Palmira: sudėtingas laikas – diena žada nenumatytas kliūtis

Sudėtingas laikas, kai paprasta apsigauti, norimus dalykus palaikyti esamais. Kita vertus, nenustebkite, jei paaiškės nemalonios tiesos ten, kur tikrai nesitikėjote, nelaukėte. Bet kokiu atveju gerų naujienų tikėtis nereikėtų (jei tokių išgirsite, labai nesidžiaukite – kažkas ten ne taip, tik kol kas to dar nežinote...).

D.Stankaus nuotr.
D.Stankaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 30, 2016, 4:30 AM, atnaujinta Apr 16, 2017, 8:06 PM

Diena žada nenumatytas kliūtis, nelauktus apribojimus. Netinkamas laikas pažintims užmegzti, įvairiems susitikimams, susirinkimams, kelionėms, keistis informacija, bet geras laikas analizuoti praeities klaidas ir ieškoti būdų jų ateityje išvengti. Palanku ieškoti ir nepatikimų žmonių jūsų aplinkoje.

Netinkamas laikas priimti atsakingus sprendimus dėl veiklos ar asmeninio gyvenimo. Galimi rimti nesutarimai tarp politikos ar verslo partnerių. Labiau tikėtini nelaimingi atsitikimai, susiję su dujomis, degiosiomis, sprogiosiomis medžiagomis, vandeniu (ypač karštu), taip pat svaigalais, narkotikais, vaistais. Labiau pasisaugokite apsvaigusių asmenų ir fanatikų. Bus didesnė apsinuodijimų tikimybė.

Diena palankesnė moterims, o vyrams seksis tiek, kiek gerbs moters valią.

Sapnai iš antradienio į trečiadienį dažniausiai nereikšmingi, nebent buvo ryškūs, įsimenami – tuomet jie pildysis greitai. Gerai buvo regėti maistą, ypač pieną, pieno produktus, taip pat juos valgyti – sėkmė, skalsa; pinigus – turto, pinigų įgijimas. Blogai tuštintis – nuostoliai, vagystės; maudytis – apkalbos; žiemą matyti – liga; kraujas – katastrofos.

Blogas ženklas: jei kristų peiliai, šakutės; druską išberti; jei visą dieną troškintų, žagsulys kankintų, jei ant jūsų drabužis užsidegtų; jei vandenį išjungtų; pamesti grandinėlę, apyrankę, sagą; vyrui moterį įžeisti, užgauti.

Geras ženklas: sulyti saulei šviečiant, išvysti vaivorykštę, jei į namus katė ateitų (ar kas nors ją padovanotų) – apsauga moteriai ir jos šeimai, netyčia vandeniu apsilieti ar į balą įkristi,

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis netinkamas naujų darbų pradžiai, tiesa, palankus teisiniams reikalams tvarkyti; palankūs mėlyni tonai.

Avinas (03 21–04 20). Neskubėkite, nepasiduokite emocijoms, kitaip galite neišvysti apgaulės ar pavojaus, ypač jei bendrausite su įtakingais ar mažai pažįstamais asmenimis, užsieniečiais arba dalykiniais partneriais, tačiau ir patys save galite suklaidinti, norimus dalykus įžvelgdami ten, kur jų nėra.

Jautis (04 21–05 20). Mažiau vilkitės naudos ir sėkmės iš šiandien gautų pasiūlymų. Būsite linkę į neobjektyvius vertinimus – arba nejusite pavojaus, arba tuščiai nerimausite. Darbe būkite atidūs dirbdami su informacija, dokumentais, taip pat atsargesni ir su instrumentais.

Dvyniai (05 21–06 21). Klys visi, ir jūs – ne išimtis. Tad mažiau kritikuokite už žioplumą kitus – ką teks sakyti, kai paaiškės, kad pačių klaidos ne ką menkesnės? Nieko rimta nesiimkite – vėliau teks taisyti šios dienos sprendimus ir veiksmus. Būkite nuoširdesni sutuoktiniui, be reikalo neįtarinėkite. Kita vertus, būtent šiandien gali atsiskleisti sutuoktinio neištikimybė.

Vėžys (06 22–07 22). Nesusipratimų, apmaudžių apsirikimų metas. Atsakingus, pavojingus darbus, sudėtingą kelionę verta atidėti kitai dienai. Nesinervinkite ir nepykite dėl niekų, ypač kolegas ir artimuosius būsite linkę neteisingai kaltinti. Labiau pasaugokite sveikatą.

Liūtas (07 23–08 22). Nors šiandien galimos nemalonios staigmenos, jūs sugebėsite rasti greitą bei tinkamą išeitį. Draugais, padėjėjais labai nepasikliaukite – jie gali suklaidinti, supainioti, dar labiau komplikuoti reikalus. Jūsų sąžiningumą gali patikrinti mylimas žmogus.

Mergelė (08 23–09 22). Ne pati geriausia diena tvarkyti skubius reikalus – tuščiai laiką sugaišite. Nusivylimai laukia tų, kurie pervertina savo galimybes ir yra pernelyg daug užsibrėžę. Nepatartina tvarkyti piniginių, taip pat su nekilnojamuoju turtu, kraustymusi į kitą vietą susijusių reikalų.

Svarstyklės (09 23–10 23). Nesigailėkite dėl to, kas negrįžtamai prarasta, – galvokite apie ateitį. Ir mažiau svajokite – viskas, kas nerealu, bus nuostolinga. Tardamiesi, žadėdami įvertinkite, ar tikrai galėsite tai įgyvendinti. Atidžiau kelyje! Pasisaugokite vagių ir liežuvautojų.

Skorpionas (10 24–11 22). Neverta vaikytis tiesioginės konkrečios naudos – bus sunku susigaudyti finansiniuose klausimuose, galite pervertinti ir savo galimybes. Neatidumas sutuoktinio poreikiams, o ypač jausmams, – neatleistinas.

Šaulys (11 23–12 21). Nors įtaka iš šalies dažniausiai bus žalinga, savimi pasikliauti irgi rizikinga. Pirmas įspūdis, staigūs, ūmūs sprendimai dažniausiai bus klaidingi, tad svarbiausia neskubėti ir tikrinti visą informaciją. Nerizikuokite reputacija bei sveikata ir mažiau įtarinėkite mylimą žmogų.

Ožiaragis (12 22–01 19). Sunkoka diena tiek emociškai, fiziškai, tad labiau save pasaugokite. Net jei pasijusite bejėgiai prieš gautas naujienas, susiklosčiusią situaciją, pasistenkite nuo to atsiriboti ir nereaguoti. Dabar svarbu atsitraukti nuo visko ir ramiai palaukti. Emocijos turi nurimti, tik tada rasite tinkamą sprendimą.

Vandenis (01 20–02 18). Netikėti likimo kaprizai gali sugriauti tai, kas buvo stabilumo ir džiaugsmo pagrindas. Vis dėlto jei šiandien neskubėsite nieko spręsti, vėliau situacija išsispręs jūsų naudai. Netikėkite įtakingų asmenų pažadais, labai nepasikliaukite draugais. Jei šiandien kas nors bars ar pyks ant jūsų – irgi nieko baisaus: ne ilgam.

Žuvys (02 19–03 20). Nebus lengva – gresia nusivylimai ir nuoskaudos, kita vertus, jumis irgi gali nusivilti aplinkiniai, ypač vadovas arba tėvai. Būkite atidūs atlikdami savo užduotis – galite padaryti rimtų klaidų, kurios sukels ilgalaikių problemų. Patartina nepriiminėti jokių svarbių sprendimų dėl šeimos ar įsipareigojimų darbe.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.