Palmiros horoskopas ketvirtadieniui, rugpjūčio 4 d.

Agresyvus, kritinis metas – pakaks įkvėpimo ginčytis, kovoti (neišskiriant net vėjo malūnų), įrodinėti savo teisybę, tad būtų gerai, kad nepristigtų mokėjimo blaiviai įvertinti situaciją, gražiai susitarti, ypač su kolektyvu. Šiandien nedera priešintis daugumos nuomonei – nieko nepešite, o tik dar labiau pakenksite savo idėjai, reikalui. O jei jus palaiko aplinkiniai, tuomet drąsiai ginkite jums svarbius principus, teisybę. Dera pakovoti ir už savo šeimą, vaikus, jų interesus.

123rf.com
123rf.com
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 4, 2016, 12:01 AM, atnaujinta May 16, 2017, 11:10 PM

Tiks tvarkyti skubius reikalus, vykti į ilgalaikes, tolimas keliones, susitikti su užsieniečiais. Geras laikas bendrauti, pažintims užmegzti, mokymosi ciklo pradžiai. Bet netinka ką nors užbaigti, pereiti į naują darbovietę, tvirtinti susitarimus (nors gerai juos rengti).

Netiks šiandien ir sėti, sodinti augalų, taip pat keiktis! Nepalanku namuose ilgai užsisėdėti, tvarkyti namus, taip pat ilgai miegoti ar į veidrodį žiūrėti.

Netinka rengti pasilinksminimus, puotauti. Nepalankūs meilės pasimatymai.

Šiandien dera dažniau melstis, kartoti mantras. Tai puikus laikas kovoti su baime, taip pat valytis nuo nužiūrėjimo, neigiamos maginės įtakos.

Diena gera pirkti sidabrą, sidabrinius gyvūnų pavidalo amuletus, įsigyti peilių, juos galąsti. Gerai sportuoti, pradėti mokytis kovos menų.

Iš trečiadienio į ketvirtadienį buvo svarbūs tik realistiški sapnai. Gerai matyti arklius, šunis – tai aukštesnių jėgų apsauga. Jei regėjote paukščius – galite sulaukti žinios apie artimo asmens mirtį.

Blogas ženklas: jei viskas kristų iš rankų, ypač raktai, – nelaimė, liga, ne vietoje išberti kruopas, šiukšles – gresia liga, jei paukštis jus paženklintų – nuostoliai, gėda.

Geras ženklas: rasti metalinių, ypač vienodų, daiktų – netikėta sėkmė.

Žvilgsnis į priekį: penktadienį gali tęstis šios dienos problemos; palankūs pilkų atspalvių drabužiai.

Avinas (03 21–04 20). Geras laikas svarbiems (sunkiems) darbams nudirbti – negailėkite jėgų. Diena itin palanki dirbantiems kūrybinį darbą, scenos žmonėms. Gera proga pradėti sportuoti. Verta tikrinti ir stiprinti sveikatą. Ji bus dar geresnė, jei mažiau kreipsite dėmesio į artimųjų trūkumus, vaikų išdaigas, rūpesčius dėl mylimo asmens ar problemas darbe (jos tikrai neišvengiamos).

Jautis (04 21–05 20). Netikėtos sėkmės metas, kai pavyksta viskas, kad ir kuo užsiimsite (jei imsitės ne anksčiau kaip 10 val. 35 min.)! Verta spręsti šeimos, savo vaikų problemas. Pamąstykite, kuo galite pagelbėti mylimam asmeniui (nors romantiškiems pasimatymams nėra geras laikas).

Dvyniai (05 21–06 21). Stenkitės dažniau nusileisti, ypač artimiesiems, o jums svarbius reikalus atidėti kitos savaitės pradžiai, nebent artimieji imtųsi už jus tai atlikti. Tiktų iš esmės tvarkyti namus, magiškai juos valyti. Tiesa, jei turite skubių, neatidėliotinų reikalų, juos reikėtų spėti atlikti iki 10 val. 35 min.

Vėžys (06 22–07 22). Perspektyvūs susitikimai, naudingi pokalbiai, vertingi patarimai – mokėkite jais pasinaudoti, net jei užgautos ambicijos lieptų nekreipti į tai dėmesio. Būkite atidūs ir atsitiktinei nuogirdai. Nerizikuokite kelyje.

Liūtas (07 23–08 22). Netinkamas laikas sandoriams, būkite itin atidūs, jei tektų rengti turtinius dokumentus. Siekite taikytis su priešais. Būkite atidesni sutuoktiniui – raskite progą dažniau pagirti, įvertinti savo poros nuopelnus, gerai būtų ir įteikti dovanėlę.

Mergelė (08 23–09 22). Rytmetį galite jaustis apsnūdę ir nepasiruošę jokiems žygdarbiams, bet taip atrodys neilgai. Jūsų atsibudimo metas – 10 val. 35 min., nuo tada ir pradės lydėti sėkmė! Tai bus puikus laikas ryžtingai sutvarkyti nebaigtus reikalus. Nebijokite rizikuoti – jums pasiseks!

Svarstyklės (09 23–10 23). Nieko nauja nepradėkite, darykite tik tai, kas savaime išeina ar buvo parengta iš anksto. Ir nesukite galvos dėl esamų keblumų – jums reikia išlaukti. (Tik po gimtadienio reikalai pajudės sparčiau.)

Skorpionas (10 24–11 22). Mokykitės iš draugų klaidų, paklausykite jų patarimų. Gera proga kviesti bičiulius į talką arba per juos ieškoti protekcijos.

Šaulys (11 23–12 21). Reikėtų susitelkti, pamiršti per savaitę susikaupusį nuovargį ir sutvarkyti uždelstą reikalą. Tinkamas laikas svarbiam pokalbiui su šefu. Gautus pasiūlymus derėtų priimti.

Ožiaragis (12 22–01 19). Puikus laikas nuo 10 val. 35 min. – laimingai išsispręs senos problemos! Jūsų populiarumas, autoritetas vėl auga ir tampa nenuginčijami.

Vandenis (01 20–02 18). Tiktų tvarkyti reikalus, susijusius su mokesčiais, alimentais, draudimu, paveldėjimu. Ne laikas pavyduliauti, priekaištauti mylimam asmeniui. Ugdykite kantrybę – pagerėjimas ne už kalnų.

Žuvys (02 19–03 20). Trūks jėgų, tad daugiau ilsėkitės, stiprinkite sveikatą ir ugdykite pagarbą antrosios pusės nuomonei. Ką galite, perleiskite nuveikti savo porininkui ar sutuoktiniui. Ieškokite sąjungininkų, atgaivinkite senus bendradarbiavimo ryšius, palanku tvirtinti partnerystės sutartis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.