Palmira: mėgaukitės prasidėjusiu šventišku pilnaties laikotarpiu!

Nors dabar pakilus, šventiškas pilnaties metas, kai emocijos liejasi per kraštus, vis dėlto diena nėra tinkama švęsti, pramogauti, skirti romantiškus pasimatymus – šiandien svarbesnė veikla. Daug ką lems saikas, išmanymas, kokybė, pedantiškumas, tvarka. Ko nors rimto imkitės tik pasvėrę, ar jūsų sugebėjimai atitinka keliamus reikalavimus. Dažniau tarkitės su reikalą išmanančiais specialistai – tai gerų patarimų metas, kai verta išklausyti ir svetimą nuomonę. Geras laikas imtis sudėtingų užduočių – būsite išradingi. Beje, labiau pavargsite nuo monotonijos, tad dažniau pailsėkite – persidirbti šiandien apskritai nereikia.

Palmira Kelertienė.<br>D.Umbraso nuotr.
Palmira Kelertienė.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 13, 2017, 5:30 AM, atnaujinta Apr 21, 2017, 11:48 AM

Tinkamas laikas tvarkyti ir draudimo reikalus. Iš esmės ko nors naujo imtis nereikėtų. Gerai užsiimti nebaigtais darbais. Tinkamas laikas įvairiems darbo susitarimams. Bendraujant svarbu likti korektiškiems, nieko neužgauti.

Daugiau dėmesio skirkite šeimai, sutuoktiniui. Ir likite ištikimi savo porai.

Palankus metas tikrintis sveikatą, imtis organizmo valymo.

Iš trečiadienio į ketvirtadienį buvo geriausia nieko nesapnuoti. Sapnų gausybė reikštų klaidingą dabartinį pasirinkimą. Gerai buvo save matyti nuogą – einate teisingu keliu, blogai būti apsirengus – esate užvaldyti iliuzijos. Balta spalva – apsauga, tačiau rūkas, pelkės – liga, kliūtys.

Blogas ženklas: jei karoliai sutrūktų, žiedas nusiristų į sunkiai pasiekiamą vietą, auskarą pamesti, monetos iš piniginių byrėtų, siūlės irtų, saga ištrūktų, jei rankos tirptų (labiau pasaugokite sveikatą), jei namuose kas sulūžtų, įsipjauti, rakštį įsivaryti, išsitepti, jei kūną niežėtų.

Geras ženklas: netyčia vandeniu apsipilti ar būti apipiltam, sulyti – išsivalymas.

Žvilgsnis į priekį: penktadienis tinkamas įstrigusiems reikalams tvarkyti; palankios spalvos – balta, rausva, alyvinė; vengtinos – žalia, ruda, mėlyna, juoda.

Avinas (03 21–04 20). Dėl nieko nesijaudinkite – jūsų emocingumas gali būti pernelyg didelis. Spręskite susikaupusias problemas – gali aplankyti nušvitimas! Tinka tvarkyti draudimo, mokesčių reikalus.

Jautis (04 21–05 20). Nedirbkite sunkių darbų. Gauti pasiūlymai gali būti naudingi, bet dar ne laikas į juos atsakyti. Daugiau laiko bei dėmesio skirkite savo porai.

Dvyniai (05 21–06 21). Ieškokite ankstesnių klaidų darbe ir jas taisykite, analizuokite savo dalykinius santykius. Pasistenkite įvykdyti senus pažadus, atlikti užmestus darbus. Gerai tvarkyti dokumentus, rankraščius, knygas. Tinkamas laikas iškrovos dietai.

Vėžys (06 22–07 22). Sėkmingas laikas: būsite linkę į avantiūras, tačiau nesigriebkite ką tik pasiūlytų dalykų, nesižavėkite naujovėmis, nes gali nutikti taip: žingsnis į priekį, du – atgal. Daugiau dėmesio skirkite vaikams.

Liūtas (07 23–08 22). Pasistenkite kuo ramiau ir paprasčiau praleisti šią dieną. Siekite santarvės su vadovybe bei tėvais – tai metas, kai jie ateis į pagalbą. Verta baigti kadaise pradėtus darbus, grąžinti skolą. Prisiminkite savo pažadus artimiesiems – būtų puiku, jei dalykinius reikalus atidėtumėte ir užsiimtumėte šeima.

Mergelė (08 23–09 22). Neskubėkite patarinėti, pamąstykite apie atsakomybę, kurią prisiimate, – šiuo metu būsite pernelyg optimistiški ir nepakankamai įžvalgūs. Labiau apgalvokite pažadus. Tinka pirkti metalinius įrankius namams.

Svarstyklės (09 23–10 23). Imkitės reikalo tik tuo atveju, jei neabejojate savo sėkme, jei jums neteks kovoti. Priešingu atveju verta atidėti savo sumanymą.

Skorpionas (10 24–11 22). Tam tikras persilaužimas įvyks, bet būkite atidūs, kad neužbėgtumėte įvykiams už akių. Tiktų tvarkyti skubius, neatidėliotinus reikalus – būsite stiprūs.

Šaulys (11 23–12 21). Savaime reikalai tvarkysis geriau nei jums stengiantis. Nerimas gali būti perdėtas. Svarbu vadovautis intuicija ir daugiau ilsėtis. Imkitės tik tų darbų, kurie išties privalomi.

Ožiaragis (12 22–01 19). Diena palanki permainoms veikloje. Geras laikas ką nors perdaryti, keisti. Apmąstykite, kaip labiau racionalizuoti darbą, kad mažiau pavargtumėte. Vakaras palankus bičiuliškiems susitikimams, švęsti.

Vandenis (01 20–02 18). Jums daug kas aiškėja: suvokiate, kas buvo slėpta, meluota, kur buvo jūsų asmeninės klaidos, o kur kaltas aplinkinių neatsakingumas. Ir dabar jums nereikia jokių patarėjų – reikalo esmę perpratote geriau už kitus. Nesivadovaukite bendromis nuostatomis, verčiau ieškokite individualaus, originalaus kelio.

Žuvys (02 19–03 20). Reikalai pajudės reikiama linkme be ypatingų pastangų. Planuokite ateitį, ruoškite erdvę būsimai veiklai, bet dabar nieko radikaliai nekeiskite. Ir nerizikuokite pinigais, turtu. Beje, galite sulaukti įtakingo asmens užtarimo, pagalbos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.