrė: „Iki traumos – vienas žingsnis. Jau net nekalbu kaip sudėtinga čia užkelti vaiko vežimėlį, paspirtuką ar dviratį“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.