Palmiros horoskopas ketvirtadieniui, rugsėjo 22 d.

Persivertimo laikas: rudens lygiadienis. Pavakare Saulė įeis į Svarstyklių ženklą, kuris privers pakeisti prioritetus – nuo savęs prie kitų, prie partnerių.

123rf.com
123rf.com
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 22, 2016, 12:01 AM, atnaujinta May 12, 2017, 8:49 AM

Nieko nauja nepadėkite, netvirtinkite svarbių dokumentų, taip pat sandorių. Nepalanki diena ir partneriškiems susitikimams bei susitarimams. Tačiau verta gilintis į ankstesnius darbus – išvysite neįgyvendintų galimybių, kils naujų įdomių idėjų. Ieškokite klaidų, taisykite jas. Daugiau dėmesio skirkite kasdienių darbų kokybei – galimos neatidumo klaidos.

Tiesa, nepersidirbkite – raskite laiko atsipalaiduoti: nusiraminti, pailsėti bus svarbu. Nederėtų įsitempti, ko nors daryti per jėgą. Pyktis, juolab nutraukti santykius visai netiks. Tai susitaikymo, santykių atnaujinimo diena, kai naudinga bendrauti, atgaivinti nutrauktus saitus, romantiškus taip pat. Ieškokite savo sielai artimų žmonių ir stiprinkite jau esamus ryšius. Labiau pasikliaukite intuicija – tai padės tinkamai įvertinti susidariusią padėtį, numatyti ateitį.

Tiks namie įsirengti vandens valymo aparatus, įvairius vandens filtrus.

Iki 17 val. 22 min. derėtų baigti senus darbus. Būtų gerai ir iš namų išnešti šiukšles, šlamštą, grąžinti skolas. Tai reikėtų vertinti kaip ritualą, leidžiantį pabėgti nuo blogo įpročio vilkinti darbus ir koketuoti su nesėkmėmis (nesėkmės ne tik pačios mus susiranda – dažnai joms padedame mus aptikti).

Vakaras palankus susitikti su draugais. Tiesa, meilės pasimatymams diena nėra gera, netiks ir aptarinėti santykių su sutuoktiniu. Tai blogas laikas piršlyboms.

Iki pavakarės patartina ilgiau žiūrėti į tekantį vandenį. Vakare gerai pabūti prie laužo, namie uždegti žvakę.

Šįryt 8 val. 26 min. Merkurijus Žemės stebėtojo atžvilgiu sustojo, apsisuko ir ėmė judėti tiesiai. Ims spartėti darbo tempai, taps lengviau mokytis, rašyti, skaityti. Prasidės puikus metas bendrauti, dirbti su nauja informacija, aktyviai imtis veiklos, verslo. Šis direktinis judėjimas truks iki gruodžio 19 d.

17 val. 22 min. Saulė įeis į Svarstyklių ženklą, kuris lemia darnos atgavimą per sąjungą, per teisėtumo įtvirtinimą meilės ir darbo sferoje. Dabar partnerystė įgys teisingumo atkūrimo prasmę. Atsivers šaunios galimybės rasti kompromisą tarp individualiojo „aš“ ir visuomeniško „mes“, tarp vyro ir moters, šeimos ir visuomenės. Atrasti harmonijos ašį tarp savo vidaus ir išorės, pradedant šį darbą būtent nuo išorės – apranga (stilius, spalvos), namų apstatymas (rekomendacijų galima ieškoti kiniškame fengšui ir indiškoje vastu šastroje).

Sapnai iš trečiadienio į ketvirtadienį gana komplikuoti, dažnai apgaulingi. Svarbesni tik tie, kuriuose kas nors buvo aiškiai pasakyta ar parodyta. Buvo gerai dirbti žemę, matyti duoną, pyragus – tai sėkmė darbe, turtas. Blogai, jei buvote nuogi, – neturtas. Matyti kelią, važiuoti – kliūtys reikaluose; ugnis, žaibas – nuostoliai, dideli nemalonumai.

Blogas ženklas: jei prausiantis dingtų šaltas vanduo, jei indai dužtų, sutikti žmogų su tuščiais kibirais, susižeisti iki kraujo.

Geras ženklas: kojas sušlapti, šaltu vandeniu netyčia būti apipiltam, sulyti, jei virš galvos paukštis suklyktų.

Žvilgsnis į priekį: penktadienis palankus painioms problemoms spręsti; patartina nešioti baltus, gelsvus, auksaspalvius drabužius.

Avinas (03 21–04 20). Sėkminga diena, ypač jei pasistengsite nurimti, dažniau prisiminsite praeities sėkmę ir paieškosite nepanaudotų galimybių. Vakare privalu būti taktiškesniems bendraujant su sutuoktiniu – ne laikas nuoskaudoms, priekaištams (neišgirs, o jei išgirs rezultatas bus priešingas, nei tikitės).

Jautis (04 20–05 20). Iki pavakarės geras laikas piniginiams ir turto reikalams tvarkyti. Na, o vakare netinka nei išlaidauti, nei pirkti vertingų daiktų, nei teikti dovanų. Vakare neapsiimkite daug darbų – įvykių nepagreitinsite, o nervindamiesi dar ir ką nors sugadinsite.

Dvyniai (05 21–06 21). Keistoka diena: jei kils nesusipratimų, žinokite, kad viskas gerai, bet jei reikalai klostysis sklandžiai (ypač vakare), atidžiau apsidairykite, ar nėra kokios nors klaidos, apgaulės? Tad nesiblaškykite ir neskubėkite. Vakaras nepalankus meilės pasimatymams. Ne laikas ir meilės nuotykiams. Būkite atidesni vaikams.

Vėžys (06 22–07 22). Iniciatyvos rodyti nereikėtų, kaip ir nėra prasmės griežtai planuoti dienos darbus – pasiduokite nešami srauto. Neblogas laikas seniems darbams baigti. Vakarą praleiskite namie su savais.

Liūtas (07 23–08 22). Kad ir kas nutiktų, rasite optimalią išeitį. Tik nieko nauja nesiimkite, nors galite susižavėti naujovėmis, gauti įdomių pasiūlymų – jums reikia tai geriau apmąstyti. Na, o seni draugai dar kartą pagelbės sprendžiant dalykines ar šeimos problemas. Vakaras apgaulingas – pasisaugokite svetimų, ne laikas naujoms pažintims.

Mergelė (08 23–09 22). Atsakingam sprendimui darbe priimti tinkamas laikas, jei tam seniai ruošėtės, jei esate intuityvus asmuo. Vakare geriau likti namie. Ir labiau pasisaugokite vagių, sukčių, melagių, liežuvautojų.

Svarstyklės (09 23–10 23). Puiki diena, kai išsisklaido iliuzijos, atsiskleidžia paslaptys ir imate suvokti, kas yra kas. Iki pavakarės neblogas laikas konfidencialiems susitarimams.

Skorpionas (10 24–11 22). Pasistenkite kuo kokybiškiau atlikti savo darbus ir niekam nepriekaištauti, nieko nespausti, nemokyti – nei darbe, nei namie. Venkite rimtų įsipareigojimų, o svarbų pokalbį su šefu geriau atidėti penktadieniui.

Šaulys (11 23–12 21). Sėkmingas metas deryboms, partneriškiems santykiams puoselėti. Ieškokite rezervų veiklai plėsti, semkitės įkvėpimo iš praeities. Vakare pasistenkite savo porai parodyti daugiau meilės, šilumos.

Ožiaragis (12 22–01 19). Sėkme pasikliauti nederėtų – viskam ruoškitės atsakingiau, apmąstykite bet kokias galimas nepalankias situacijas. Ir džiaukitės net ir nedidele sėkme. Daugiau dėmesio skirkite savo tėvams.

Vandenis (01 20–02 18). Jums nebus sunku kitus suprasti, juos paveikti. Geras laikas svarbiems pokalbiams, deryboms. Būtų puiku, jei vakare susitiktumėte su bičiuliais.

Žuvys (02 19–03 20). Mistiška diena – iracionalus pasaulis virs pagrindine jūsų erdve. Gilinkitės į save – nuojautos bus tikslios ir aiškios. Puikiai suprasite, ko jums reikia, kuria linkme turite judėti. Beje, vakare venkite dalytis mintimis, įspūdžiais, jausmais – vargu ar sulauksite norimo atgarsio. Būkite atlaidesni artimiesiems, ypač mamai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.