Palmiros horoskopas ketvirtadieniui, rugsėjo 8 d.

Sudėtingas, dviprasmiškas metas. Neplanuokite svarbių reikalų, nesiimkite darbų, kurių negalėsite iš karto užbaigti.

123rf.com
123rf.com
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 8, 2016, 12:01 AM, atnaujinta May 13, 2017, 6:33 PM

Šiandien gali pavykti reikalas, kuriam sutvarkyti reikia greitos reakcijos. Geri draugai irgi nepakenktų. Kita vertus, per bičiulį galite įsivelti ir į nemalonumus. Deja, šiandien pirmasis įspūdis dažnai bus klaidingas. Išorinis šaunumas ir rodomas palankumas dar nieko nereikš – būkite apdairūs, kad netaptumėte apgaulės, išradingai suplanuotos intrigos auka.

Sugebėkite atskirti provokacijas ir joms nepasiduoti. Bus nemaža konfliktų, nelaimingų atsitikimų, apsinuodijimo tikimybė. Tai iliuzijų ir pralaimėjimo metas, kai judama viena kryptimi, bet kažkodėl atsiduriama kitoje vietoje.

Kad ir kuo užsiimsite, venkite bet kokių agresijos apraiškų, neskubėkite, nesikarščiuokite – jokių impulsyvių sprendimų bei veiksmų. Bendraujant bus svarbu geranoriškumas – nepasiduokite aplinkinių nepasitenkinimo nuotaikoms, nesivelkite į intrigas.

Nieko nauja nesiimkite, baikite senus darbus, pasistenkite įvykdyti netesėtus pažadus, grąžinti skolas. Gerai aplankyti kapus.

Diena netinkama šventimams. Venkite svaigalų. Būkite atsargesni prie vandens.

Diena sudėtinga vadovams, senyvo amžiaus asmenims. Galimi rūpesčiai per religinius fanatikus, psichikos ligonius, alkoholikus, narkomanus.

Į sapnus iš trečiadienio į ketvirtadienį nereikėtų kreipti daug dėmesio – dažniausiai jie tušti, o jei ir pranašiški, tai vis tiek susiję ne su jumis asmeniškai, o su aplinkiniais, visuomene, valstybe.

Blogas ženklas: dažnai užuosti nemalonius kvapus, jei vėjas nuneštų jūsų šaliką, kepurę, skarelę, jei išėjus iš namų vėjas pūstų į veidą.

Geras ženklas: dažnai užuosti malonius kvapus, jei išėjus iš namų vėjas pūstų į nugarą, jei vėjas iš rankų išplėštų popieriaus lapą ar indai sudužtų.

Žvilgsnis į priekį: penktadienis nepalankus naujiems darbų pradėti, itin sudėtinga antroji dienos pusė nuo 14 val., 57 min., kai prasidės kritinis metas pagal Mėnulio kalendorių; patartina nešioti pilkų atspalvių drabužius, venkite kontrastų, ypač baltos-juodos spalvų.

Avinas (03 21–04 20). Jei nebijote pralaimėti, tiktų tvarkyti skubius reikalus, bendrauti su reikalingais asmenimis. Palankios kelionės bei susitikimai su užsieniečiais. Nepatartina tvarkyti reikalų, susijusių su karjera, veikla.

Jautis (04 21–05 20). Sunkokas metas – pasistenkite daugiau laiko praleisti namuose ir ilsėtis. Nesiimkite sunkių, pavojingų darbų, venkite konfliktų su vadovybe bei kolegomis, ypač būkite atidūs, jei jūsų darbas susijęs su pinigais.

Dvyniai (05 21–06 21). Nebūkite užsispyrę, mokėkite įvertinti kitų idėjas bei galimybes. Patartina dažniau nusileisti ir nesivelti į ginčus, konkurencinę kovą. Stenkitės neįskaudinti sutuoktinio.

Vėžys (06 22–07 22). Visur būkite atidūs, atsargūs – nedidelė klaida gali tapti lemtingos nesėkmės priežastimi. Ypač būkite atidūs savo darbe – jumis gali nusivilti šefas. Labiau pasaugokite sveikatą.

Liūtas (07 23–08 22). Venkite nereikalingos rizikos. Galimi nesusipratimai su mylimu žmogumi. Reikėtų labiau pasaugoti vaikus.

Mergelė (08 23–09 22). Niekur nesiveržkite ir nieko iš kitų nereikalaukite. Nesiimkite sunkių, atsakingų užduočių darbe. Didesnė mechanizmų gedimo, įvairių avarijų (taip pat ir buitinių) tikimybė.

Svarstyklės (09 23–10 23). Naudingų susitikimų, puikių pažinčių metas – nepraleiskite geros progos susidraugauti su jums maloniu ar svarbiu asmeniu. Būkite atidesni dirbdami su dokumentais.

Skorpionas (10 24–11 22). Nereikėtų pasikliauti šiandien išgirstais pagalbos, paramos pažadais. Neverta tvirtinti sandorių. Galimi nesusipratimai tarp sutuoktinių.

Šaulys (11 23–12 21). Mažiau klausykite kitų patarimų – elkitės, kaip jums atrodo teisingai. Tai geras laikas pakovoti už savo pažeistas teises bei naują įtakos sferą.

Ožiaragis (12 22–01 19). Sudėtingas metas, nepalankus jokiai aktyviai veiklai. Nepriimkite svarbių sprendimų ir niekur neprievartaukite savęs. Jums trūksta poilsio, tad nepervarkite, nieko sunkaus nesiimkite. Pasisaugokite intrigų darbe.

Vandenis (01 20–02 18). Mažiau planuokite, pasikliaukite savaimine įvykiu eiga – net nepastebėsite, kaip išsispręs rūpimas klausimas. Galimi apmaudūs nesusipratimai su namiškiais.

Žuvys (02 19–03 20). Nepraraskite saiko bei diplomatiškumo, ypač jei teks bendrauti su šefu. Jūsų dabartiniai ketinimai gali būti pražūtingi, tad nepriimkite svarbių sprendimų, ypač karjeros srityje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.