Skirma Liepienė: paragaukite vasaros ir pajuskite jos malonumus

Pats vidurvasaris! Ar jau pailsėjote? O gal dar tik planuojate su šeima ar draugais traukti ilsėtis? Pats laikas užbaigti pradėtus svarbius darbus ir susirasti didžiulį kelioninį krepšį. Į jį dėkite ne tik reikalingiausius daiktus, bet ir gerą nuotaiką bei optimizmą. Skirma Liepienė tikina, kad gerai nusiteikusiems, net ir liūtys nebaisios.

Skirma Liepienė tikina, kad gerai nusiteikusiems, net ir liūtys nebaisios.<br>123rf.com
Skirma Liepienė tikina, kad gerai nusiteikusiems, net ir liūtys nebaisios.<br>123rf.com
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 5, 2016, 1:34 PM, atnaujinta May 19, 2017, 7:43 PM

Avinas

Kiekvienai rimtai pergalei reikia jos vertos kovos. Labai gaila, bet kovos lauku tampa namai. Ir čia ginklas ne ginčai, priekaištai, bet tylėjimas, ignoravimas, bandymas „paspausti, kad suprastų“. Psichologinis smurtas. Gerai pagalvokite, prieš taip pasielgdami, nes gali būti, kad kitą kartą nukentėjusieji būsite jūs. Vaikų problemas tenka spręsti jums ir visai nesvarbu, kiek tiems vaikams metų.

Jautis

Nesvarbu, kas vyksta, nesvarbu – gerai ar blogai, jūs vis tiek turite sužinoti, kuo visa tai baigsis. Gali būti, kad tai visai jūsų neliečia, nekeičia situacijos, bet smalsumas – svarbiausia. O šiaip gyvenimas toks pats, kaip visada: labai daug negalima, dar daugiau reikia ir privaloma. Tai, ko nepavyks padaryti iki ketvirtadienio, bus nukelta į kitą savaitę. Savaitgalis bus nuobodokas, jei niekas nepakeis jūsų tvarkaraščio.

Dvyniai

Labai aktuali santykių, bendrumo tema. Šiuo metu jums reikalingas žmogus, kuris ne tik jus pagirtų, palaikytų sprendimus, bet ir kartu eitų ten, kur einate jūs. Ir tiesiogine, ir perkeltine prasme. Didelis troškimas matyti savo darbų pėdsakus aplinkoje. Jūs gyvenate ateitimi, daug dirbate dėl to, kas bus, tačiau pasidžiaukite ir tuo, ką turite dabar, kuo esate, ką galite ir mokate. Bandykite pajusti vasarą ir širdyje.

Vėžys

Aplinkiniams jūs galite sakyti, kad esamos aplinkybės jus užklupo netikėtai, jūs apie tai net negalvojote, nesvarstėte tokių galimybių. O realiai jūs viską žinojote, buvote morališkai pasiruošę visoms permainoms, kurios prasidėjo. Ir su viskuo jūs susitvarkysite, rasite sprendimus. Todėl visai nenuostabu, kad turite laiko ne tik šeimyninėms šventėms, susitikimams su draugais, bet ir saviems malonumams. Pirmenybė teikiama SPA kompleksams, baseinams, pirtims.

Liūtas

Susitarkite su savimi, su namiškiais, neapgaudinėkite nieko. Įvertinkite darbinę situaciją tokią, kokia ji yra. Gali būti, jog šiuo metu aplinkiniai jums kažką žada, bet negaunate. Greičiausiai tai ir liks tik pažadais. Todėl reikia laikytis tos krypties darbuose, kurią gerai žinote, išmanote. Tai ne laikas blaškytis, eiti mokytis naujovių. Taip pat i÷žšlieka įtampa susijusi su partneryste, naminiais įsipareigojimais ir finansais.

Mergelė

Užaukite, nedalinkite pažadų, kurių negalite išpildyti. Savas pareigas vykdykite ir atidžiai įvertinkite tai, ką jums sako. Gerai pagalvokite, kuriuo keliu jus stumia šalia gyvenantys žmonės. Galbūt jie nori jums tik gero arba jie turi savo tolimų tikslų. Būkite savarankiškesni, atsakingesni už savo sprendimus ir pirmiausiai, galvokite apie vaikus. Jiems šiuo metu ypač trūksta jūsų.

Svarstyklės

Nei vienas darbas nuo jūsų nepabėgs, neskubėkite ir nesivykite. Viską suspėsite, o tai, kas liks nepadaryta, – buvo nesvarbu, nereikalinga arba lengvabūdiškai pažadėta. Nuostabus vasaros laikotarpis: užsiimkite namų puošyba, ieškokite naujų kepinių receptų, sugalvokite kuo pradžiuginti namiškius. Būtina rasti laiko sau, meditacijai ir gerti fermentuotas arbatas.

Skorpionas

Jei kas sako, kad jūs žaidžiate vaikiškus žaidimus, rizikuojate neapgalvotai ar tiesiog pasinėrėte į savo hobį, vadinasi gyvenate pagal žvaigždes. Atostogaukite, pramogaukite, mylėkite – tai juk puikus metas, nepaisant to, kad už lango retsykiais stipriai lyja. Gal kiek atsakingiau reikia žadėti, saugoti paslaptis ir nesivelti į pažintis, kurios, dievai žino, kaip gali baigtis. Mėgaukitės gyvenimu dabar, neatidėkite rytdienai.

Šaulys

Finansinių klausimų sprendimas ne visada priklauso nuo jūsų, kad ir kaip atsakingai į tai žiūrėtumėte. Kas jūsų piniginėje, tai jūsų, o namų biudžetas dabar galėtų būti tvarkomas antrosios pusės. Nesikiškite ten, kur reikalingas teisininko komentaras. Palikite kiekvienam dirbti savo darbą. Gyvenimas dabar – ilga rūpesčių virvė, kurioje darbų mazgai mazgeliai jau lipa vienas ant kito.

Ożiaragis

Gyvenimas juda dviem kryptimis: pirma – jūs bendraujate, verčiate judėti, galvoti, keistis visiems aplinkui. Ir tai labai panašu į atvirą diktatą arba, geriausiu atveju, į intrigas. Antras kelias – jūsų darbai, kuriuose jūs bandote atrasti kažką naujo, kažką išgryninti, susisteminti iki tobulumo. Apkraunate save neįgyvendinamais sumanymais, po truputį keičiate aplinką, tačiau amžinai pavargę ir nepatenkinti. Pats laikas į šiltus kraštus arba į pirtį. Turite atsipalaiduoti.

Vandenis

Darbų daugėja, jūs imatės visko, kas galėtų nors kiek pakeisti finansinę situaciją. Tačiau, kad ir kiek užsikrautumėte savų, svetimų ar papildomų darbų, pajamų padidinti nepavyks. Reikia visai kito plano, todėl raskite laiko ne tik darbui, bet ir poilsiui, pramogoms. Buitiniai klausimai, būsimo komforto sprendimai, taip pat užkrauna papildomą atsakomybę. Pabandykite šiuo krūviu pasidalinti su antrąja puse.

Žuvys

Neklausykite tų, kas siūlo išeiti iš komforto zonos. Jie tik siūlo, jie negalvoja, kas jūsų laukia. Apsvarstykite, kiek galite atsisakyti, ko atsisakyti ir kaip tai atsilieps jūsų reputacijai. Nedarykite vien todėl, kad kažkas taip patarė. Niekas negali nešioti jūsų batų, taip kaip niekas negali žinoti, koks iš tiesų jūsų gyvenimas ir ką reiškia būti jumis. Būkite atsargūs išeidami iš komforto zonos. ˙

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.