Ramunės horoskopas spalio mėnesiui

Koks bus ką tik prasidėjęs spalio mėnuo? Šį mėnesį gimtadienį švenčiančias Svarstykles astrologė Ramunė perspėja: mėnesio pradžioje galite rimtai įsimylėti. Tai puiku, tačiau saugokitės, kad tai nebūtų jūsų artimas bičiulis ar bičiulė - šitaip rizikuojate prarasti draugą. O ką žvaigždės spalį žada kitų ženklų atstovams?

Ramunė perspėja Svarstykles spalį neįsimylėti savo draugo.<br>123rf nuotr.
Ramunė perspėja Svarstykles spalį neįsimylėti savo draugo.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 2, 2014, 6:24 PM, atnaujinta Jan 28, 2018, 7:54 PM

Avinas (03 21–04 19)

Atrodo, kad spalį jus kamuos nemažai įvairių baimių. Kai kurias lengvai įveiksite, kai kurių – ne.

Laimė, būsite kupini energijos, tad bent jau nepasiduosite ir iš visų jėgų kovosite su visais iššūkiais ir užgriuvusiais darbais.

Šį mėnesį teks priimti keletą neįprastų sprendimų.

Laiko svarstyti turėsite itin nedaug, tad teks kliautis nuojauta ir sveiku protu.

Jei turite savo verslą, galite tikėtis pelningo mėnesio. Jei planuojate plėtrą, pasiruoškite padirbėti iš peties. Nesitikėkite keptų karvelių, krintančių iš dangaus.

Namie pasistenkite pamiršti darbo problemas – tegu dėl jų nekenčia jūsų šeimos nariai.

Jautis (04 20–05 20)

Po įtempto laiko jūsų laukia poilsio metas. Tai laikas, kai turėtumėte išmokti sakyti „ne“. Gana rūpintis kitais ir spręsti jų problemas. Skirkite laiko tik sau.

Spalio mėnuo – tinkamas metas atostogauti ar bent jau trumpam kur nors išvykti. Geriausia į gamtą, kur galėsite pailsėti nuo tempo, triukšmo, žmonių.

Mėnesio viduryje į jūsų gyvenimą gali sugrįžti svarbus žmogus iš praeities. Būkite atsargūs. Jis ar ji kartą jus jau nuvylė. Neleiskite istorijai pasikartoti.

Neskubėkite priimti staigių ir radikalių sprendimų.

Devynis kartus pamatuokite, o tik paskui kirpkite. Vadovaukitės šia išmintimi visais atvejais. Širdies balsas kartais gali apgauti.

Dvyniai (05 21–06 20)

Daugiau laiko praleiskite jaukiuose namuose apsupti artimiausių žmonių. Taip pat nepamirškite draugų.

Taip, esate labai užsiėmę, bet juk be bičiulių gyvenimas ne toks spalvingas.

Būkite atidesni darbe. Gali būti, kad per neapdairumą ar užmaršumą pamiršite vieną svarbų reikalą – susitarimą, susitikimą ar užduotį. Jei nenorite nieko pamiršti, būtinai susidarykite darbų ir susitikimų sąrašą.

Spalis – ne pats tinkamiausias metas investuoti sunkiai uždirbtus pinigus. Šiuo laikotarpiu juos geriau pataupyti.

Be to, nepamirškite laiku sumokėti įmokų bankui, apmokėti mokesčių ir įvykdyti kitų finansinių įsipareigojimų. Taip išvengsite nemalonių staigmenų.

Vėžys (06 21–07 22)

Gaila, bet antrą rudens mėnesį gali kilti daugiau nei įprastai nesutarimų su antrąja puse ir šeimos nariais. Greičiausiai jų priežastis bus jūsų požiūris į kai kuriuos šeimai svarbius klausimus. Pastaruoju metu jis gerokai skiriasi nuo kitų šeimos narių, dėl to yra pasikeitęs ir jūsų elgesys.

Atidžiai įvertinkite savo pastarojo meto veiksmus. Ar galite jais didžiuotis? Pripažinti kaltę ir atsiprašyti nėra lengva, bet turėtumėte išmokti tai padaryti, ypač dabar. Tačiau per daug nesitikėkite, kad jums bus lengvai ir greitai atleista.

Darbe taip pat gali kilti nesklandumų. Gali būti, kad visai to nenorėdami įsivelsite į intrigas, kilusias tarp bendradarbių. Būtų puiku, jei jums pavyktų nuo jų laikytis kuo atokiau.

Liūtas (07 23–08 22)

Jei šį mėnesį norite išvengti problemų darbe, turite pasistengti būti ne tokie kategoriški.

Draugiški santykiai su bendradarbiais taip pat nepakenks. Pasistenkite būti žmoniškesni, supratingesni ir ne tokie ciniški.

Pašaipūs juokeliai jums tikrai nepadės pelnyti kolegų palankumo ir užtarimo. O jo jums šiuo laikotarpiu gali prireikti.

Spalį galima komandiruotė į užsienį. Tikėtina, kad į tolimą šalį, kurioje dar nesate buvę.

Santykiai su antrąja puse gali būti banguoti. Pagrindinė priežastis – jūsų kritiškumas. Yra dalykų, kuriuos verčiau nutylėti.

O jei neturite kur išlieti neigiamų emocijų, pradėkite lankyti sporto klubą – pagerės ir nuotaika, ir išvaizda.

Mergelė (08 23–09 22)

Mažiau laiko skirkite antraeiliams darbams ir įsipareigojimams. Dabar ypač svarbu susidėlioti prioritetus, antraip susitelksite į smulkmenas ir neatliksite to, kas būtina. Tad visą dėmesį ir laiką skirkite tam, kas svarbiausia ir negali palaukti.

Šį mėnesį gali pasitaikyti ne viena proga papildyti piniginę.

Papildomi pinigai jums tikrai praverstų, nes šį rudenį laukia nemažai išlaidų.

Vis dėlto į visus pasiūlymus, ypač jei jų sulaukiate iš artimų draugų, žvelkite įtariai. Jie gali būti rizikingi.

Jausmų srityje didelių pokyčių spalio mėnesį nesitikėkite. Jei esate vieniši ir svajojate sutikti antrąją pusę, turėsite palaukti šių metų pabaigos. Šiuo metu blykstelėję jausmai bus vienadieniai.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Mėnesio pradžioje galite rimtai įsimylėti. Viskas būtų gražu, jei jūsų širdį smarkiau plakti privertęs asmuo nebūtų jūsų artimas bičiulis ar bičiulė.

Jei nenorite prarasti gero draugo, galbūt apie savo jausmus turėtumėte nutylėti. Jei vis dėlto esate pasiruošę rizikuoti, sėkmės! Svarbiausia, nereikalaukite iš jo ar jos dėl jūsų iš esmės keisti savo gyvenimo.

Šeimoje gyvenančioms Svarstyklėms gali kilti klausimų dėl pasitikėjimo. Norėdami išvengti didelių problemų ateityje, iš širdies pasikalbėkite su antrąja puse, išsakykite savo būgštavimus.

Darbe siekiant užsibrėžtų tikslų ir atliekant paskirtas užduotis svarbiausia bus rezultatas. Apie visa kita pagalvosite ateityje.

Skorpionas (10 23–11 21)

Jūsų laukia labai dinamiškas laikas – daug įvairių įdomių projektų ir susitikimų.

Pelnyti aplinkinių palankumą padės subtilus humoro jausmas.

Spalis bus ypač sėkmingas kūrybinių profesijų atstovams. Jums nestigs naujų idėjų, taip pat lengvai seksis jas įgyvendinti.

Be to, iš karto pajusite, kad jūsų idėjos sulaukia puikaus įvertinimo ir pripažinimo.

Paskutinė mėnesio savaitė nepalanki kelionėms į užsienį – galimos įvairios traumos.

Tad jei įmanoma, kuriam laikui jas atidėkite.

Jei turite atžalų, atkreipkite dėmesį, su kokiais draugais jos bičiuliaujasi. Mėnesio viduryje dėl to net gali kilti konfliktas.

Šaulys (11 22–12 21)

Jei viskas klostysis taip, kaip lemia žvaigždės, šis mėnuo jums turėtų būti nuostabus. Jums tereikia pasinaudoti visomis likimo siunčiamomis progomis.

Jums nestigs iniciatyvos ir pasitikėjimo savimi. Teigiamai nuteiks ir rankų nuleisti neleis artimųjų palaikymas.

Antrą rudens mėnesį jūsų laukia kelionė į tolimą egzotišką kraštą. Laikykite kumščius, kad niekas nepasikeistų ir jūs galėtumėte iškeliauti ten, kur laukia naujos vietos ir nepatirti pojūčiai.

Šio mėnesio pradžioje galite susipažinti su labai įdomiu žmogumi, kuris ateityje turės nemažai įtakos jūsų karjerai. Nepraleiskite progos geriau pažinti tą asmenį ir palikti jam gerą įspūdį.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Jei yra dalykų, kurie jūsų netenkina ir gal net erzina, dabar pats laikas juos keisti.

Taip, pokyčiai gąsdina. Vis dėlto būkite ryžtingi ir nedvejokite. Geresnio meto gali ilgai nepasitaikyti.

Pokyčiai suteiks daug naujos įdomios patirties.

Pasistenkite daugiau laiko praleisti su artimais draugais. Net patys to nežinodami jie gali padėti jums nuspręsti, ko iš tiesų norite ir kuriuo keliu geriausia sukti.

Būkite dėmesingesni ir dvasinei, ir fizinei sveikatai. Spalis – tinkamas metas profilaktiškai pasitikrinti sveikatą. Saugokitės peršalimo ligų.

Šį mėnesį verčiau nesiskolinti pinigų. Kažin ar jums pavyks laiku grąžinti skolą.

Vandenis (01 20–02 18)

Pirmosios spalio dienos nulems, koks bus visas mėnuo. Jei pirma spalio savaitė dovanos daug džiugių akimirkų ir malonių pokyčių tiek meilės, tiek profesinėje srityse, galite tikėtis ypač gero mėnesio.

Jei pirmosios spalio dienos nebus labai geros, visas mėnuo bus lėtas ir niūrus. Tad pasistenkite paversti žvaigždes savo sąjungininkėmis.

Visus iššūkius priimkite energingai, būkite iniciatyvūs, mažiau skųskitės, džiaukitės kiekviena diena ir dažniau susitikite su žmonėmis, kurie jus priverčia šypsotis.

Jokiu būdu nepasiduokite liūdnoms rudeniškoms nuotaikoms.

Jeigu pasitaikys nesėkmių, neimkite jų giliai į širdį. Gyvenimas tuo ir įdomus, kad nežinai, kas nutiks kitą dieną.

Žuvys (02 19–03 20)

Jei šį mėnesį išsiruošite į kelionę, saugokite lagaminus. Būtų puiku, jei namie paliktumėte brangiausius drabužius, batus ir aksesuarus.

Be to, prieš keliaudami nepamirškite apsidrausti patys ir apdrausti savo lagaminų.

Dėl visa ko. Atsarga gėdos nedaro. Juk geriau būti atsargiems nei vėliau apgailestauti netekus mėgstamiausių daiktų.

Grįžę iš atostogų turėsite iš peties paplušėti.

Tad gerai pailsėkite, pasisemkite energijos ir teigiamų emocijų. Jos bus pagrindinis variklis tada, kai bus tikrai sunku.

Jei turite vaikų, būkite atidesni jų sveikatai.

Orai atšalo, todėl jie bus linkę greičiau pasigauti įvairių virusų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.