Palmiros horoskopas ketvirtadieniui, gruodžio 1 d.

Svarbiausias šios dienos klausimas – kas yra kas? O suklysti bus tikrai lengva, mat euforija ir nusivylimas eis greta vienas kito ir gali taip nutikti, kad bus nurimstama ten, kur reikia ryžtingai sukrusti, ir panikuojama ten, kur viskas gerai. Būsime linkę nepripažinti faktų, slėpti nuo savęs tiesą ar patys nuo jos slėptis.

Palmiros horoskopas trečiadieniui.<br>123rf.com nuotr.
Palmiros horoskopas trečiadieniui.<br>123rf.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 1, 2016, 12:01 AM, atnaujinta Feb 10, 2018, 1:30 AM

Nenuostabu, kad bus lengva apsigauti norimus dalykus palaikant esamais. Tiesa, klysime neilgai, gana greit ateis praregėjimas (arba užmokestis už kvailą patiklumą). Dabar tas laikas (šiandien, vakar), kai išlenda iš maišo yla ir kai kam trūksta kantrybė! O geras naujienas, naudingus pasiūlymus reikėtų vertinti atsargiai: tikriausiai jums ko nors kai kas nepasakė, kai ko patys nesupratote ir apskritai – gal ragaujate sūrį pelėkautuose?

Ši diena netinkama atsakingiems su veikla, piniginiais ir turto reikalais, taip pat asmeniniu gyvenimu susijusiems sprendimams, ypač jei jausite kieno nors įtaką. Beje, itin aktyvūs bus įvairūs aferistai, intrigantai. Galimi lemtingi nesutarimai tarp partnerių politikoje, taip pat versle. Tikėtina išdavystė, kuri gali būti pateikta net kaip didelė dovana ir malonė jums!

Beje, diena susijusi su savotišku sąžinės teismu. Jei norite jaustis ramiai, pasistenkite grąžinti skolas (bent dalį), įvykdyti netesėtus pažadus, užmirštus įsipareigojimus.

Na, o jei nenorėsite atkurti teisingumo, gyvenimas gali iš jūsų pareikalauti tai padaryti. Tad kas jums (ir nuo jūsų) priklauso, atlikite kaip dera. Taip pat svarbu šiandien nemeluoti, neduoti pažadų, kurių negalėsite įvykdyti, – prieš įsipareigodami gerai pamąstykite, ar pavyks laikytis žodžio.

Gresia nelaimingi atsitikimai, susiję su dujomis, degiosiomis, sprogiosiomis medžiagomis, vandeniu (ypač karštu), taip pat svaigalais, narkotikais, vaistais. Galima nemenka traumų, įvairių avarijų, apsinuodijimo, skendimo tikimybė. Nors tolimoms kelionėms laikas neblogas, kelionės vandens transportu nerekomenduojamos.

Sapnai iš trečiadienio į ketvirtadienį pranašiški, jei buvo tikroviški, pildysis tiesiogiai. Jei regėjote angelą – tai aukštesniųjų jėgų apsaugos, vidinės švaros požymis. Geras sapnas, jei buvo tylu, patys buvote ramūs, nešnekėjote.

Blogas ženklas: jei dužtų veidrodis, stiklas, indai, laikrodis sustotų.

Geras ženklas: rasti ar gauti dovanų pasagą, virvutę, ypač užmegztą, juostelę, diržą.

Žvilgsnis į priekį: penktadienis palankus kelionių, teisiniams reikalams tvarkyt; palankios spalvos – balta raudona, oranžinė.

Avinas (03 21–04 20). Jausitės stiprūs ir teisūs! Ir iš esmės neklysite, jei pasikliausite savimi. Tad nepasiduokite niekieno įtakai, nekeiskite apsisprendimo bei nuomonės apie jums artimus žmones, draugus, šefą – jus bus lengva suorientuoti ne ta linkme. Tvarkydami dalykinius reikalus būkite atidesni, stropesni, venkite konfliktuoti su vadovybe.

Jautis (04 21–05 20). Nesivelkite į intrigas darbe, saugokitės pataikūnų. Venkite ir slaptų meilės nuotykių. (Beje, aplinkiniams gali paaiškėti sena jūsų meilės paslaptis.) Būtų gerai prisiminti senas gyvenimo pamokas ir nepasikliauti tais, kurie jau kartą apvylė, išdavė. Pasistenkite už nieką nelaiduoti, niekam netarpininkauti – vėliau kaltė gali būti suversta jums.

Dvyniai (05 21–06 21). Blogai, jei pristings šaltakraujiškumo bendraujant, vairuojant automobilį. Būkite atsargesni, apdairesni ne tik dirbdami, važiuodami, sportuodami, bet ir ilsėdamiesi. Pasistenkite niekam nedrumsti ramybės – tylėkite: vėliau gailėsitės ištarto žodžio.

Vėžys (06 22–07 22). Galite imti kritiškiau žvelgti į savo partnerius (taip pat sutuoktinį), vadovus bei kai kuriuos draugus. Nusivylimui nereikės rimto pagrindo – šiomis dienomis jūs linkę viską perlenkti. Beje, galite susidurti su išdavyste – tiek dalykiniuose reikaluose, tiek asmeniniame gyvenime.

Liūtas (07 23–08 22). Tylėkite (viskas, ką pasakysite, gali būti panaudota prieš jus). Kitaip ši diena taps gana nemaloni: galimos lemtingos klaidos. Kad ir kas įvyktų, nepraraskite savitvardos ir sveikos nuovokos susidūrę su netenkinančiais dalykais, ypač darbe. Kita vertus, žiūrėkite, kad jūsų pačių darbo kokybė būtų pavyzdinga: pavyduoliai, intrigantai ar užsimaskavę priešai tuo noriai pasinaudos.

Mergelė (08 23–09 22). Didės meilės, džiaugsmo poreikis, tačiau tai toks sudėtingas laikas, kad neverta tikėtis stebuklų iš aplinkinio pasaulio. Nepykite ir nieko nekaltinkite. Verčiau pasistenkite, kad jūsų pačių meilė, šiluma apsaugotų artimuosius bei aplinkinius nuo konfliktų ir kitokių stresų.

Svarstyklės (09 23–0 23). Gana nesėkmingas metas. Jei kas nors iškart nepavyks, ramiai atidėkite kitai savaitei. Neišgyvenkite, jei jums svarbus reikalas bus atidėtas, ir nieko nesiimkite kol kas keisti. Verta atidžiau įsiklausyti į artimųjų poreikius nedemonstruojant savo ambicijų.

Skorpionas (10 24–11 22). Neskubėkite ginčytis, ko nors teigti ar įrodinėti – pirmasis įspūdis ne visada teisingas! Netinkamas laikas žadėti, įsipareigoti ir pirkti vertingų daiktų, ypač modernią techniką. Itin apdairiai vairuokite, nerizikuokite važinėti techniškai nesutvarkytu automobiliu.

Šaulys (11 23–12 21). Ši diena – tikras jūsų kilnumo išbandymas. Jums norisi tiek gero duoti, padaryti, tačiau, pasirodo, to arba niekam nereikia, arba jums neišeina tai, kas visada pavyksta. Tai slidus metas nestabilioms sutuoktinių poroms – ir menkiausias barnis gali išskirti.

Ožiaragis (12 22–01 19). Nieko svarbaus nespręskite – nė nepajusite, kaip imsite mąstyti ir elgtis ekstremistiškai. Nepiktnaudžiaukite savo bei šeimos, partnerių jėga, valdžia, įtaka. Didelė konfliktų, traumų, avarijų tikimybė.

Vandenis (01 20–02 18). Gana nesmagiai jausitės. Tik nemanykite, kad prarandate savo jėgą, įtaką. Tiesiog šis laikas skirtas ilsėtis, kaupti jėgas, stiprinti sveikatą. Daug dirbdami, aktyviai bendraudami tik save nualinsite ir susikursite naujų problemų.

Žuvys (02 19–03 20). Nepasikliaukite laime, atsitiktinumu. Imkitės tik to, dėl ko neabejojate. Gali netikėtai suirti planai, tad būtų geriau mažiau šiandien planuoti ir viltis. Kitaip kalbant, žiūrėkite, kur važiuojate, kitaip nuvažiuosite, kur žiūrite!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.