Ką žada žvaigždės vasario 4–10 dienomis?

Avinas

Avinui patartina nesiginčyti darbe. O ką žvaigždės sako kitiems ženklams?<br>123rf nuotr
Avinui patartina nesiginčyti darbe. O ką žvaigždės sako kitiems ženklams?<br>123rf nuotr
Daugiau nuotraukų (1)

Skirma Liepienė, astrologė

Feb 4, 2014, 1:35 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 5:40 PM

Vis dar nėra ramios vietos verdančiame katile. Ir vis dar kils ginčų ir nesutarimų šeimos, partnerystės, teisingumo temomis. Nors kartais atrodys, kad teisingumas ir valdžia gyvena jūsų namuose.

Jei yra galimybė, neprieštaraukite, nesiginčykite darbe. Bet ką uždirbote, tikrai susirinksite. Ir tai virs dovanomis sau.

Jautis

Nerimauti visada yra dėl ko. Bet jūs suprantate, kad žiemos miegas neišgelbės nei nuo tikrų, nei nuo išgalvotų problemų. Tikėtina, kad darbe įtampos bus, bet mažiau, nei manėte.

Reikia susikaupti ir investuoti ne tik į savo norus, darbus, bet ir į svajones. Daugiau dėmesio skirkite tiems, kurie gyvena greta. Bet jei tai pareiga, pamirškite, nerašykite, neskambinkite. Veikia tik tai, kas tikra.

Dvyniai

Nerimas krebžda už nugaros. Nemalonu – lyg kas nors tykotų. Tai tiesiog baimė be jokio pagrindo. Laikas, kai naujai peržvelgiate savo įsipareigojimus, galimybes ir planus. Nepalankus metas ką nors pradėti, ypač jei visa tai reikia patvirtinti dokumentais.

Susitelkite į buities problemas, planuokite, kaip pertvarkyti namus.

Vėžys

Jaučiate, kad jus spaudžia iš namų pusės. Tačiau kol tai daroma švelniai, protingai, neperžengiant ribų, su tuo sutinkate, įsiklausote, o kartais net ir vykdote. Bet kai tai įgauna agresyvumo formą, priešinatės.

Kad ir ko iš jūsų būtų reikalaujama, bandykite rasti kompromisą – bent jau dėl šventos ramybės. Laikas – geriausias jūsų sąjungininkas.

Liūtas

Rėkti, draskyti akis gali visi. Bet jūs pabandykite tai suvaldyti. Gal padės laiptinės tvarkymas, gėlių sodinimas ar laiškų rašymas. Raskite tai, kas leidžia išsaugoti jūsų, kaip kilnaus, malonaus, dosnaus žmogaus, reputaciją.

Tai, kas savaitės pradžioje atrodo sunku, savaitgalį tampa kasdienybe. Nereikia tapti Jeanne d’Arc, bet pamąstyti apie labdarą, aukojimąsi ir religiją kartais vertėtų.

Mergelė

Ne kiekvienam skirta laukais lėkti, naujus darbus dirbti ar bandyti įsitvirtinti naujuose plotuose. Tačiau gali būti, kad kaip tik tokiais dalykais dabar ir užsiimsite. Ir ne tik atlikdami kasdienius darbus.

Labai daug energijos eikvosite švietėjiškoje veikloje, kuri gali papildyti piniginę.

Svarstyklės

Savaitė prasideda tingokai, nors daugybė idėjų, kaip užkariauti pasaulį, bręsta jūsų galvoje. Vieni dar tik galvoja, kiti imasi veiklos, o treti nuo to skubėjimo jau spėja ir nusvilti.

Nepamirškite: savaitės pabaiga kur kas sėkmingesnė, todėl tai, kam reikia rizikos, geriau tegu bus atidėta savaitgaliui.

Skorpionas

Griežtai kalbama, reikalaujama, pamokslaujama. Kartais tai panašu į diktatūrą, ypač vyro ir moters santykiuose. Laimi tas, kurio balsas tvirtesnis ir argumentai svaresni.

Reikia turėti atspirties tašką, kad pajudintumėte pasaulį. Savaitė tokia, kaip ir daugelis pastaruoju metu, – nelengva psichologiškai.

Šaulys

Romantiški planai. Viskas būtų gerai, jei sulauktumėte atgarsio: gali būti, kad apie raudonas širdeles ar rausvus patalus svajojate tik jūs.

Nešvaistykite nei laiko, nei pinigų tam, kas atrodys pigu ir banalu. Gyvenkite, kurkite, stenkitės, kad gyvenimas įgautų tikrąsias spalvas, net jei dabar ir dominuoja pilki atspalviai. Vis tiek kuriame nors kampe jau matyti jūros žydrynė.

Ožiaragis

Rūpinimasis kitais, savais, bet gyvenančiais ne po vienu stogu. Kam vaikų problemos, kam tėvų ar giminaičių. Tačiau viskas gula ant jūsų pečių. Jei galėtumėte, padėtumėte, bet klaidos ne jūsų, sprendimus taip pat ne jums daryti.

Tačiau yra tikimybė, kad įstrigę reikalai pajudės, nors dėl to turėsite finansinių nuostolių. Yra tikimybė, kad šią savaitę moterims seksis labiau nei jų vyrams. Ir sėkmę joms lems moteriški kerai.

Vandenis

Gimtadienio žvakelės ne visada greitai užgęsta. Kartais jos ir vėl užsidega, todėl bus progų sugalvoti ne vieną norą ir ne vienas jų išsipildys. Svajonės turi būti labai gražios, ilgalaikės ir pasiekiamos.

Lengviausia tiems, kurių vaizduotė laki ir gyvenimas jų dar nepririšo prie kainų, euro ar rinkimų. Laimingi tie, kurie gali kurti planus. Kad ir kokios geros svajonės, darbe jas gali būti apkarpytos.

Žuvys

Viskas užklojama rūkeliu – nematote nei tikros tiesos, nei motyvų. Jūs net ne visada galite tinkamai įvertinti aplinkinių poelgius. Situacija dviprasmiška, kaip ir galimybės keliauti ar mokytis.

Todėl laukite pavasario ir tik tada imkitės rimtesnės veiklos. Nekantriesiems teks viską daryti du kartus. Bet taip galima ne tik ištaisyti klaidas, bet ir pasiekti tobulumą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: iniciatyvą balsuoti už dvigubą pilietybę VRK kaltina agitavimu