Palmiros horoskopas ketvirtadieniui, lapkričio 9 d.

Dvilypis metas: būsite sumanūs, energingi, bet tuo pat metu galite pajusti, kad kai kas jūsų viduje, veikloje, aplinkoje negerai, kad aplinkui pakanka netvarkos, chaoso, nuo kurio buvote linkę slėptis, kurio nenorėjote pripažinti.

 Astronominis Prahos laikrodis.<br> 123rf.com nuotr.
 Astronominis Prahos laikrodis.<br> 123rf.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 9, 2017, 12:01 AM

Diena bus kupina slaptų pavojų, iliuzijų, tad atida taps svarbiausiu dalyku, kad ir kuo užsiimsite. Netiks nieko keisti ar naujų darbų pradėti. Diena bus palanki tik darbui, tiks imtis didelio darbų kiekio. Palanku tartis, kreiptis pagalbos, bendrai spręsti kilusius klausimus, susikaupusias problemas. Pasistenkite kuo daugiau nuveikti, kad nieko atsakinga nereikėtų atidėti rytdienai.  

Tai geras laikas tvarkytis iš esmės, remontams. Palanku tikrintis sveikatą. 

Diena nepalanki švęsti, pramogauti, romantiškiems pasimatymams (taip pat pažintims).

Juodasis Mėnulis (Lilit) įėjo į Ožiaragio ženklą, kuriuo judės iki kitų metų rugpjūčio 6 d. Lilit Ožiaragyje moto: „Tikslas pateisina priemones!“. Ji skatins nesveiką darboholizmą bei žalingą perfekcionizmą. Kategoriškumas, lankstumo stygius gali tapti pagrindine viršininkų ir pavaldinių, tėvų ir vaikų bendravimo problema. 

Lilit Ožiaragyje žada nemenkų išbandymų vadovaujantiems asmenims (jiems gali tekti įrodinėti, kad teisėtai turi dabartines pareigas ar kad turi vadovo (valdovo) charizmą), taip pat vyresnio amžiaus asmenims. Lilit tikrins ir kiekvieno darbuotojo profesionalumą. Kita vertus, bus galima nukentėti ir nuo savo viršininko. Deja, vadovų despotų, budelių pagausės, nes Lilit antrins Jupiteris Skorpione.

Kol Lilit judės Ožiaragiu, gali padaugėti nelaimių, traumų, ligų, susijusių su profesine veikla, taip pat lipimu į aukštį ar kritimu, šalčiu. Kitaip tariant, būtina didelė atida, jei teks dirbti  aukštyje, šaltyje, jei vyksite į kalnus! Pavojų gali sukelti ir žemės užgriuvimai, slinkimai, drebėjimai. Pavojingos vietos –  kalnai, tuneliai, metro. 

Labiau reikėtų pasaugoti stuburą, kelius, sąnarius tiems, kurie gimę: 1964 10 20–1965 07 05; 1973 08 15–1974 05 12; 1982 06 20–1983 03 16; 1991 04 26–1992 01 21; 2000 02 29–2000 11 25; 2009 01 04–2009 10 01.

Iš trečiadienio į ketvirtadienį buvo geriausia nieko nesapnuoti. Sapnų gausybė reikštų klaidingą dabartinį pasirinkimą. Gerai buvo save matyti nuogą – einate teisingu keliu, blogai – apsirengus, tai reikš, kad esate užvaldyti iliuzijos. Balta spalva – apsauga, tačiau rūkas, pelkės – liga, kliūtys.

Blogas ženklas: jei karoliai sutrūktų, žiedas nusiristų į sunkiai pasiekiamą vietą, auskarą pamesti, monetos iš piniginės byrėtų, siūlės irtų, saga ištrūktų, jei rankos tirptų (labiau pasaugokite sveikatą), jei namuose kas nors sulūžtų, įsipjauti, rakštį įsivaryti, išsitepti, jei kūną niežėtų.

Geras ženklas: netyčia vandeniu apsipilti ar būti apipiltam, sulyti – išsivalymas.

Žvilgsnis į priekį: penktadienis kritinis, netinkamas jokiems svarbiems reikalams, naujų darbų pradžiai, švęsti, pramogauti; palankios spalvos – balta, rausva, alyvinė; vengtinos – žalia, ruda, mėlyna, juoda. 

Avinas (03 21–04 20). Iki 14 val. 30 min. sėkmingesnis laikas – aptarinėkite svarbius reikalus su partneriais, kolegomis, draugais, taip pat artimaisiais, giminaičiais. Pirma dienos pusė tinkama ir skubiems dalykiniams reikalams tvarkyti, taikytis su artimaisiais, giminaičiais. Vėliau reikėtų vengti vadovybės – galite nukentėti už ankstesnes pražangas.

Jautis (04 21–05 20). Palanku tvarkyti finansinius bei nekilnojamojo turto reikalus. Tiesa, būkite atidesni, atsargesni bendraudami su žmonėmis iš toli. Susitikimams su draugais ar giminaičiais palankus vakaras.

Dvyniai (05 21–06 21). Suskubkite kuo daugiau nuveikti. Ir būkite atidesni svetimų žmonių prašymams, padėkite jiems. Šiandien bus svarbi labdara. 

Vėžys (06 22–07 22). Iki 14 val. 30 min. nesikiškite į įvykių eigą, o vėliau viskas priklausys nuo jūsų valios, tad svarbesnius susitikimus bei reikalus planuokite antrą dienos pusę. Beje, nedarykite nieko, ko nenorės jūsų pora, – dabar bus svarbu labiau pasaugoti darnius santykius. 

Liūtas (07 23–08 22). Iki 14 val. 30 min. naudingas metas veiklai, reikalams tvarkyti, atsakingiems susitikimams. Vėliau derėtų atsiriboti nuo reikalų ir bendravimo – tiesiog pailsėkite. Labiau rūpinkitės sveikata, ypač virškinimo sistema. 

Mergelė (08 23–09 22). Šios dienos sumanymai bei gauti pasiūlymai naudingi. Palanku vadovybei, rėmėjams siūlyti savo projektus. Būkite atidesni mylimam asmeniu, sutuoktiniui, vaikams – galite kai ką svarbaus suprasti apie jų baimes, nesėkmes.

Svarstyklės (09 23–10 23). Pagalba ateis iš ten, iš kur nelaukėte. Iki 14 val. 30 min. palanku tvarkyti  reikalus, susijusius su užsieniečiais ar įtakingais asmenimis. Vėliau tinkamas metas pokalbiams su vadovybe.

Skorpionas (10 24–11 22). Palankesnė antra dienos pusė po 14 val. 30 min., tad jei ryte ne viskas sklandžiai klostysis, žinokite, kad vėliau viskas išsispręs. 

Šaulys (11 23–12 21). Kompromisai naudingi – taip užsitarnausite aplinkinių pagarbą, paramą, laimėsite vadovybės palankumą ir turėsite progą pagerinti tarpusavio supratimą su sutuoktiniu. Antrą dienos pusę įtampa kiek išaugs, bus svarbu nepasiduoti agresyvioms nuotaikoms.

Ožiaragis (12 22–01 19). Nuo šiandien Juodasis Mėnulis jūsų ženkle įsivyraus devyniems mėnesiams. Tai karminių skolų metas, kai turėsite išmokti būti kantrūs, atlaidūs bei supratingi.

Vandenis (01 20–02 18). Nors šiuo metu jus vis trikdo vidinis nerimas, nepasitenkinimas, pirmą dienos pusę jums viskas kuo puikiausiai pavyks. Vėliau būkite atidesni sveikatai ir nepasiduokite nepagrįstiems įtarimams, nerimui, – viskas yra geriau, nei manote. 

Žuvys (02 19–03 20). Neskubinkite įvykių, tačiau spartinkite savo partnerius. Po 14 val. 30 min. pajusite, kad sėkmė – jūsų rankose, ir reikalai savaime pajudės taip, kaip reikia. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.