Ramunės horoskopas kovui: štai kam tai bus ilgai lauktas mėnuo

Astrologės Ramunės horoskopas kovo mėnesiui visiems dvylikai Zodiako ženklų. Pasak astrologės, labiausiai seksis Avinams ir Skorpionams.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2020-03-01 14:06

Avinas (03 21-04 19)

Laukia puikus laikotarpis. Tempas bus itin spartus, tačiau jūsų tai negąsdins. Ypač jeigu gebėsite rasti laiko pailsėti ir atsipalaiduoti. Pokyčių bus tikrai nemažai, ir viskas tik į gera.

Atrodo, kad viskas, ko šiuo laikotarpiu imsitės, pasiseks. Viską, ko sieksite, anksčiau ar vėliau įgysite. Vis dėlto šis metas nėra palankus investuoti.

Visą kovą jums nestigs pasitikėjimo savimi, džiugins puiki sveikata ir savijauta. Vieniši Avinai turės daug progų sutikti mylimą žmogų pirmą kovo savaitę. Tie, kurie turi antrąsias puses, turėtų daugiau laiko skirti romantiškoms akimirkoms. Jums būtina praleisti daugiau laiko drauge, kad palaikytumėte harmoningus ir kupinus meilės santykius.

Jeigu turite vaikų, pasiruoškite, kad teks spręsti jų problemas.

Jautis (04 20-05 20)

Būsite linkę pernelyg skubėti ir elgtis neapgalvotai, nors dabar ypač svarbu, kad elgtumėtės išmintingai ir susitelktumėte į profesinius tikslus. Kuriam laikui pamirškite emocijas.

Šiuo laikotarpiu gali kilti konfliktų su kolegomis, vadovybe. Jei siekiate paaukštinimo ar didesnės algos, tokių konfliktų turėtumėte vengti. Jei turite verslą, tikėtina, kad gali iškilti finansinių rūpesčių. Jų priežastis – naujos partnerystės.

Asmeniniai santykiai šį įtemptą laikotarpį šiek tiek nukentės. Šeimoje gali kilti barnių, nenumatytų intrigų. Vis dėlto tai nereiškia, kad visą kovą nebus gražių romantiškų akimirkų. Jų bus, tačiau jas turėsite susikurti patys. Vieniši Jaučiai kelionėje gali sutikti mylimą žmogų.

Sveikata kovą bus puiki. Jei ir kils negalavimų, juos greitai įveiksite.

Dvyniai (05 21-06 20)

Jūsų siekis aiškus – trokštate karjeros aukštumų. Ar jums pasiseks? Tai priklauso tik nuo jūsų. Nuo jūsų darbštumo ir kūrybiškumo įveikiant kelyje pasitaikysiančias kliūtis ir iššūkius.

Dar keli svarbūs sėkmės komponentai – mokėjimas susitarti ir bendradarbiauti. Jeigu jums atrodo, kad nereikia pagalbos ir patarimų, labai klystate.

Susitarimai bus reikalingi ir asmeniniuose santykiuose. Be jų išlaikyti darną namuose gali būti sunku. Pasistenkite daugiau kalbėtis.

Vienišiems Dvyniams kovas nėra palankus užmegzti rimtus santykius.

Pirmas tris kovo savaites labiau pasaugokite savo sveikatą. Nusilpusi imuninė sistema gali pasireikšti ūminėmis ligomis. Atminkite, kad jūsų emocinė būklė turi milžiniškos įtakos fizinei sveikatai.

Vėžys (06 21-07 22)

Kovo mėnesį jūsų laukia daug netikėtumų. Vis pakliūsite į situacijas, apie kurias nė nebuvote pagalvoję. Ar tai į gera, ar į bloga, atsakyti vienareikšmiškai sunku. Viskas priklauso nuo to, kokius sprendimus priimsite.

Kovas visiškai nepalankus brangiems pirkiniams, pavyzdžiui, nekilnojamajam turtui ar automobiliui, įsigyti. Kuriam laikui susilaikykite nuo tokių pirkinių.

Taip pat pirmąjį pavasario mėnesį niekam, net ir, rodos, patikimiausiems žmonėms nieko neskolinkite – tikėtina, kad to, ką paskolinsite, nebeatgausite.

Kovo mėnesį pasikeis jūsų požiūris į darbą. Jausitės užsidegę siekti daugiau, kilti aukščiau. Jūsų nebegąsdins didesnė atsakomybė ir galimi iššūkiai. Galimybių pakilti karjeros laipteliais jau gali atsirasti šio mėnesio pabaigoje.

Liūtas (07 23-08 22)

Didžiausias šio mėnesio akcentas – santuoka ir asmeniniai santykiai. Būkite pasiruošę, kad šiose srityse jūsų laukia netikėtumai. Jūsų protas suksis neįtikėtinu greičiu, viena mintis keis kitą, tad neretai jums bus sunku susigaudyti, ko iš tiesų norite. Apsispręsti ir priimti vieną galutinį sprendimą šiuo laikotarpiu gali būti misija neįmanoma.

Į jūsų gyvenimą gali įžengti žmogus, kuris padarys didžiulę įtaką jūsų ateičiai. Tikėtina, kad tas žmogus jau buvo šalia jūsų kurį laiką, tačiau atokiau, todėl neturėjote progos geriau jo pažinti. Dabar situacija pasikeis.

Antrą kovo pusę gali kilti nesusipratimų darbe. Jūsų nuomonė skirsis nuo vadovybės ir kitų kolegų, todėl galite jaustis nesuprasti. Bet kuriuo atveju nesistenkite įrodinėti savo tiesų piktuoju.

Mergelė (08 23-09 22)

Šį mėnesį jums gali tekti priimti svarbius sprendimus, tačiau apsispręsti bus sunku. Jūsų nuomonė keisis kelis kartus per dieną. Nebijokite prašyti patikimų žmonių patarimo.

Pasiūlymas vilios, tačiau baimės akys gali pasirodyti didesnės nei noras imtis ko nors savo. Vis dėlto tai gali būti klaida. Gerai apsvarstykite visas galimybes prieš priimdami galutinį sprendimą.

Atsipalaiduoti galėsite namuose, čia bus harmonija ir palaikymas, tačiau būkite atidesni leisdami pinigus.

Antra kovo pusė palanki investicijoms, deryboms. Būkite tvirti ir pasistenkite nesiblaškyti. Paskutinėmis mėnesio dienomis galite susidurti su seniai girdėtais ir matytais žmonėmis. Toks netikėtas jų pasirodymas gali būti susijęs su jūsų profesija arba piniginiais reikalais.

Svarstyklės (09 23-10 22)

Kovas – ne tik gamtos, bet ir jūsų nubudimo laikas. Jausitės energingesni, gyvybingesni, seksualesni. Šis laikotarpis bus ypač puikus meilės srityje.

Vienišos Svarstyklės gali tikėtis užmegzti naujus itin aistringus santykius. Ši pažintis bus ne tik kupina aistros, bet ir padės į daugelį dalykų pažvelgti naujai, plačiau atmerkti akis ir pažinti tai, ko iki šiol nepažinote.

Tos Svarstyklės, kurios turi poras, gali tikėtis santykių sužydėjimo. Šeimoje jausitės suprasti, mylimi. Jausitės drąsiai reikšdami jausmus, būsite linkę dalyti pagyras kitiems. Jūsų nuoširdumas padės užmegzti įdomias pažintis.

Profesiniai reikalai klosis puikiai. Turėsite aiškią viziją, ko norite, ko siekiate. Ir kaip niekad iki šiol jausite paskatas siekti tik aukščiausių rezultatų.

Skorpionas (10 23-11 21)

Pirmasis pavasario mėnuo – laikas, kai galėsite pradėti raškyti savo sunkaus darbo vaisius. Šio laikotarpio laukėte ilgai, tad mėgaukitės kiekviena minute.

Kovas bus intensyvus, tačiau visi darbai, kurių imsitės, šį mėnesį jums kuo puikiausiai pavyks, rodos, neįdėjus jokių pastangų. Tikėtina, kad sulauksite vadovų pripažinimo.

Šiuo metu jus bus užvaldęs noras įsigyti brangaus nekilnojamojo turto. Tam šis laikas tikrai palankus. Jūsų uždeganti energija ir begalinis pasitikėjimas savimi trauks aplinkinius. Tad jeigu šiuo metu neturite širdies draugo ar draugės, tikėtina, kad situacija pasikeis.

Vis dėlto daugiau dėmesio skirkite šeimai ir artimiausiems draugams. Būsite linkę iš jų tikėtis daugiau, nei jie privalo jums duoti.

Šaulys (11 22-12 21)

Kovo mėnuo bus tikrai intensyvus. Daugybė renginių, vakarėlių, pažinčių – nuobodu tikrai nebus. Žmonių būryje jausitės lyg žuvis vandenyje, mėgausitės kiekviena akimirka būdami dėmesio centre.

Puikiai sutarsite ir su naujais pažįstamais, ir su senais draugais. Santykiai su antrąja puse bus pavydėtinai gražūs. Laukia daug romantiškų ir aistringų akimirkų. Tačiau santykiai su vadovais darbe bus ne tokie sklandūs. Jums bus sunku klausytis nurodymų.

Jeigu ieškote verslo partnerio, šis laikotarpis tam nėra palankus. Nepaisant viso jūsų žavesio ir energijos, dabar neverta megzti verslo partnerysčių.

Dabar idealus metas atnaujinti būstą ir savo garderobą – juk pavasaris! Pasilepinkite ir apsupkite save gražiais daiktais. Kovo pabaiga palanki kelionei.

Ožiaragis (12 22-01 19)

Pirmąjį pavasario mėnesį būkite atidūs. Jūsų kelyje laukia ne viena kliūtis, kurias įveikti gali prireikti nemažai jėgų, o nedidelė nesėkmė gali numušti ūpą.

Pasistenkite šiuo metu koncentruotis į ilgalaikius karjeros tikslus. Galvokite, kaip laimėti maratoną, o ne sprintą.

Net jeigu jums šiuo metu ir sunku tuo patikėti, laimėti maratoną turite daug daugiau galimybių. O dabar pasistenkite būti savo vietoje. Be reikalo nesiginčykite su kolegomis, vadovais.

Skirkite pakankamai laiko poilsiui. Susiraskite naują pomėgį – veiklą, kuri padės atitrūkti nuo kasdienybės rūpesčių. Daugiau laiko praleiskite su šeima.

Palankus metas planuoti atostogas. Jeigu negalite ilgam išvykti toli nuo namų, bent jau savaitgaliui ištrūkite prie ežero, jūros ar į mišką.

Vandenis (01 20-02 18)

Pirmoji kovo pusė nebus tokia džiugi, kokios norėtumėte. Bent jau ne asmeniniuose santykiuose. Bet nėra viskas taip blogai, kaip gali atrodyti iš pirmo žvilgsnio. Tos problemos, kurios jums atrodys visiškai neišsprendžiamos, geriau pagalvojus pasirodys nesančios tokios didelės.

Paguodą rasite, patarimų gausite draugų kompanijoje. Pasikliaukite jais, nebijokite kreiptis pagalbos.

Antroje mėnesio pusėje situacija pasikeis. Būsite pozityviau nusiteikę, kupini idėjų ir energijos. Jums lengviau seksis bendrauti, išreikšti jausmus ir tai turės daug įtakos asmeniniams santykiams.

Vieniši Vandeniai kovo pabaigoje sulauks daug priešingos lyties atstovų dėmesio. Raskite laiko pabūti vieni ir apsvarstyti savo poelgius bei reakcijas. Tai padės geriau pažinti save.

Žuvys (02 19-03 20)

Kovo mėnesį geriau nieko neplanuoti tolesnei ateičiai. Šiuo laikotarpiu daug laiko reikės skirti šeimos reikalams. Darbe taip pat nestigs veiklos, tad asmenines pramogas kuriam laikui teks pamiršti.

Svarbu, kad šiomis dienomis tinkamai susidėliotumėte, ką reikia atlikti, ir aiškiai suprastumėte, kad ne visuomet galima gauti ir turėti viską, ko trokšti.

Profesinėje srityje laukia ne viena naujovė, renginiai, seminarai. Tikėtina, kad jums atsivers naujos įdomios verslo galimybės. Jums teks greitai priimti sprendimą, kuriuo keliu žengti. Jeigu apsispręsti bus sunku, neabejotinai klauskite patarimo žmonių, kuriais pasitikite.

Mėnesio pabaigoje pasaugokite sveikatą. Dėl įtampos darbe būsite linkę greitai peršalti. Nepamirškite skirti laiko sportui, kitai aktyviai fizinei veiklai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.