Rytų horoskopas 2014-iesiems pagal gimimo metus

Žiurkė

2014-aisiais Šuo turi laikytis tvirtos nuostatos: jokių skolų.<br>123rf.com nuotr.
2014-aisiais Šuo turi laikytis tvirtos nuostatos: jokių skolų.<br>123rf.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 16, 2013, 7:04 PM, atnaujinta Feb 19, 2018, 7:25 PM

Žaliasis medinis arkliukas perspėja šeimas sukūrusias Žiurkes: tramdykite savo temperamentą! Priešingu atveju jūsų aistringas būdas sugriaus net tvirčiausius santykius. Laisvos Žiurkės turi didelį šansą po žiemos miego surasti savo laimę: pavasarį į jų duris pasibels žmogus, kuris tikriausiai pretenduos ir jų širdį. Bet "nepasiduokite" iš karto: lai jis gražiai merginasi: priešingu atveju jo jausmai gali greitai atšalti.

Darbštusis arkliukas vertina Žiurkes už jų kovinę dvasią ir todėl į jų ratus pagalių nekaišios. Priešingai, net pašnibždės naujus praturtėjimo kelius. Svarbiausia: visu pajėgumu išnaudoti visas galimybes.

Rudenį Žiurkių organizmo darbas gali pradėti strigti. Todėl vasarą būtina gerai pailsėti ir sustiprinti imunitetą: iki soties valgyti vaisių ir daržovių, į valias vaikščioti po gryną orą!

Jautis

Arklys ir Jautis - naminiai gyvūnai, tad nieko nuostabaus, kad 2014-ųjų šeimininkė - Žaliasis medinis arklys palaikys savo gerą "kaimyną". Šeimas sukūrusių Jaučių netyko jokie pavojai, - jos dar gali ir pagausėti. Laisvi Jaučiai turės galimybę atrasti savo antrąją pusę. Bet nevalia sėdėti rankas sudėjus: ieškokite meilės dažniau lankydamiesi viešuosiuose renginiuose.

Įtarių, nepasitikinčių Jaučių įprastinė sveikatos bėda - nuobodulys ir depresija 2014-aisiais juos aplenks. Bet galimi virškinimo sistemos sutrikimai. Jaučiai, susirūpinkite savo mityba: nebadaukite ir nepersivalgykite.

Tigras

Su arkliu Tigras turi daug panašių bruožų: nenumaldomas gyvenimo troškimas ir atkaklumas. Todėl 2014-aisiais dryžuotasis plėšrūnas turės visas galimybes mėgautis gyvenimu - taip pat ir asmeniniu. Sutuoktinių santykiai tik stiprės, paskui vienišius Tigrus būriais lakstys gerbėjai. Jų laukia puikus merginimosi, flirto ir romantiškų pasimatymų metas. Tigrai, priimkite teisingą sprendimą, nes tyko rizika prašauti pro šalį. Klausykite savo širdies ir meilė nesuteiks nusivylimų!

Finansinė gyvenimo pusė - tiesiog pavydėtina: atsiras pasitikėjimas ateitimi ir galimybė plačiai pagyventi. Bet tik tuo atveju, jei Tigras nesiims visų darbų iš karto. Atminkite: plėšrūnai, kurie vaikosi dviejų kiškių, dažniausiai lieka be nieko.

Gyvenimo džiaugsmu trykštančių Tigrų sveikata 2014 metais neturi susilpnėti. Bet jų tyko traumų ir lūžių rizika, - dėl to bus kalti vietoje nenustygstantys Tigrai. Nelėkite kaip patrakę, nepamirškite apsidairyti aplinkui. Tigrai, būkite atsargūs už vairo ir apskritai - saugokite save!

Kiškis

Arkliukas ne itin žavisi vikriu ir kiek lengvabūdišku Kiškiu. Todėl jam 2014-aisiais gali sugalvoti ištvermingumo bandymų, asmeninis gyvenimas - taip pat ne išimtis. Šeimas sukūrusioms poroms gali kilti problemų dėl tariamų draugų ar įkyrių giminaičių, kurie kaišios savo nosį į jaukų lizdelį ir kels sumaištį. Kiškio uždavinys - nepasiduoti! Laisviems Kiškiams 2014-ieji žada lengvus romanus ir trumpalaikius susižavėjimus, kurie vargu ar peraugs į rimtus santykius. Todėl reikia atsisakyti "ilgalaikių" meilės planų.

Kiškis gali tapti gardžiu kąsneliu gudriems sukčiams: bus mėginama jį apgauti ir siūlomi abejotini sandoriai. Ant sukčių meškerės Kiškis neužkibs, jei visą laiką bus budrus. Nuo metų vidurio jo pajamos pradės augti.

Nuo chroniškų susirgimų kenčiantys Kiškiai jau metų pradžioje pajus jų paaštrėjimą. Todėl turi pasirūpinti savo sveikata, atsižvelgti į gydytojų rekomendacijas. Pavasario pradžioje viskas grįš į normalias vėžes - Kiškis pajus energijos ir optimizmo antplūdį.

Drakonas

Arkliukas vertina Drakono širdingumą ir pasirengimą visada padėti. Todėl visus metus jis bus vadinamas laimės kūdikiu. Vedusių ir ištekėjusių Drakonų laukia antras medaus mėnuo: aistringi prisipažinimai meilėje, romantiški vakarai - viskas kaip ir pirmojo pasimatymo metu. Į buitines problemas pasistenkite nekreipti dėmesio. Laisvi Drakonai mėgausis priešingos lyties dėmesiu. Svarbiausia: tarp daugybės kavalierių nepražiopsoti Jo!

Drakonų kišenėse visus 2014-uosius skambės moneta, ir likimas pamėtės dosnių dovanų. Drakonai, nešvaistykite savo turtų, nes toks elgesys gali nepatikti protingam, apdairiam Arkliui.

Ypač pažeidžiami bus Drakono dantys. Net ir kilus mažiausioms problemoms jis turi kreiptis į odontologą. Jei užvilkins, gydymas bus ilgas ir sunkus.

Gyvatė

Arklys ir Gyvatė - neišskiriami draugai, nežiūrint į skirtingą charakterį, puikiai randa bendrą kalbą. Todėl Gyvatei nereikia laukti iš 2014-ųjų šeimininko nemalonių siurprizų. Priešingai - Arkliukas padės Gyvatei. Šeimyninių Gyvačių gyvenimas 2014-aisiais tekės ramia vaga. Laisvos Gyvatės turės galimybę užmegzti rimtus santykius, bet tik antroje metų pusėje. O iki to lai mėgausis lengvais meilės romanais!

Įpratusiai į kairę ir dešinę pinigais švaistytis Gyvatei, 2014 metais teks susirūpinti, kad jos išlaidos neviršytų pajamų. Priešingu atveju bus problemų.

Žaliojo medinio arklio metais Gyvatę gali pulti alergijos ir virusai. Todėl jos turi stiprinti savo imunitetą: vartoti vitaminus, vaikščioti po gryną orą ir teisingai maitintis.

Arklys

Savo metais Arkliukai tvirtai sėdės balne. 2014-ieji - jų laikas, jie - likimo numylėtiniai. Šeimas sukūrusios poros visus metus ne tik pragyvens be skandalų ir ginčų, bet net galės sustiprinti savo santykius, patraukusios kartu į netikėtą kelionę. Laisviems Arkliukams reikia įdėmiau pasidairyti po savo aplinką: tarp artimų draugų yra žmogus, kuris jums seniai simpatizuoja. Tai kam ieškoti meilės tolimuose kraštuose, kai laimė visiškai arti? Nepaleiskite jos, nes kito šanso teks ilgai laukti.

Dėl finansų Arkliams reikia būti itin atsargiems: atsiras norinčiųjų pasiskolinti apvalią sumelę, o gal ir apsukti. Stenkitės niekam neskolinti ir nesileisti į abejotinas avantiūras.

Arkliukams norėsis lėkti vis pirmyn ir pirmyn, imtis naujų darbų ir užkariauti naujas viršūnes. Dėl to jau pirmąją metų pusę jie jausis išsekę. Pagailėkite savęs: šuolius pakeiskite žingine. Daugiau ilsėkitės, stiprinkite imunitetą, mėgaukitės gyvenimu. Priešingu atveju organizmas pradės "streikuoti".

Ožka

Atrodytų, kad Arklys ir Ožka iš vieno "gardo", todėl ir turi gerai sugyventi. Bet taip nėra. Tad nieko keisto, kad šeimas sukūrusiųjų santykiai nebus tokie jau darnūs. Ir jei į asmeninį gyvenimą neįnešite naujų spalvų, neįpūsite gaivaus šviežio vėjo, greitai nebus ko ir gelbėti. Laisvos Ožkos, norinčios susirasti savo antrąją pusę, turi suktis vikriau, o ne sėdėti rankų sudėjusios.

Kišenėse nešvilpaus vėjai, jei Ožkos stipriai dirbs ir kovos už vietą po Saule. Atminkite: turite daug konkurentų, pasirengusių patraukti į šalį. Bereikia Ožkai mažumėlę atsipalaiduoti ir jos vieta jau užimta. Todėl stenkitės netinginiauti ir viską budriai kontroliuoti.

2014-aisiais dėl sveikatos problemų būtinai kreipkitės į medikus, kruopščiai vykdykite jų rekomendacijas. Priešingu atveju susilauksite rimtų sveikatos problemų.

Beždžionė

Arklio požiūrį į Beždžionę galima apibūdinti šiais žodžiais: "Ir ne draugas, ir ne priešas, o šiaip..." Išdykėlei Beždžionėlei 2014-aisiais neteks atremti blogų užmačių, bet ji nesusilauks ir brangių dovanų. Šeimyninis laivelis plauks tai ramiai, tai pateks į audrą. Bet jei meilės ir pagarbos pagrindas tvirtas, - Beždžionėlės atlaikys viską. Arklys ragina jas būti ryžtingomis ir nesiblaškyti į šalis. Jei vienišė Beždžionėlė surado antrąją pusę, nėra reikalo šimtą kartų jos narstyti po kaulelį.

Lankstumas, gebėjimas dirbti komandoje -- Beždžionių išgyvenimo 2014-aisiais garantija. O jei jos darbuosis vienos, nepastebėdamos nieko aplinkui? Deja, tuomet kišenėse gali pradėti švilpauti vėjai. Atminkite: vienas lauke - ne karys.

Pernelyg didelis užimtumas darbe gali palaužti net ir stipriausią sveikatą. Todėl suteikite organizmui visavertį poilsį: lepinkite save, tinkamai maitinkitės, o raumenis stiprinkite fiziniais pratimais.

Gaidys

2014 metų globėjas - Žaliasis medinis arklys, nemylintis Gaidžio už jo ryškią išvaizdą ir pasitikėjimą savimi, gali jam pakišti ne vieną problemėlę. Pavyzdžiui, vedusiems/ištekėjusiems Gaidžiams mestelėti jokio pagrindo neturinčius pretekstus pavydui. Būkite išmintingesni: nekelkite skandalų antrajai pusei! Vedybiniais saitais nesurišti Gaidžiai turi būti atsargūs: atidžiai žvelgti į tuos, kurie nori sužavėti. Labai didelė tikimybė, kad šie žmonės yra lengvabūdiški. Tikra meilė ateis į Gaidžių gyvenimą ir be saldžiabalsių meilikavimų.

Gaidžiui teks tenkintis tik tuo, ką uždirba. Bet jis bus patenkintas: pajamos nenuvils. O loterijoje laimėti milijono tikrai nepavyks.

Saugoti inkstus ir kepenis - šie Gaidžio organai 2014 metais patenka į rizikos zoną. Šoną ar nugarą pervėrė skausmas? Nedelsdami kreipkitės į medikus.

Šuo

Arkliuko ir Šuns santykiai niekada "nesiklijavo", be to, jie nenori draugauti. Todėl 2014-ieji atneš Šuneliams nemaža nemalonių staigmenų. Bet jei jie nepasiduos provokacijoms, viskas bus gerai, - šeimos reikalai - taip pat ir visus metus. Šunis bus stengiamasi įtraukti į meilės trikampį. Pasistenkite to išvengti -- priešingu atveju užgrius pergyvenimų lavina.

2014-aisiais Šuo turi laikytis tvirtos nuostatos: jokių skolų. Nesiskolinkite pinigų nei iš giminaičių, nei iš banko. Juk finansinė situacija nėra stabili, ir todėl didelė tikimybė, kad negalėsite susimokėti. Bet yra ir gera žinia: Arklys nėra monstras ir metų pabaigoje įteiks prabangią dovaną - Šuo gaus pinigų iš ten ir tų, iš ko visiškai nesitiki.

Saugokitės traumų ir pervargimų. Nerizikuokite ten, kur nėra reikalo, būkite atidūs už vairo. Po sunkios darbo savaitės būtina gerai pailsėti.

Kiaulė

Arkliuko santykiai su Kiaule puikūs ir dėl to 2014 metais ją užlies stipri džiaugsmo banga. Tai liečia tiek vedusias, tiek ir laisvas Kiaules. Žaliojo medinio arklio metai labai palankūs sukurti stiprią šeimą. Norėdami sutikti savo meilę, pamirškite apie vakarus ant sofutės prie televizoriaus. Dažniau dalyvaukite viešuose renginiuose: koncertuose, užsukite į kavines ar į svečius.

Arkliukas nekliudys Kiaulei atsiriekti iš gyvenimo skanų kąsnelį. Jei Kiaulės negąsdina permainos, tuomet - pirmyn į naujas aukštumas. Beje, net ir ant "seno" karjeros laiptelio laukia malonios staigmenos. Bet nedirbkite atžagariomis rankomis - darbštus Arklys to neatleidžia net artimiems draugams.

Gali kamuoti nugaros skausmai, juolab jei darbas sėdimas. Laikykite nugarą tiesiai. Dar geriau būtų, jei plaukiotumėte baseine, o vasarą pliuškentumėtės atviruose vandens telkiniuose. Plaukiojimas - geriausia stuburo ligų profilaktika.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.