Ramunės horoskopas vasario mėnesiui

Avinas (03 21–04 19)

Kas jūsų laukia vasario mėnesį?<br>123rf nuotr.
Kas jūsų laukia vasario mėnesį?<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 30, 2014, 5:00 AM, atnaujinta Feb 16, 2018, 10:47 PM

Jei turėjote didelių rūpesčių, šį mėnesį jums pavyks jų atsikratyti. Vasaris – puikus laikotarpis investuoti. Tačiau neišlaidaukite niekam.

Įrodykite sau ir kitiems, kad net ir neišleisdami daug galite mėgautis gyvenimu. Šį mėnesį niekam neskolinkite pinigų. Tačiau dabar palankus metas pradėti savo verslą ar rašyti savo tinklaraštį.

Šį mėnesį galėsite labiau atsipalaiduoti ir skirti laiko tam, ko kurį laiką turėjote atsisakyti.

Lankykitės kino teatruose, koncertuose, muziejuose. Stenkitės kuo daugiau sužinoti, mėgaukitės gyvenimu. Taip pat kiekviena akimirka, praleista su artimaisiais, ypač jei pastaruoju metu jiems skyrėte mažai laiko. Daugiau dėmesio skirkite sveikatai.

Jautis (04 20–05 20)

Šį mėnesį teks pamiršti seną ramų įprastą gyvenimą. Gali būti, kad iš esmės pasikeis jūsų gyvenimo būdas. Labai tikėtina, kad visą vasarį daugiausia laiko praleisite priešais kompiuterio ekraną.

Tai greičiausiai bus susiję su nauja veikla. Jei turite vaikų, į ją įtraukite ir juos. Jie nesijaus jūsų pamiršti ir kartu bus tikrai naudingi.

Dabar palankus metas ieškoti didesnio būsto. Tai jums be galo svarbu. Ypač dabar, kai didesnę dienos dalį praleisite būtent jame.

Radę tai, kas patinka, negaiškite laiko svarstymams. Pasikliaukite nuojauta – ji neapgaus. Jei neturite antrosios pusės, atidžiau pažvelkite į savo draugų bičiulius ar bičiules. Gali būti, kad tas ar ta, kurių ieškote, yra visai šalia.

Dvyniai (05 21–06 20)

Turite finansinių sunkumų? Šį mėnesį jie turėtų išnykti. Visos jūsų pastangos galiausiai atsipirks. Vasaris jums – stabilumo laikotarpis. Žinosite, ko norite ir kaip tai gauti.

Dabar palankus metas investuoti į nekilnojamąjį turtą ar įsigyti naują automobilį. Darbe venkite spontaniškų ir ekstremalių sprendimų, vėliau jų galite gailėtis.

Šį mėnesį jausitės ir atrodysite labai gerai, todėl sulauksite kaip niekada daug priešingos lyties atstovų dėmesio. Jei šiuo metu esate vieniši, tikėtina, kad per draugus sutiksite tą vienintelį ar vienintelę.

Jei esate įsipareigoję, vasaris bus kupinas romantiškų akimirkų ir malonių staigmenų. Valentino dienos proga tik dviese kur nors trumpam išvykite.

Vėžys (06 21–07 22)

Šį mėnesį jums bus svarbu būti dėmesio centre. Vasarį galite sulaukti daugiau įplaukų. Pagerėjusi finansinė situacija turės nemažai įtakos jūsų savivertei. Labai pasitikėsite savimi, būsite geresnės nuotaikos, atsiras naujų pomėgių.

Šis mėnuo palankus rimtiems pokalbiams, deryboms, sandoriams. Jums lengvai seksis įtikinti kitus savo teisumu ir pasiekti tai, ko trokštate.

Dabar tinkamas metas ilsėtis. Atostogaudami būsite linkę kreipti dėmesį į smulkmenas. Tai gali išprovokuoti barnius su antrąja puse, kelionės partneriu ar kolegomis. Mėgaukitės ir į viską žiūrėkite kaip į įdomų nuotykį, iš kurio po kurio laiko juoksitės. Vykdami į kelionę nepamirškite apdrausti bagažo ir sveikatos.

Liūtas (07 23–08 22)

Šį mėnesį gali tekti daugiau laiko praleisti su vyresniais šeimos nariais – tėvais, seneliais. Kuriam laikui savo poreikius ir norus turėsite nustumti į šalį ir atiduoti duoklę vyresniems. Tai nebus pats lengviausias laikotarpis, bet jums pavyks su viskuo susidoroti.

Jums nelabai sekasi tvarkyti finansinių reikalų, todėl labai svarbu rasti žmogų, kuris galėtų tai daryti už jus ir kuriuo jūs galėtumėte šimtu procentų pasitikėti.

Jei reikia, paprašykite artimųjų pagalbos. Jei esate vieniši, šiuo laikotarpiu jus gali apnikti niūrios mintys. Jums norėsis artimo žmogaus, tačiau tuo pat metu bijosite įsipareigoti.

Atnaujinkite drabužių spintą, išbandykite naują šukuoseną, keiskite požiūrį į asmeninius santykius. Nustebsite, kaip tai gali būti veiksminga.

Mergelė (08 23–09 22)

Jūsų laukia įdomus mėnuo. Vasarį užmegzti ryšiai pravers ateityje siekiant karjeros. Tad jums labai svarbu palikti gerą pirmą įspūdį. Tai laikas, kai turite investuoti į save. Pasirūpinkite nepriekaištinga išvaizda, o prieš prabildami gerai pagalvokite.

Venkite konfliktų su kolegomis ar darbdaviais. Jei manote priešingai nei jie, verčiau savo nuomonę pasilaikykite sau. Bent jau kol kas.

Dabar jums svarbiausia tiesiog gerai atlikti savo darbą. Finansiniu požiūriu tai nebus pats geriausias metas. Galimos nenumatytos išlaidos, kurios gerokai paplonins jūsų piniginę. Tačiau nenusiminkite.

Šie sunkumai laikini ir jau kitą mėnesį situacija turėtų būti geresnė. Dabar palanku pradėti mokytis naujų dalykų, išbandyti naują veiklą.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Atidžiau skaičiuokite pinigus, ypač jei norite finansinio stabilumo ateityje. Šį mėnesį būsite linkę išlaidauti. Būtų puiku, jei prieš ką nors pirkdami atsakytumėte į klausimą: „Ar man to reikia, ar aš tiesiog noriu?”

Tai padės išvengti nereikalingų pirkinių. Darbe jūsų laukia puikus laikotarpis. Be jokių didelių pastangų jums pavyks pelnyti kolegų palankumą.

Tai ypač svarbu dabar, kai darbe laukia daug pokyčių ir naujovių. Palanku atsikratyti žalingų įpročių – svaigalų, rūkalų.

Galbūt verta pagalvoti ir apie mitybos pokyčius – ne tik geriau atrodysite, bet ir jausitės kur kas energingesni, ramesni. Jūs geriau nei kas nors kitas žinote, kad teigiamas požiūris į gyvenimą labai svarbu.

Skorpionas (10 23–11 21)

Aplink jus vyksta daug įdomių dalykų. Dabar tas laikas, kai turėtumėte atidžiau stebėti aplinką ir jus supančius žmones. Gal ne viskas yra teigiama, tačiau bet kuriuo atveju jūs daug ko išmoksite ir sužinosite.

Šį mėnesį jums gali tekti priimti svarbius sprendimus, tačiau venkite neapgalvotų ėjimų. Prieš nuspręsdami atlikite tyrimą, pasikonsultuokite su tos srities žinovais.

Šį kartą vien jūsų intuicijos gali nepakakti. Antroje mėnesio pusėje galite būti linkę pasiduoti niūrioms mintims. Daugiau ilsėkitės ir skirkite laiko savo pomėgiams.

Meilės fronte ramybės nesitikėkite. Bus visko – ypač gražių, romantiškų akimirkų ir didelių audrų, kai duš indai. Bent jau Valentino dieną pasistenkite išvengti barnių.

Šaulys (11 22–12 21)

Tiek daug siekių ir idėjų sukasi jūsų galvoje, kad net jums patiems sunku susigaudyti, į kurias turėtumėte koncentruotis.

Visko aprėpti ir imtis vienu metu nepajėgsite, tad neužsigriebkite per daug. Geriau pradėkite nuo mažų siekių, juos įgyvendinę imkitės didesnių. O pageidaujami pokyčiai pasirodys neilgai trukus.

Mėnesio viduryje jūsų bičiulis gali paprašyti paskolinti pinigų. Kad ir kaip norėtumėte jam padėti, neskubėkite atverti piniginės. Įsitikinkite, kad skolinate tik esant labai rimtam reikalui.

Niekam neleiskite įvelti jūsų į rizikingas situacijas.

Jei tai didelė suma, nesidrovėkite paprašyti pasirašyti skolą patvirtinančių dokumentų.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Mes visi mokomės iš savo klaidų ir patirties. Tad labai nenusiminkite, jei šiuo metu jūsų reikalai nesiklosto taip, kaip norėtumėte. Pasimokykite iš savo klaidų ir nebekartokite jų.

Vasarį reikėtų daugiau laiko praleisti su artimaisiais. Jei tarp jūsų šeimos narių pastaruoju metu kyla nesutarimų, pasistenkite būti tuo taikdariu, kuris sujungs šeimą ir ją dar labiau sutvirtins.

Nuoširdūs santykiai su artimaisiais jums ypač svarbu, tad pasistengti tikrai verta. Mėnesio pabaiga palanki vertingiems daiktams pirkti.

Taip pat palanku vykti į komandiruotes užsienyje. Ten galite sulaukti neįtikėtinų karjeros pasiūlymų. Jei norite išvengti sveikatos problemų, subalansuokite mitybą.

Vandenis (01 20–02 18)

Dabar viskas priklauso tik nuo jūsų. Jūs esate savo likimo kalvis, tad netingėkite ir imkitės ryžtingų veiksmų. Tai reiškia, kad jūsų laukia daug iššūkių ir nenumatytų situacijų.

Tačiau tiek daug puikių galimybių vėliau gali ir nepasitaikyti. Vasarį jums reikės žmonių, kuriais galėtumėte pasitikėti esant bet kokiai situacijai.

Paprašykite artimųjų visapusiškos paramos. Su tokiu užnugariu jums negali nepasisekti. Karjeros srityje – ramybė ir atsipalaidavimas. Tačiau vasario pabaigoje galite sulaukti puikių karjeros pasiūlymų.

Jei esate vieniši, nesėdėkite namie. Išeikite pasižmonėti ir tikrai sutiksite savo antrąją pusę. Norėdami būti energingesni, dažniau užsukite į sporto salę. Palankus metas savaitgalio išvykoms į kitas šalis.

Žuvys (02 19–03 20)

Vasaris – galimybių metas. Ypač sėkminga pirma mėnesio savaitė. Jums tik reikia plačiai atmerkti akis ir pasiruošti nepraleisti nė vienos progos. O jų gali pasitaikyti įvairiausiose gyvenimo srityse – profesinėje, jausmų, finansų.

Jūsų galvoje suksis puikių idėjų – pasistenkite jas įgyvendinti.

Neslėpkite savo talentų, nebijokite išsiskirti iš kitų. Užuot sekę kitais, būkite jiems pavyzdys.

Vasario mėnuo nepalankus dideliems pirkiniams. Tad jei galvojate apie naujo būsto įsigijimą, verčiau tai kuriam laikui atidėti.

Šį mėnesį jums dažniau nei įprastai norėsis pabūti vieniems. Didelės kompanijos jus gali erzinti. Darbe imkitės tų užduočių, kurias galėsite atlikti vieni, nepadedami kitų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.