Astrologės S.Liepienės prognozės rugsėjo 13–19 dienoms

2014 m. rugsėjo 13 d. 13:15
lrytas.lt
Kadangi vis dar tęsiasi Mergelės ženklo era, šio Zodiako ženklo atstovams - puikus metas gauti ne tik materialių dovanų, bet ir likimo dovanėlių. O ką S.Liepienė žada kitiems Zodiako ženklams?
Daugiau nuotraukų (1)
MERGELĖ (08 24–09 23)
Ritmas. Iliuzijos išsisklaido, užklumpa realybė. Jūs viską suprantate ir žinote. Tas žinojimas nekeičia jūsų planų ir gyvenimo būdo, tačiau nesate patenkinti tuo, ką turite. Gimtadienio laikotarpis – puikus metas iš naujo prisukti gyvenimo laikrodį. Pastovus ritmas leis viską apgalvoti. Bus daug smulkių gyvenimo dovanų. Ar jas įvertinsite, priklausys nuo aplinkybių.
SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)
Žodis. Laikas, kai žodis, pažadas, įsipareigojimas lemia labai daug. Puikus metas pradėti ilgą kelią ar kantrybės reikalaujantį darbą. Tačiau ši savaitė turės ir nepasitenkinimo, nusivylimo atspalvį, o ypač savaitgalį. Vėliau viskas išsisklaidys ir laikas tekės greitai. Turėsite puikią galimybę ne tik pajudėti savo tikslų link, bet ir patikrinti draugų ištikimybę. O rezultatas džiugins ne visus.
SKORPIONAS (10 24–11 22)
Lėčiau. Jei turite tikslą, eikite jo link. Nesustokite nei šią, nei kitą savaitę. Nesakykite, kad dar spėsite. Savaitgalio liūdesys ir netikrumas išsisklaidys iki antradienio, bet nerimas vis tiek liks. Stenkitės matyti visumą, nesigilinkite į detales ir smulkmenas. Tegul šios savaitės permainos tęsis. Tiems, kas nelinkę skubėti, seksis žymiai lengviau ir paprasčiau.
ŠAULYS (11 23–12 22)
Sprendimai. Kai tik susirengiate pasakyti ką nors svarbaus, atsiranda pertraukiančių arba negirdinčių. Vadinasi, to daryti neverta. Jei nespėjote išsakyti naujienų, pasiūlymų, svarstymų – tegul jie ir lieka. Gal laikui bėgant net nereikės apie tai diskutuoti. Pačios vertingiausios mintys ir idėjos po kurio laiko nublanksta. Vis dėlto bus situacijų, kai turėsite priimti sprendimus. Ir tai apsunkins santykius su artimais žmonėmis.
OŽIARAGIS (12 23–01 20)
Laukimas. Gerai pagalvokite prieš atskleisdami paslaptis. Gal niekam ir nereikalinga ta tiesa? Gal praėjo senaties terminas? Svarbu nieko neįskaudinti ir nenuskriausti. Jums nebus lengva dabar, bet vėliau paaiškės, kad sprendimas teisingas. Darbai į priekį stumiasi sunkiai, kartais atrodo, kad dar truputį – ir užstrigs. Kita vertus, vis tiek juda. Tikėtina, kad tai ramybės periodas prieš žiemą, kai viskas virste virs kūliais.
VANDENIS (01 21–02 19)
Kelias. Keliai, kuriuos pasirenkate, ne visada aiškūs, ne visada tiesūs ar tokie, kokių tikitės. Tačiau jais pasukus grįžti nepavyksta – reikia eiti toliau iki artimiausios kryžkelės. Kryžkelę pamatysite, bet ne anksčiau nei penktadienį. O iki tol viskas bus tai, kaip yra: viskas ant jūsų pečių, be pagalbos, patarimų ir palaikymo. Laimė, tai stiprina, pakelia savivertę. Nėra to blogo, kad neišeitų į gera.
ŽUVYS (02 20–03 20)
Susitikimai. Gyvenimas rašomas tiesiai į švarraštį, tad kiekviena klaida matoma. Tačiau už jas nebaudžiama, tik švelniai pabarama. Savaitgalis bus lengvas, laisvas ir gal kiek tingus, o prasidėjus naujai savaitei pasitaikys neįprastų darbų bei pasiūlymų. Naujos pažintys vers nerimauti, bet suteiks galimybę pradėti įdomius santykius. Tiems, kas neieško nieko – tai dar viena keistų susitikimų savaitė.
AVINAS (03 21–04 20)
Išlaukti. Nebūtina, kad kas nors padėtų. Svarbu, kad netrukdytų. Nei patarimais, nei darbais. Jūs puikiai žinote, kur galite išlošti, kur paslėpti sėkmę lemiantys kauliukai. Tik gali taip nutikti, kad negalėsite prieiti, pasiekti to, kas yra jūsų, to, ko tikrai reikia. Neverta draskytis, išlaukite, kol kliūtys pačios pasitrauks. O tada sėkmė bus jūsų rankose. Jei savaitgalis atrodys nuobodus, keliaukite į artimiausią prekybos centrą – ten jūs lauks nuotykiai.
JAUTIS (04 21–05 21)
Žinojimas. Stebuklų didelių nebus, bet jų laukimas tvyros ore. Todėl labai tikėtina, kad kai kas bandys paskubinti įvykius, dalys nerealius pažadus. Kad gyvenimas nesikomplikuotų, o laimės periodas truktų ilgai, kalbėkite tik apie tai, ką žinote. Nesivelkite į diskusijas, venkite karingai nusiteikusių šviesiaplaukių. Vaikai lepins mamas, o mamos bus dėmesingos vaikams.
DVYNIAI (05 22–06 21)
Ateitis. Puikus laikas daugeliui darbų. Galite pradėti tai, ką seniai atidėliojote. Tai ne vien pradžia, bet ir prisiminimai, paslaptys, sentimentai. Sapnai, regėjimai aplanko net ir didžiausius skeptikus. Viskas, kas ateina iš kitos pusės, yra reikšminga. Naminiai ginčai praras prasmę, jei sugebėsite išaiškinti jų tikrąją priežastį. Neturėtumėte jausti baimės dėl ateities. Jūs galite viską pakeisti.
VĖŽYS (06 22–07 22)
Manipuliavimas. Jums atrodo, kad galite valdyti situaciją, kad tik nuo jūsų priklauso namiškių gyvenimas, tik jūs kuriate stebuklus. Taip atrodo tik jums. Gyvenimas turi savo taisykles, o jūsų artimieji – savo siekių. Todėl nenuostabu, kad bandydami viską kontroliuoti ir diktuoti sąlygas praleidžiate pagrindinius dalykus – neįvertinate kitų žmonių poreikių. Mylėkite, o ne vaidinkite meilę.
LIŪTAS (07 23–08 23)
Be romantikos. Šeštadienį ramiai baikite darbus, kuriuos turite atlikti, surašykite, suskaičiuokite tai, ką reikia. Suplanuokite rudenį. Patikėkite, turėdami planą pasijusite laisvesni. Jei puoselėjate romantiškus sumanymus, juos greičiausiai teks atidėti. Laikas nepalankus aistringam tango – santykiai dabar panašūs į gerai apskaičiuotą šachmatų partiją. Šiaip ar taip, jums vis tiek pasiseks – mažiau išlaidų ir patikimiau.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.