Astrologė Skirma Liepienė atskleidė, kas laukia 2017 metais

Kiekvieni metai žada ką nors nauja, ir labai norisi tikėti, kad persiritus per metų slenkstį gyvenimas keičiasi tik į gerąją pusę. Gali būti, jog šiemet taip ir bus.

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Skirma Liepienė

Dec 31, 2016, 3:39 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 8:00 PM

Tie, kurie žino, ko nori, turi tvirtas nuostatas ir pasiryžę už jas kovoti, sulauks palankių metų.

Praėjusių metų klaidos niekur nedings, kaip ir jų taisymo patirtis. Labai tikėtina, jog dabar visi taisymai, tikrinimai ir pokyčiai dėliosis gerokai lengviau. Ne veltui šiuos metus Rytuose vadina Ugninio Gaidžio metais: tai metai, pareikalausiantys daug ryžto, užsispyrimo, kryptingumo. Bus daug egoizmo, noro dominuoti.

Matomoji gyvenimo pusė labai skirsis nuo to, kas vyksta viduje, ir to, kas dedasi savame kieme. Sėkmė bus tų, kurie linkę veikti, kovoti ir anksti keltis, pusėje.

AVINAS

Ne itin audringai ar iniciatyviai prasideda metai. Sąstingis, laukimas, kad tuoj tuoj bus geriau ir galėsite startuoti... Taip bus.

Vasario pradžioje kaip tik ir atsidarys didieji vartai, kai jums bus leista veikti, imtis iniciatyvos ir įgyvendinti visus planus.

Tokiais momentais reikia pasinaudoti, kol neišsikvėpėte ir nepraradote susidomėjimo. Nes pavasaris jau visai kitomis nuotaikomis žais ir ne darbai rūpės. Labai tikėtina, kad vėliau viskas suksis apie keliones, namus ir artimiausius žmones.

Vasara bus paženklinta peštynių, kovų bei vienos kitos plunksnos praradimo. Ankstyvi rudeniniai vėjai privers pradėti naujus, nors ir ne tokius iniciatyvius darbus. Tačiau lėtesnis tempas – dar ne pabaiga.

JAUTIS

Pastaruoju metu labai daug laiko skiriama kolektyviniams renginiams, darbams bei įvairioms veikloms. Kolektyvizmo jausmas yra nuostabus, tačiau artėjant link pavasario pajusite, jog ateina šio tarpsnio pabaiga.

Priežastys paprastos: pasidaro ankšta visiems viename kieme. Jūsų asmeniniai poreikiai bus išstumiami į priekį, o bendrieji reikalai nebus tokie svarbūs.

Labai tikėtina, jog pavasarį priimsite kaip vienišumo laiką ir nerasite būdo geriau pasirodyti kitiems. Tačiau kaip tik tada bus puikios galimybės užbaigti įstrigusius darbus, įtvirtinti pradėjusius byrėti projektus ir nuvaikyti visus žvirblius nuo jums priklausančių grūdų. Rudeniniai akcentai nėra tokie svarbūs, nes rietenos namuose nėra gyvenimo tikslas.

DVYNIAI

Kol manote, kad galite viską, kad dabar ta sėkminga pakilimo juosta, – viskas gerai. Jūs einate teisinga linkme su teisinga nuostata. Ir tik tada, kai sumanote vesti paskui save visą būrį, prasideda nesklandumai, darbo problemos ir net ginčai namuose.

Geriau jau jūsų darbai, užsiėmimai, hobis bus kaip pavyzdys kitiems nei veltui išbarstytos galimybės. Pavasariop visa tai nuslops, ir vasara praeis tingiai.

Kitas vertas dėmesio bei kupinas veiklos periodas bus spalį. Gal tuo metu ir nebus karjeros šuolio, bet vis tiek bus sėkmingas laikas, leidžiantis keliauti, pamatyti, o kartais ir nugalėti tuos, kurie ilgą laiką buvo jūsų konkurentai.

Kad ir kaip klostytųsi metai, nestokosite optimizmo. Nes oro ir ugnies ryšys – visada įdomus derinys.

VĖŽYS

Lyg ir norėtųsi, kad viskas liktų taip, kaip buvę. Bent jau namie, meilės fronte ar tarp draugų. Tačiau kad ir kaip ten viskas gerai būtų, atsiranda menkutis šešėlis, verčiantis sunerimti, jog nebebus taip, kaip buvo pernai. Ir tai – tiesa.

Namuose viskas gerai ir stabilu, bet nedžiugina, darbuose bręsta pokyčiai, kurie iki trumpiausios nakties vis tiek įvyks. Tai ganėtinai sėkmingi metai, kai jūs galite pradėti naujus darbus, imtis iniciatyvos, kai savas kiemas padidėja (ir tiesiogine, ir perkeltine prasme). Kai viskas gerai, pradedama manyti, jog kartusis grūdas vis tiek kažkur yra. Taip, jis yra – norisi kažko tokio, kas nepasiekiama, kas džiugina sielą, bet apie tai niekam negali pasakyti.

LIŪTAS

Nieko tokio, ko jūs nežinotumėte ar nemokėtumėte: iniciatyvūs, linkę vadovauti, patenkinti savimi ir gražūs visiems. Tai metai, kai būdami savimi būsite sėkmės lydimi, laimingi ir gerbiami.

Tačiau to visada maža, nes tai tik išorinis blizgesys, norisi kažko savo, artimo, paslėpto nuo visų. Ir gali būti, jog nauja meilė privers virpėti širdį, o namuose tai teks slėpti. Puikių perspektyvių darbų periodas nusikelia į vasarą, nors daugiausia inciatyvos darbų srityje rodysite kovą. Kelionėms, naujiems sielovados paieškoms ar pokalbiams su dvasininkais visada atsiras laiko, kaip ir vaikams. Rudens periodas labiau asmeniškas, uždaresnis, tačiau reikalaujantis kur kas daugiau pastangų.

MERGELĖ

Svarbiausia metų tema – savivertės pajutimas, sugebėjimas džiaugtis savo laimėjimais, objektyviai įvertinti savo galimybes. Apskritai metai geri, sėkmingi, net ir finansiškai.

Tačiau kovo mėnesio įtampa gali kaip reikiant supurtyti iš vidaus, priversti daugelį dalykų įvertinti iš naujo. Tai ne vien darbai ar piniginiai reikalai – tai ir pareigos, rūpesčiai dėl namiškių. Jums teks imtis iniciatyvos ir tose srityse, apie kurias nieko nesuprantate, kurios anksčiau jums net nepriklausė. Vasara bus šilta ne vien dėl saulėtų dienų, bet ir dėl pabudusių jausmų. Pasidžiaukite, pakeliaukite, pasilinksminkite. Rugsėjis prasidės staiga ir dar kartą viską apvers aukštyn kojomis. Būkite tam pasiruošę.

SVARSTYKLĖS

Noras turėti, matyti, užkopti į pačią viršūnę – pagirtinas. Viskas priklauso nuo pastangų ir požiūrio. Juk vienam kalno viršūnė – tai Everestas, kitam – kieme supilta pjuvenų kaugė. Kiekvienam – pagal jo sugebėjimus ir supratimą. Viskas klostysis gana lengvai, kol savo darbus derinsite su aplinkiniais, įsiklausysite į jų pageidavimus. Partnerystės, tiek asmeninės, tiek ir darbo, klausimas vis dar išlieka aktualus. Metuose bus periodų, kai būsite priversti kovoti dėl savosios pozicijos (tai ypač bus juntama kovo ir balandžio mėnesiais), kai turėsite parodyti, ko esate verti, kai asmenininė iniciatyva bus svarbesnė už aplinkinių nuomonę, o tai prieštaraus jūsų prigimtiniams principams. Vasara ir ruduo bus paprastesni. Tačiau žiemos pradžia – kaprizinga.

SKORPIONAS

Labai ilgas laukimo periodas, kai tikimasi, jog atsiras, kas išspręs susidariusią situaciją, pakiš kokią linksmesnę idėją ar pakeis gyvenimą kita linkme. Labai daug kas pri-klausys, ar jūs dalyvausite šiame procese, ar būsite tik pasyvūs stebėtojai. Dalyvaudami turite galimybę rinktis, galite daryti įtaką susidariusiai padėčiai. Kad ir kaip stengtumėtės, anksčiau vasario darbuose permainų nebus, o karjeros šuolis labiausiai tikėtinas nuo liepos antrosios pusės.

Tačiau mecenatų pagalbos, paramos ir palaikymo galite tikėtis visus metus. Tiems, kurie trokšta keliauti, geriausi pasiūlymai laukia birželį, o meilė kaip visada seksis puikiai, bus aistringa, nors nauji santykiai retai virsta ilagalaikiais.

ŠAULYS

Pastarųjų metų ribojimai, slopinama iniciatyva ir keistai stringantys darbai vis dar gadina gyvenimą, tačiau jau juntama, jog kažkas keičiasi. Atsiranda naujų planų, o kartu su jais – ir naujų galimybių. Labai didelių šuolių nebus, greičiausiai kapstysitės tame pačiame kieme, vis dar su tomis pačiomis vištomis. Namuose viskas – kaip įprasta, tačiau didėja nepasitenkinimas, auga reikalavimai ir pretenzijos. Diplomatija nepadės, dovanos – taip pat. Reikia stengtis ir pereiti į lyderio poziciją. Būdami autoritetingi, gal kiek despotiški, galite aplinkinius pajungti savo naudai bei jų pačių gerovei. Kelionėms metai nelabai palankūs, nebent per kitų metų Kalėdas į kalnus.

OŽIARAGIS

Nors sausis bus mieguistas ir aptrauktas šerkšnu, bet vėliau, jam kiek atitirpus, bus aišku, jog šie metai – pasiruošimas kitų pakylėjimui. Viskas, kas buvo tolimi planai, priartėja, tampa realu ir pasiekiama. Tai džiugina, o ypač tuos, kurie patys savo darbams vadovauja ir kitiems padeda save išreikšti. Galima spėti, jog balandis bus kupinas netikėtumų, kartais tai išaugs į rimtus nesklandumus darbe, tačiau visada bus išeitis. Vasara nežada didelių pokyčių, išskyrus tuos, kurie jau dabar numatyti ir kuriems rengiamasi. Kaip ir viskas neblogai, jei neužsikrausite visų aplinkinių darbų, nesistengsite viską nuspręsti patys, paliksite iniciatyvos namiškiams, o ypač vaikams, – viskas bus nuostabu.

VANDENIS

Tokie jau šie metai, kai žvaigždės byra tiems, kurie delnus atveria. Nebijokite savo idėjų, savų troškimų ir pačių slapčiausių norų – jie gali išsipildyti, jums reikia tik tuo tikėti. Žiemą, ankstyvą pavasarį aplink jus bus daug šurmulio, jokių konkrečių planų ar stabilumo. Daugiau dėmesio teks skirti kitiems, jų norams pildyti. Vėliau, kai sušils, žolė taps žalia, prasidės jūsų laikas. Geras laikas. Pasinaudokite juo ne tik darbui, bet ir pramogoms, pomėgiams, kelionėms. Kai gerai, tai turi būti gerai su kaupu ir kad visi tai žinotų. Vasara prabėgs greitai, nors ir per ją visokių staigmenų netrūks. Rudens pradžia atneš įtampą, o ji gali virsti naujais darbais, naujomis pareigomis ar tiesiog dar viena užkrauta ilgalaike prievole.

ŽUVYS

Netikėkite, jog vandens stichija ir ugningi metai prastas derinys. Jau pati metų pradžia bus kūrybinga, meniška, jautri. Sausį prasidėję jausmai gal ir nevirs ilgalaike meile, bet prieraišumu ir ilgamete draugyste – tikrai. Viskas šiais metais priklausys nuo to, ko jūs norite, kiek esate pasiruošę pokyčiams ir kiek būsite iniciatyvūs. Seniai puoselėti planai gali būti įgyvendinti vėlyvą pavasarį, kai viskas po truputį aprims ir tada ateis laikas jūsų cunamiui. Neverta slėpti emocijų, nesvarbu, ar tai įniršis, ar didelis džiaugsmas. Jūs puikiai mokate prisitaikyti prie pasikeitusių situacijų, tačiau ne visada reikia pasitraukti ir užleisti tą, kuris stipresnis. Tikėdami savimi ir savo idėjomis jūs galite labai daug.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.