2014-ųjų meilės horoskopas visiems Zodiako ženklams

Avinas

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 9, 2013, 10:43 AM, atnaujinta Feb 19, 2018, 10:15 PM

Šio Zodiako ženklo atstovės, kurios ilgą laiką buvo vienišės, pagaliau atsisveikins su šiuo statusu. Pirmaisiais žiemos mėnesiais yra galimybė sutikti ne tiesiog gerą vyrą, o patikimą draugą, ištikimą mylimąjį ir stiprų petį, į kurį galima visada atsiremti. Šis žmogus padės užmiršti ašarų upelius, kuriuos liejosi daugel mėnesių. Atėjus pavasariui, aistra įsiplieks su nauja jėga. Tik nereikia pernelyg atvirai rodyti motiniškų jausmų partneriui: elkitės kaip lygiavertė, kartais pabūkite mažumėlę kaprizinga, pažeidžiama ir trokštanti pagalbos. Kai vasarą tarp jūsų ir mylimojo kartkartėmis įsiplieks kivirčai, pirmąjį susitaikymo žingsnį žvaigždės pataria žengti jums. Ruduo gali būti nuspalvintas dramatiškomis spalvomis: laukia ilgi išsiskyrimai su mylimuoju ir ilgesys buvusių dienų. Nesigilinkite į prisiminimus, gyvenkite jausmais, užvaldžiusiais jūsų širdį dabar. Jie – tikri, priešingai nei tie, kurie paliko randų. Daug išmėginimų teks patirti nuo gegužės 13-osios iki lapkričio 29-osios.

Jautis

Toms, kurių santykiai įstrigo pusiaukelėje, 2014-aisiais teks apsispręsti: „susižieduoti“ aukojant savo laisvę arba kategoriškai atsisakyti keisti savo statusą. Pastaruoju atveju po Jaučio ženklu gimusios dailiosios lyties atstovės praras patikimą žmogų, bet laisvos ir pasitikėdamos savimi toliau žengs savo keliu. Artėjant pavasariui, jos pasijus itin vienišos: atrodys, kad prieš jas nusiteikęs visas pasaulis, meilės nėra ir jūsų karma – liūdėti. Tokių nuotaikų nebeliks, kai ant medžių atsiras pirmieji lapeliai. Silpnosios lyties atstovės, kurios niekaip negali rasti savo antrosios pusės, turi liautis kiekvieną, jų gyvenimo kelyje pasitaikiusį vyrą laikyti savo išrinktuoju. Rudenį, arčiau metų pabaigos, Jaučio ženklo atstovės gali drąsiai dairytis vestuvinės suknelės, – svarbiausia gyvenimo šventė jau ne už kalnų.

Dvyniai

Turi atkreipti dėmesį į Visatos siunčiamus ženklus. Atsargiai „elgtis“ su troškimais, nes kuris jų gali išsipildyti, juk mintis – materiali. Žvaigždės vedžios už rankos ir vienišus Dvynius, kurie negalės kartais logiškai paaiškinti, kodėl atitinkamu metu atsirado ten, kur visiškai neketino būti. Bet kaip tik dėl mistinių sutapimų ir netikėtų posūkių Dvyniai susiras naują gerbėją, kuris ilgam liks jų gyvenime. Su savuoju princu susipažins spontaniškai, neįtikėtinai susiklosčius aplinkybėms. Dvynių ženklo atstovės, jau radusios antrąją puselę, turi būti santūresnės reikšdamos savo nuomonę, nes gali kartais nepelnytai užgauti partnerį. Bet neverta ir užsisklęsti savyje, skriaudą laikyti už devynių užraktų, kol ji pasieks kritinį tašką. Išmokite pasikliauti tuo žmogumi, kuris pasirengęs paskui jus šokti į ugnį ir vandenį.

Vėžys

Po šiuo Zodiako ženklu gimusioms moterims žvaigždės šnabžda: aistringai mylėkite, visiškai atsiduokite jausmams. Užmezgę santykius neslėpkite jausmų: būkite nuoširdžios, truputį naivios ir sentimentalios. Būtent atvirumas ir nuoširdumas sužavės gerbėją ir sujungs jus ilgam. Ar šie santykiai peraugs į rimtą partnerystę, sunku pasakyti. Išrinktasis gali kartais „atsitraukti“ ir elgtis neryžtingai, visokiais būdais išsisukinėdamas nuo atsakomybės. Po balandžio 7-osios po Vėžio ženklų gimusių silpnosios lyties atstovių gyvenime prasideda naujas astrologinis periodas. Viskas, kas vyks aplinkui, įgaus kitokį skambesį: meilė taps tvirtesnė, atviresnė, širdį užlies ryškios spalvos, saldūs, daug jausmų sukeliantys prisiminimai. Atėjus vasarai po Vėžiu ženklu gimusios moterys gros pirmuoju smuiku, pasistengs mylimąjį kasdien nustebinti maloniomis staigmenomis. Rugpjūčio viduryje įvyks rimtas pokalbis, pakeisiantis gyvenimo kokybę.

Liūtas

2014-ųjų pradžia kupina pergyvenimų ir nepagrįstų kaltinimų, kuriuos pažers ne tik Liūtas, bet ir jo mylimasis. Jei norite šiuos santykius išsaugoti – kentėkite. Po kelių mėnesių, kovo pradžioje viskas „susigulės“. Jei santykių aiškinimasis tik gadina nervus, verta pagalvoti ar nereikia jų nutraukti. Apsisprendus „taip“, vienu kirčiu juos nukirsti. Liūtai, kurie linkę santykius išsaugoti, turi apsišarvuoti kantrybe: „reabilitacinis“ laikotarpis bus ilgas. Per tuos mėnesius – iki liepos vidurio – Liūtas ne kartą pasigailės, bet paskui bus laimingas. Tikrąjį gyvenimo palydovą suras atsitiktinai: juokas, džiaugsmas, linksmybės – ir staiga pamatys akis, kurios pakerės visam likusiam gyvenimui. Laimingiausias 2014-ųjų periodas – antroji rugsėjo pusė, spalis ir pirmoji lapkričio pusė.

Mergelė

Pirmąją metų pusę laukia išsiskyrimas su artimu žmogumi, kurį nulems ne atšalę jausmai, o tarnybinė kelionė – Mergelės ar Jo. Po balandžio 13-osios jausmai sustiprės ir taps švelnesni. Neskubinkite įvykių ir nepergyvenkite, kad kitos draugės jau susižadėjo, – viskam savo laikas. Dar ir neaišku kokie jų santykiai. Po Mergelės ženklu gimusių dailiosios lyties atstovių meilė – tyra ir gili, apie tokią rašoma romanuose ir svajojama. Partnerystėje Mergelė griežia pirmuoju smuiku: nukreipia santykius jai reikalinga vaga. Bet jai nevalia perlenkti lazdos, reikia mylimajam suteikti truputį laisvės. Jei Mergelė vieniša, 2014 metų pavasario pabaigoje gali užsimegzti tarnybinis romanas, kuris veikiausiai neperaugs į didelį, šviesų jausmą. Nekurkite ateities planų: šis žmogus gali suteikti skausmą, net jei atrodo ramus ir švelnus.

Svarstyklės

2014-aisiais po Svarstyklių ženklu gimusios silpnosios lyties atstovės įsitikins, kad likimas turi nuostabų humoro jausmą. Joms kartais sunku apsispręsti? Žinodamos šį trūkumą, žvaigždės pasiųs Svarstyklėms du nuostabius vyriškius, kurie atsiras jų gyvenime vienas po kito. Nori ar nenori, joms teks pasirinkti tą, kuris artimesnis. Priimdamos šį sprendimą, Svarstyklės turi vadovautis ne protu, o širdimi, bet nepasiduoti stiprioms emocijoms, kurios gali nurodyti neteisingą kelią. Neklausykite patarėjų, – jų ketinimai ne visuomet geri, apie savo pergyvenimus nepasakokite draugams, – neaišku, ar jie supras. Svarstyklės turi galvoti ir apsispręsti tik pačios, – jos sugebės rasti teisingą sprendimą. Savo laisvę vertinančios Svarstyklės gali nusivilti: vienai ne visuomet būna linksma, šilta ir jauku. Nenorinčioms atsisakyti vienišės statuso, vis dėlto reikėtų permąstyti savo įsitikinimus, – juk galima savo laimę ir paleisti.

Skorpionas

Princo ant balto žirgo teks ieškoti ilgai, ir dėl to nesinervinti, nesijaudinti, nelakstyti pas būrėjas. Žvaigždės nėra įsitikinusios, kad Skorpionas atlaikys emocijų antplūdį ir nepabėgs, kaip tai darė anksčiau, į nuošalų kampelį, kur jų niekas nejudins. Skorpionas turi laukti ir tikėti. Belaukiant stebuklo, praeis žiema, pavasaris. Per tą laiką reikia įdėmiai apsidairyti aplink ir pagalvoti: ar visi reikalingi? Skorpionui reikia išmėginti kitokią taktiką: kol į jų gyvenimą nepasibeldė jam siųstasis iš aukščiau, be gailesčio atsisveikinti su tais, kurie daug žada, bet nieko nedaro, ilgai neduoda apie save žinios ir neatsakinėja į skambučius, apgaudinėja ar tiesiog sukelia neigiamų emocijų. Vasarą – romantiškų susitikimų, pasivaikščiojimų ir aistringų naktų metas. Kokia linkme pasuks naujieji Skorpiono santykiai, žvaigždės kol kas tyli, nes jo likimas dar nenuspręstas.

Šaulys

Po šiuo Zodiako ženklu gimusios silpnosios lyties atstovės turi saugotis, kad jų neapgautų. Moteriška intuicija, persipynusi su išmintimi ir logika, padės išvengti daugelio nemalonių akimirkų, laiku atskleisti melą ir imtis apsauginių priemonių. Liepos-lapkričio mėnesiais santykius su partneriu perskros krizė: Šauliui gali tekti visam laikui išsiskirti su tuo, kuris buvo jo gyvenimo dalimi ar kuriam laikui pasukti skirtingais keliais. Teks išgyventi ašaras, bemieges naktis. Bet sunkiausiomis akimirkomis Šaulio ženklo moterys turi prisiminti: jos – gyvas žmogus, o ne lėlė, kad jos vertos meilės. Būkite kantrios: likimas įteiks tokią dovaną, dėl kurios verta pakentėti.

Ožiaragis

Dėl Marso įtakos po šiuo Zodiako ženklu gimusios moterys bus nusiteikusios labai kategoriškai ir dėl mažiausios smulkmenos mestelės mylimajam: „Sudie“. Tikrai neverta būti tokiai kategoriškai, nes po kelių mėnesių Ožiaragis pajus visą vienatvės naštą. Bet gali ir netikėtai atsirasti žmogus iš praeities, pavyzdžiui tas, kuris kažkada Ožiaragiui sukeldavo emocijų audrą, bet joms jis buvo abejingas. Dabar pasikeisite vietomis ir dabar jau Ožiaragiui teks spręsti ką daryti po tiek laiko atsitokėjusiam gerbėjui. Po šiuo Zodiako ženklu gimusios ir vienišės statusą turinčios dailiosios lyties atstovės atkakliai ieškos tinkamo partnerio. Jį surasti Ožiaragio galimybės yra labai didelės, tereikia jam atsisakyti kai kurių nepatrauklių savo charakterio bruožų.

Vandenis

Pažįstami, draugai negalės atpažinti po šiuo Zodiako ženklu gimusių dailiosios lyties atstovių: jos labai išgražės, spinduliuos laime ir skleis aplinkui save teigiamą energiją. Vandenis kelsis anksti rytą, virs aromatingą kavą ir šypsosis visam pasauliui, net nepaisant darganoto oro ir gyvenimiškų problemų. Vandeniui tarsi išaugs sparnai ant nugaros ir iš laimės jis jausis tarsi septintame danguje. 2014 metais aplankiusi meilė – saldžių šio Zodiako ženklo atstovių pasikeitimų kaltininkė. Likimas nesiųs išbandymų ir nekaišios į jų gyvenimą smeigtukų. Vasarą-rudenį šio Zodiako ženklo moterims teks matuotis vestuvinę suknelę. Vandenis pagaliau pajus ką reiškia būti moterimi, kurią dievina, gerbia, vertina ne už išorinį grožį, o turtingą vidinį pasaulį.

Žuvys

Atrodo, kad Žuvys pagaliau rado savo kelrodę žvaigždę: santykiai su mylimuoju yra puikūs, net jei kartais prabėga juoda katė ar praslenka tamsūs debesėliai. Susitaikoma greitai ir labai audringai. Idiliškiems Žuvų santykiams pavydi draugai, – net ir joms pačioms kartais sunku patikėti savo laime. Bet tai žvaigždžių sprendimas apdovanoti šio Zodiako ženklo moteris už visas kančias ir skausmą, kurį joms teko patirti praeityje. 2014-ieji – tai laikas, kai Žuvys gaus vieną trofėjų po kito ir skrajos padebesiais, nebijodamos nukristi ant žemės. Visi dvylika mėnesių bus laimingi, harmoningi ir aistringi. Nevilios audringi vakarėliai, susitikimai ir renginiai: Žuvims bus gera tik su mylimuoju. Bet šio Zodiako ženklo moterys turi saugotis apkalbų ir tų, kurie su savo ne itin gerais ketinimais mėgins įsikišti į šeiminį gyvenimą ir stengsis padėti patarimais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.