Astrologė: artimiausiu metu laukia netikėtumai

JAUTIS (04 21–05 20)

 Netikėtumų metas.<br> 123rf nuotr.
 Netikėtumų metas.<br> 123rf nuotr.
Jautis<br> 123rf nuotr.
Jautis<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

May 7, 2017, 8:39 AM

AVINAS (03 21–04 20)

Staigmenos. Jei norite pralinksminti namiškius, nereikia stengtis būti viskuo: nykštuku, fėja ir zuikiu. Yra paprastesnių variantų: sutvarkyti namai, skani vakarienė ir nedidelės iškylos savaitgaliais. Pabraidykite pamiškėmis, prisirinkite žalių stebuklų salotoms, aplankykite keistų drambliukų parodą, nuveikite ką nors kartu. Jums atrodo, kad to maža, tačiau tai žymiai smagiau nei kiurksoti vakarais namie.

JAUTIS (04 21–05 20)

Baimė. Natūralu bijoti to, ko neišmanote, tačiau bijoti susigalvotų pabaisų – vaikiška. Realiai įvertinkite savo baimes, pagalvokite, ką galite pakeisti. Nesukite galvos dėl to, kas galbūt bus. Džiaukitės tuo, ką turite, ką pasiekėte savo jėgomis. Džiaugtis yra kuo: pavasaris vis tiek atėjo, kvepia žaluma ir daugiau patenkintų, laimingų veidų aplink, vis arčiau išsvajotos atostogos.

DVYNIAI (05 21–06 21)

Švara. Laikas, kai norite ko nors stebuklinga, nepaprasta, neatrasta. Visai nesvarbu, ar gyvenate vieni, ar su šeima, draugais. Tai laikas, kai norite tvarkytis, išsišluoti, apsišvarinti ne tik kieme, darbe ar namuose. Dabar ir sieloje reikia švaros. Kita vertus, tai menkos silpnumo akimirkos, visa kita – darbas, kitaip tariant, skubėsite, stengsitės ir gausite ilgai lauktą rezultatą. Vėliau užsisuks kiti darbai, atsiras kitų norų.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Nuosėdos. Sunku priimti nemalonius sprendimus, bet dar blogiau taikytis su tuo, kad kai kas trumpina jums gyvenimą. Nemalonu ir sudėtinga, bet geriau dabar, iš karto, nei po savaitės ar pusmečio, kai neišsakytos pastabos kaip kokios nuosėdos sugadins patį skaniausią vyną. Jūsų gyvenimo tai nekeis, tiesiog jį palengvins. Nemalonių sprendimų reikės darbe, o namie permeskite darbus jaunesniems.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Planas. Šeštadienį ramiai baikite darbus, kuriuos turite atlikti, surašykite, suskaičiuokite tai, ką reikia suskaičiuoti. Suplanuokite artėjančias vasaros atostogas – turėdami planą pasijusite laisvesni. Jei puoselėjate romantiškus sumanymus, juos greičiausiai teks atidėti. Laikas nepalankus aistringam tango: santykiai dabar panašesni į gerai apskaičiuotą šachmatų partiją. Vienaip ar kitaip, jums vis tiek pasiseks – mažiau išlaidų ir patikimiau.

MERGELĖ (08 24–09 22)

Lyderis. Jei negalite susitaikyti su skaudinančiomis replikomis, jei sunkiai priimate kritiką, būkite lyderis, kuriam niekas kitas nerūpi, tik pirmauti. Turėsite tokią galimybę. Žvaigždės jus globoja, tad kodėl nepalypėti dar aukščiau, kad tie, kurie nepatenkinti, dar per vieną žingsnį atsiliktų. O jei norite verkti ir būti nuskriausti, gyvenimas suteiks progų ašaroti.

SVARSTYKLĖS (09 23–10 23)

Dovanos. Nesvarbu, kiek norite, ko siekiate, nesvarbu net ir tai, kiek jums pažadėjo. Svarbu tik tai, kas telpa į saują, tik tai, ką dabar turite. Džiaukitės net ir smulkiomis gyvenimo dovanomis. Laikui bėgant gali paaiškėti, kad visa tai ir buvo didžiausia vertybė. Dabar norite laisvės, pabėgti nuo pareigų, rutinos, tačiau kaip tik tai ir laiko prie žemės, kur gyvena visi mirtingieji.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Galimybė. Puikus metas daugeliui darbų. Dabar galite pradėti viską, ką seniai atidėliojote. Tai prisiminimų, paslapčių ir sentimentų etapas. Sapnai ir regėjimai aplankys net ir didžiausius skeptikus. Viskas, kas ateis iš kitos pusės, bus reikšminga. Namuose ginčai praras prasmę, jei sugebėsite išaiškinti jų tikrąją priežastį. Baimė dėl ateities neturėtų persekioti, nes turite galimybę viską pakeisti.

ŠAULYS (11 23–12 22)

Išlaidos. Darbai pabirs dideliais lašais. Gali būti, kad visa tai susiję su pavasariniais pokyčiais. Jums teks susiimti ir labai daug ką nuveikti, sutvarkyti, pataisyti, aplankyti. Krūvis didės, miegui liks vis mažiau laiko. Laukia finansinės išlaidos, susijusios su artimųjų sveikata. Geras laikas keisti darbą. Nieko negalėsite atidėti rudeniui. Tai klausimai, kuriuos turite išspręsti dabar, kol dar dienos ilgėja.

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Norai. Dėmesys atslūgs, pradėsite matyti kitus žmones, norėsite išgirsti jų nuomonę arba tiesiog pabendrauti, prie vieno stalo kartu pasėdėti. Viskas gerai: jums reikalingi žmonės greta, pravers ir jų kandžios pastabos, ir pagalba sprendžiant finansinius reikalus. Pinigų tema dabar – viena opiausių.

VANDENIS (01 21–02 19)

Viltis. Net jei jūsų sėkmė tolsta už horizonto, visada galite pabandyti ją pasivyti ir susigrąžinti. Aišku, ji ne baltasis banginis ir joks medžioklės įnagis nepadės. Na, bet kol matote keterą, viltis išlieka. Jūs švaistote savo laiką niekams, smulkmenoms, menkaverčiam bendravimui ar minkštesnės ėriuko kojos paieškoms, pamiršdami pagrindinį dalyką: gyvenimas yra ne tik plepalai ir pokyliai, bet ir tobulėjimas.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Nesklandumai. Kelios tuščios dienos. Tai nebus labai palankus laikas ką nors pradėti. Jei susitarsite susitikti, kas nors neatvyks. Jei pažadėsite ką nors padaryti, neatliksite. Taip – be galo, be krašto. Darbo savaitė bus lyg ir sėkminga, tačiau vis tiek negalėsite pasigirti, kad puikiai sekasi. Svarbu, kad spėtumėte padaryti tai, kas būtina. Vis dažniau galvosite apie tuos, kuriuos mylite.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.