Palmira: diena patiks tikrosioms „pelėdoms“

Penktadienį sumanumo nestigs, tačiau gali pritrūkti atidos, susikaupimo. Iki pavakarės nebus tinkamas laikas kažkuo nauju ar rizikingu užsiimti. Dažniau tikrinkite atliekamus darbus. Greičiau pavargsite nuo įtampos, tad dažniau atsipalaiduokite, darykite bent trumpas pertraukėles.

Palmira<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Palmira<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 11, 2021, 5:30 AM

Diena patiks tikrosioms „pelėdoms“. Jei pirma dienos pusė – pasyvus metas, tai vakare atsivers antras kvėpavimas, vėl būsite kupini jėgų, ir jei kažko griebsitės, tai pavyks greitai, energingai atlikti. Geras laikas aktyviam poilsiui, sportui.

Penktadienį 16 val. 35 min. Marsas įeis į Liūto ženklą, kuriuo judės iki liepos 29 d. Tai puiki Marso padėtis, skatinanti optimizmą, pasitikėjimą savimi, aktyvų asmeninių sugebėjimų vystymą bei kūrybiškumo puoselėjimą. Meilė, vaikai, kūryba tampa išskirtiniais energijos šaltiniais – virstama galingais, atkakliais. Tačiau Marsas Liūte – tai ne tik kilni jėga, blogiausiu atveju – bukas egocentrizmas. Jis lemia įžūlų elgesį viešumoje ar patinkančio asmens, taip pat savo vaikų akivaizdoje, siekiant sužavėti, pasirodyti. Tokie asmenys siekia sukelti kuo didesnį triukšmą (tiesiogine bei perkeltine prasme), nes trokšta pritraukti kuo daugiau dėmesio. Kitaip kalbant, į areną išeina skandalistai, pagyrūnai, garbėtroškos. „Tuščias puodas garsiai skamba“ – tinkamiausias piktų Marso apraiškų Liūto ženkle apibūdinimas.

Sapnai iš ketvirtadienio į penktadienį reikšmingi, jei matėte ką nors išskirtinio, be galo ryškaus, įsimenančio. Gerai buvo regėti ugnį (apsauga), vandenį (išsivalymas), mišką (geri draugai, pažintys). Blogai buvo nešioti baltus drabužius – gėda, nuostoliai, paslapčių atskleidimas.

Blogas ženklas: gedimai vandentiekyje, netyčia sušlapti, vorą sutraiškyti.

Geras ženklas: rasti geltono metalo daikčiukų arba geltonų monetų – džiaugsmas, sėkmė meilėje, pamesti sagą – išsivaduosite iš nereikalingų ryšių, šviesius dūmus matyti (ne tabako) – apsaugos įgijimas, rasti vaikišką žaisliuką, kaukę – apgaulės atskleidimas, savaime dieną užmigti – stiprus ryšys su angelu sargu.

Žvilgsnis į priekį: savaitgalis palankus kelionėms, įvairiems susibūrimams, šventimams; šeštadienį palanki balta, raudona, auksinė, vengtina juoda, mėlyna, alyvinė; sekmadienį palanki žydra, mėlyna, auksinė, vengtina – žalia, ruda; pirmadienį palanki balta, raudona, auksinė, vengtina – juoda, mėlyna, alyvinė.

Avinas (03 21–04 20). Penktadienį bus reikalinga kantrybė bei mokėjimas atleisti – tad neskubinkite įvykių (tai ir nepavyks), būkite pakantūs kitų silpnybėms bei jautrūs artimiesiems. Patartina užsiimti seniai užmirštais darbais, ypač namų ūkyje. Įvykdykite duotą pažadą tėvams.

Jautis (04 21–05 20). Penktadienį būsite sumanūs, išradingi, ir iki pavakarės greitai ir be ypatingų pastangų išspręsite net sudėtingas problemas, atliksite ir neįdomius, nuobodžius darbus. Patartina ieškoti naujų profesinių idėjų senuose, pamirštuose dalykuose. Daugiau bendraukite su kolegomis, vienminčiais.

Dvyniai (05 21–06 21). Penktadienį verta dar kartą pamąstyti, ką esate skolingi savo šeimai, ką dar turite atlikti ar nupirkti artimiesiems, ko stinga namų ūkyje.

Vėžys (06 22–07 22). Penktadienis gana aktyvus lig pavakarės – nė nepastebėsite, kiek daug pavyks nuveikti. Tačiau nepamirškite ir apie poilsį bei sveikatos stiprinimą vakare.

Liūtas (07 23–08 22). Gali atsiskleisti jūsų klaidos, nesėkmės veikloje – nieko baisaus, dabar tai nesunkiai atitaisysite. Kad ir kaip aplinkybės klostytųsi, jauskite savo vertę, tikėkite savo pranašumu – tai apsaugos jus nuo tuščio nerimo, nereikalingo blaškymosi.

Mergelė (08 23–09 22). Penktadienį galima netikėta laimė, džiugus susitikimas, gera naujiena. Tik niekur neskubėkite ir kitų neskubinkite: būkite atidesni smulkmenoms bendraudami bei dirbdami – norėdami greičiau išvysti norimą rezultatą galite apsirikti, suklysti.

Svarstyklės (09 23–10 23). Penktadienį aiškinkitės, kas svarbiausia jūsų veiklai, karjeros sėkmei bei kas tam trukdo. Pats laikas atsisakyti dalykų, dėl kurių nukenčia jūsų reikalai ar reputacija. Gera diena užmegzti ar atnaujinti vertingus dalykinius ryšius.

Skorpionas (10 24–11 22). Penktadienis tinkamas komandiruotei arba kelionei į kitą miestą sveikatos tikrinti ar į kurortą gydytis. Nors ši diena sėkminga, bet, kad reikalai pakryptų jums reikalinga kryptimi, vien gerų norų nepakaks – be rimtų pastangų, be atkaklaus darbo nieko nepešite.

Šaulys (11 23–12 21). Penktadienis puikus – neverta jaudintis dėl galimų smulkių nesklandumų. Tad nebijokite, nevenkite problemų – ši diena itin palanki pažinti savo nesėkmių priežastis bei prigimtį, kad galėtumėte jas sėkmingai įveikti bei užkirsti kelią naujiems negerumams.

Ožiaragis (12 22–01 19). Penktadienį galite sulaukti nuoširdžios pagalbos ar gero patarimo. Būkite atidūs žvilgsniui iš šalies, draugo, kolegos, partnerio, antrosios pusės nuomonei, patarimams. Ir nepriimkite vieni svarbių sprendimų.

Vandenis (01 20–02 18). Penktadienį teks įsitikinti sena tiesa, kad viską reikia užtarnauti. Šiandien derėtų susitaikyti su sąžine, grąžinti skolas (ne tik materialias), ir net tik draugams, bet ir savo šeimai, mylimam žmogui. Gera proga imtis darbo, nuo kurio bėgote, kurį vis atidėliojote.

Žuvys (02 19–03 20). Penktadienį mokėkite atsiprašyti tų, kuriuos mylite, bei jiems pasitarnauti. Ar esate pakankamai dėmesingi savo vaikams? Geras laikas užsiimti namų pertvarkymu ar pabaigti remontus. Veikloje tikėtini geri poslinkiai, jei imsitės energingai spręsti esamą problemą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.