Palmira: prasidėjo pakilimo metas, kai bus viskas šviesu ir aišku

Pakilimo metas, kai viskas šviesu, aišku, ima lengvai spręstis susikaupę klausimai, tvarkytis įstrigę reikalai, kai pavyksta daug ką sėkmingai atlikti, net įkūnyti seną svajonę.

D.Stankaus nuotr.
D.Stankaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 15, 2016, 5:30 AM, atnaujinta Feb 9, 2018, 10:33 PM

Patys būsite gana energingi, o iš aplinkinių sulauksite ne tik sąmoningo požiūrio į jūsų reikalus, bet ir nuoširdžios pagalbos. Tai gera proga ieškoti sąjungininkų ir talkininkų, tinka užmegzti bendradarbiavimo ryšius.

Kad ir kuo užsiimsite, verta labiau įsiklausyti į intuiciją, atidžiau pasigilinti į užuominas, konfidencialią informaciją, o esamas problemas spręsti taip, kaip lieps įkvėpimas. Siekite susitaikyti su aplinkiniais, artimaisiais, draugais, mylimu žmogumi – tai gera diena atsiprašyti.

Vakaras palankus romantiškoms šventėms, meilės pasimatymams. Įsimylėjėliams, ypač tiems, kurie susipykę, nereikėtų praleisti progos pademonstruoti savo jausmus ir taikytis. Būkite atviri ir atkaklūs.

Šiandien palanku pirkti laikrodžius, veidrodžius, brangakmenius, paukščius.

Netinka žudyti gyvūnų, net vabzdžių, vabalų, blogai apkalbinėti kitus. Geras laikas lankyti šventyklas, medituoti prie ugnies. Dera prisiminti, pagerbti mirusiuosius.

Sapnai iš trečiadienio į ketvirtadienį galėjo būti susiję su neigiamais praeities prisiminimais, o svarbūs tuomet, jei sapnas buvo nespalvotas ar girdėjote aiškius žodžius, konkrečius pamokymus. Gerai buvo girdėti muziką – globa, apsauga, skaityti knygą – geros permainos. Blogai knygas plėšyti, deginti. Atidaryti duris – naujos pažintys. Kur nors skubiai eiti, bėgti, važiuoti – gresia vagystės, apgaulės, pavojai.

Blogas ženklas: jei laikrodis nukristų, sudužtų – nelaimė, netektis, jei akmuo iš žiedo iškristų – galima liga, nesėkmė, nužiūrėjimo požymis, jei virš jūsų netikėtai šviesa įsižiebtų, netyčia indą, veidrodį sudaužyti – nusivylimas gyvenimu, nesantaika su artimaisiais, jei nuolat šviesa išsijungtų.

Geras ženklas: jei laikrodis sustotų – negero periodo jūsų gyvenime pabaiga, jei drabužis suplyštų, sagą pamestumėte – atsikratysite to, kas jums trukdo gyventi, jei rasite papuošalą su akmeniu, laikrodį – paimkite, tai jums skirtas amuletas.

Žvilgsnis į priekį: penktadienis tinkamas kasdieniams reikalams tvarkyti; palankios ryškios, šviesios, šiltos spalvos, ypač purpuriniai tonai.

Avinas (03 21–04 20). Viskas atvirkščiai? Nenusiminkite – esate reikalingi, mylimi ir vertinami, bet šiomis dienomis linkę pastebėti, sureikšminti ne nuoširdų žavėjimąsi, o pastabas, priekaištus. Jei šiandien kas nors nepavyks, atidėkite tai penktadienio popietei, pirmadienio rytmečiui. Vakaras itin romantiškas – skirkite jį savo porai.

Jautis (04 21–05 20). Gera diena įvairiems reikalams tvarkyti, bendrauti, rinkti informaciją, užmegzti reikalingas pažintis, ir ne tik dalykines. Tai romantiškas metas, kai netikėtai galite patirti stiprius jausmus (tai gali nutikti net darbe – nemenka tarnybinio romano, kuris brendo jau seniai, įsiplieskimo tikimybė) ir apsispręsti imtis permainų.

Dvyniai (05 21–06 21). Pelnytų gerų pokyčių metas. Tinka spręsti finansines problemas, geras laikas ir ryžtingam pokalbiui su šefu. Palanku pirkti vertingų, prestižinių daiktų savo namams. Geras metas rinkti dovaną sutuoktiniui, tėvams.

Vėžys (06 22–07 22). Tai, ką šiuo metu svarstote, dar gali keistis, tad neskubėkite apsispręsti, įsipareigoti (geriau tai atidėti kitai savaitei). Ši diena gera tvarkyti teisinius reikalus, svarbiam pokalbiui su šefu, kreditoriumi, konkurentu. Jei siekiate jums patinkančio asmens dėmesio, palankumo, vakaras bus išskirtinė proga pelnyti simpatijas.

Liūtas (07 23–08 22). Pasinaudokite jums siūloma pagalba ir tarpininkavimu, o patys pasistenkite likti šešėlyje. Galimas netikėtas susižavėjimas, slaptas flirtas. Šios dienos romantiškos pažintys laimingos, perspektyvios.

Mergelė (08 23–09 22). Šviesi diena – nepraleiskite geros progos pakoreguoti aplinkinių, ypač partnerių, sutuoktinio, nuomonę apie save ir įsisenėjusius keblius santykius. Pakeiskite jums nepalankių įvykių inerciją! Palanku pirkti dovanas šeimos nariams.

Svarstyklės (09 23–10 23). Jus vertins, pripažins. Viskas, kas šiandien vyks, bus naudinga karjerai. Tinka kreiptis į vadovybę su svarbiu pageidavimu ar pasiūlymu. Gali megztis tarnybinis romanas, bent jau šiandien tikėtina, kad darbe atsiskleis asmuo, kuris jums seniai simpatizuoja.

Skorpionas (10 24–11 22). Jums atsiveria plačios galimybės. Sutelkite visą savo žinojimą, mokėjimą, jėgas, kad dar labiau padidintumėte įtaką ne tik profesinių, bet ir asmeninių santykių srityje. Tai metas, kai lengva įveikti nepasitikėjimą savimi, tiesa, jei gimėte ne lapkričio viduryje. Tuomet teks tenkintis tuo, ką likimas savaime suteikia. Vakaras tinkamas viešnagėms, palankus romantiškoms pažintims.

Šaulys (11 23–12 21). Kad ir kas nutiktų, viskas tik į gera. Šiandien naudinga net prarasti, netekti. Gerai tvarkyti mokesčių, draudimo, paskolų reikalus. Neblogai jausis ir įsimylėjėliai – vakaras geras romantiškam pasimatymui.

Ožiaragis (12 22–01 19). Labiau pasikliaukite likimu, pasiduokite srautui ir sulauksite netikėtos pagalbos, pajusite apsaugą, globą. Šiandien galite įgyti patikimų sąjungininkų, slaptų gerbėjų. Tai gera diena viešiems susitikimams, deryboms, įvairiems susitarimams. Vertėtų daugiau dėmesio skirti įspūdžiui, kurį palieka jūsų žodžiai, manieros.

Vandenis (01 20–02 18). Plėskite savo galimybių ir įtakos ribas – pakaks jėgų bei sėkmės jūsų sumanymui įgyvendinti. Pasistenkite net nuobodžiausiame, kukliausiame darbelyje įžvelgti gyvenimo džiaugsmą, prasmę. Spręskite mažas, kvailas, nykias problemas – kad nusiramintumėte, būtina rasti išeitį iš smulkių įprastų kliuvinių, nesklandumų. Tai puiki diena sustyguoti savo kasdienes mintis, jausmus.

Žuvys (02 19–03 20). Ne laikas kuklintis – pripažinkite, įvertinkite savo svarbą ir įtaką aplinkiniams. Tai sėkmės metas, kai verta imtis reikšmingų reikalų, spręsti sunkiai įveikiamas veiklos ir asmeninio bendravimo problemas. Vakarą verta praleisti su mylimu asmeniu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.