Palmira: aplankys įkvėpimas, kils gerų sumanymų

Įtemptas metas, kai norisi viską perdaryti ar bent jau aukštyn kojomis apversti. Nors diena prieštaringa, skatinanti konfliktus, dažniau aplankys įkvėpimas, kils gerų sumanymų. Tiesa, nepatartina kurti ilgalaikių planų (juos teks perdaryti), bet tinka ir ką nors keisti. Šios dienos problemos labiausiai bus susijusios su partneriais arba konkurentais, priešais.

 Palmira Kelertienė.<br> D.Stankaus nuotr.
 Palmira Kelertienė.<br> D.Stankaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 30, 2018, 5:30 AM, atnaujinta Nov 30, 2018, 8:35 AM

Ne pats geriausias laikas susitikimams, susirinkimams, deryboms, keistis informacija. Ne taip bus paprasta suprasti, kas teisus, kas meluoja ir kokios realios perspektyvos. Blogas laikas sandoriams pasirašyti, pinigams investuoti. Pasisaugokite vagysčių, apgaulių.

Diena bus palankesnė moterims, tačiau būtent jos ir gali būti pagrindinės nusistovėjusios tvarkos drumstėjos. Kita vertus, kadangi diena susijusi su moteriškos energijos dominavimu, moterims tiks imtis radikalių veiksmų. Vis dėlto šios dienos veiksmų baigtis neprognozuojama, tad rezultatai gali būti kiek kitokie, nei norėsis. Kitaip kalbant, prieš pradedant genėti šakas (ypač tą, ant kurios patogu sėdėti) reikėtų labai pasvarstyti, ar tikrai ji jums trukdo ir uždengia šviesą į saulę. Kas iš to, kad nukritus ant žemės atsivers gražus vaizdas?

Diena nepalanki aiškintis meilės santykius, juolab juos nutraukti, nebent tai būtų šalutinis ryšys, trukdantis puoselėti darnius santykius su savo antrąja puse. Ne pati geriausia proga reikšti pretenzijas savo porai dėl atšalusių jausmų ar pinigų stygiaus. Netinkamas laikas ir aptarinėti ar planuoti šeimos išlaidas, pirkinius – kur nors apsiriksite, priimsite neteisingą sprendimą.

Sapnai iš ketvirtadienio į penktadienį nebuvo svarbūs, nebent jie buvo ryškūs, įsimenantys – tuomet pildysis per savaitę. Gerai buvo regėti pieną bei jo produktus, juos valgyti. Blogai maudytis, plaukti, tuštintis ar purvu išsitepti, matyti žiemą, kraują. Pinigus sapnuoti irgi gerai – tai pelnas.

Blogas ženklas: vyrui įžeisti moterį, pamesti grandinėlę, laikrodį, sagą, jei ant jūsų drabužis užsidegtų ar šviesa, ugnis be aiškios priežasties gestų, žagsėti.

Geras ženklas: netyčia sulyti, vaivorykštę, žaibą išvysti.

Žvilgsnis į priekį: savaitgalis tinkamas aktyviam poilsiui.

Avinas (03 21–04 20). Mažiau tikėkitės dėkingumo iš tų, kuriems padėjote. Kita vertus, venkite ir pagalbą priimti. Blogas laikas teisiniams bei piniginiams ir turto reikalams tvarkyti. Netinka ir nieko skolinti, investuoti. Turite būti atidūs savo savijautai, privalu labiau saugoti savo sveikatą. Nedirbkite pavojingų darbų, būkite atsargūs su instrumentais. Išaugs traumų darbe tikimybė.

Jautis (04 21–05 20). Gana rizikingas metas, nors esate nusiteikę pakiliai. Nesistenkite nieko nustebinti ar į save daugiau dėmesio atkreipti. Galite pakenkti savo karjerai, finansinei padėčiai bei santykiams su šefu, tad nesiimkite svarbių dalykinių reikalų, nesiaiškinkite santykių su vadovybe – savo galimybes bus lengva pervertinti. Būkite itin atidūs savo vaikams. Labiau pasaugokite darnius santykius su mylimu asmeniu.

Dvyniai (05 21–06 21). Nepasiduokite emocijoms – jos gali rimtai suklaidinti, pakenkti santykiams su artimaisiais bei šefu. Užsiimkite tais reikalais, kurie tik nuo jūsų priklauso, – kitais pasikliauti pavojinga. Darbe venkite bet kokių konfliktų ir susitaikykite su tuo, kad kol kas būsite ne taip ryškiai vertinami. Vertėtų šią dieną iš tiesų skirti šeimai – taip bus geriau ne tik jūsų artimiesiems, bet ir jums patiems. Tik venkite ginčų, nelaikykite savo nuomonės vienintele teisinga.

Vėžys (06 22–07 22). Mažiau planuokite ir neieškokite pagalbininkų – pasitikėdami kitų žodžiais, ypač valdininkų pažadais, tik laiką sugaišite ar į bėdą pakliūsite. Pavojinga draugams bei savo šefui pinigus skolinti. Nors laikas jums palankus, galite būti kiek neadekvatūs bendraudami su mylimu asmeniu ar žmonėmis, kuriems siekiate palikti įspūdį, tai tik pablogins jūsų santykius. Beje, meilės pasimatymui, naujoms romantiškoms pažintims nepalankus metas.

Liūtas (07 23–08 22). Gali atsirasti poreikis taupyti pinigus, investuoti tik į profesinius reikalus. Tiesa, šiuo metu jūsų išlaidos gali būti tuščios, tad neskubėkite į nieką investuoti, vėliau galite dėl to pasigailėti. Ne laikas svarbiems pokalbiams su vadovybe ar tėvais. Šiandien gauti finansiniai, profesiniai pasiūlymai nebus naudingi. Būkite atidesni tėvų sveikatai ir venkite juos nervinti – net jei labai nenorėsite, pasistenkite diplomatiškai sutikti su jų nuomone.

Mergelė (08 23–09 22). Šiandien jūsų elgesys dažniau gali tapti impulsyvus ir nenuspėjamas. Tai neprognozuojamas metas, tad nepersistenkite nei žadėdami, nei prašydami, nei duodami, nei imdami. Nepatartina vykti į keliones, susitikti su įtakingais asmenimis, įvairiais biurokratais, taip pat užsieniečiais – per juos galimi nemalonumai. Nepalanku priimti svečius. Nesiaiškinkite meilės santykių, nepatarinėkite su antrąja puse šeimos finansų.

Svarstyklės (09 23–10 23). Gali tekti užsiimti dalykais, kurių nemėgstate, atlikti darbus, kurie visiškai nenaudingi. Gresia įvairūs nesklandumai, nelaukti nuostoliai, netikėtos priverstinės išlaidos. Pasistenkite atsiteisti su skolininkais ir susitaikyti su įtakingais priešais, kol nevėlu. Derėtų vengti konfliktų su sutuoktiniu ar vaikais, mylimu asmeniu. Jokiais darbais, net ir namuose, nebeužsiimkite, venkite bendrauti – moterims tai aktualiau nei vyrams. Jums reikia pabūti vieniems ir rimtai pasvarstyti apie jau įvykusius pasikeitimus bei savo ateitį.

Skorpionas (10 24–11 22). Galimos permainos prieš jūsų valią ir šeimoje, ir darbe. Tik venkite teisti – juk ir patys galite būti smerkiami. Beje, tapsite itin emocingi, greitai užsigausite, senos nuoskaudos atgis, tad stigs ne tik ramybės, bet ir objektyvumo. Nesipainiokite į intrigas, nesivelkite į konfliktus – galite įgyti klastingų priešų. Beje, diena leis patikrinti, kas jūsų tikrieji draugai, kas jus iš tiesų supranta ir kas gali ištiesti pagalbos ranką nedvejodamas. Jums irgi gali tekti traukti kokį nors bičiulį iš duobės (tikėtina, finansinės).

Šaulys (11 23–12 21). Už mažus nusižengimus – didelės baudos. Tikėtini apmaudūs nesusipratimai viešose vietose, darbe. Nepalanku tvarkyti dokumentus, teisinius reikalus. Nebūkite per daug reiklūs artimiesiems – leiskite jiems pailsėti, atsipalaiduoti. Beje, ar patys nesate persidirbę? Gal verta reikalų tvarkymą atidėti dėl šeimos? Beje, nepraraskite savitvardos, jei tektų kalbėti su pareigūnais. Labiau pasaugokite sveikatą.

Ožiaragis (12 22–01 19). Nebus lengva įgyti aplinkinių simpatijas, pasitikėjimą, paramą – ne laikas ko nors prašyti ar tikėtis. Tik nesivelkite į avantiūras, nepažeiskite įstatymų. Būkite atidesni savo vaikų poreikiams, interesams, įsitikinimams – šiuo metu jie gali patirti žalingą įtaką. Vakare neverta kur nors vykti – geriau laiką leisti namie pasikvietus svečių. Vakaro susitikimai, pažintys bus malonios, bet gali sukelti rūpesčių vėliau.

Vandenis (01 20–02 18). Tai nėra palanki diena, tad reikėtų visur (ypač sprendžiant finansinius klausimus) būti atsargesniems. Greitai susigraudinsite, net išsigąsite, kitaip tariant, būsite labai įtaigūs, todėl venkite bendrauti su savanaudiškais, taip pat mėgstančiais kitus mokyti asmenimis. Nekeiskite senų įsitikinimų, neprisiimkite naujų įsipareigojimų. Šeimoje nedemonstruokite ambicijų – būkite kuklesni, paslaugesni. Gali tekti spręsti skolų, mokesčių problemas. Didesnė nuostolių, baudų tikimybė.

Žuvys (02 19–03 20). Nebūkite patiklūs. Neskubėkite žadėti, skolinti ar patikėti tuo, ką išgirdote. Ir neleiskite kitiems manipuliuoti jūsų sąžine, gailestingumo jausmu. Tvarkydami svarbius reikalus niekuo nepasikliaukite. Nors geriausia apskritai darbus atidėti kitai savaitei. Ir nereikia konfliktuoti su antrąja puse. Ieškokite būdų sušvelninti įtampą bent namuose. Pasaugokite gerus santykius su savo pora – ne laikas įtarinėti, priekaištauti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.