Horoskopas liepai: 2 ženklai turės gyventi kitaip, nei likusieji

Liepos mėnuo – atostogų metas. Tačiau dviem ženklams astrologė Ramunė pranašauja tikrą karštymetį ir darbymetį – tai Svarstyklės ir Žuvys.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2021-06-30 11:38

AVINAS 03 21–04 19

Liepa turėtų būti labai įvairialypė. Darbo reikalai tarsi sustos. Neskubėkite nusiminti. Tai bus puiki proga daugiau dėmesio ir laiko skirti artimiesiems, šeimos nariams, draugams.

Sutikite, kai artimieji laimingi ir namuose vyrauja darna, siekti profesinių tikslų kur kas paprasčiau ir lengviau.

Šis mėnuo taip pat palankus tvarkyti, remontuoti, atnaujinti namus. Nepagailėkite pinigų ir naujiems namų apyvokos daiktams. Turėdami daugiau laisvo laiko galite pajusti ilgesį praeičiai. Neleiskite praeities skausmams, baimėms ar pykčiui paveikti jūsų dabartinio gyvenimo.

Liepos mėnuo meilės fronte bus ramus ir darnus. Nesutarimai, nesusipratimai liks praeityje.

JAUTIS 04 20–05 20

Jūsų laukia romantiškas ir įdomus mėnuo. Jus užvaldys nuotykių ir meilės paieškų nuotaika. Liepos pabaigoje tos paieškos gali duoti rezultatų.

Tačiau nepameskite galvos, elkitės apdairiai ir atsargiai.

Darbe susikaupti bus sunku. Jausitės plėšomi tarp pareigos ir noro nuo visko pabėgti ir įsisukti į linksmybių sūkurį.

Dabar tinkamas metas pergalvoti savo profesinius tikslus, siekius ir galbūt net ryžtis pakeisti veiklos kryptį. Atskleiskite savo talentus ir kūrybiškumą.

Mėnesio pabaigoje jums gali tekti priimti labai svarbų sprendimą. Aplinkybės tai dar labiau apsunkins. Nepasiduokite spaudimui ir leiskite sau nepaisyti kitų nuomonės, jei jums atrodo priešingai.

Dabar palankus metas keisti, įsigyti naują automobilį. Jums gali pasisekti – galite sulaukti labai gero pasiūlymo, kurio atsisakyti būtų nuodėmė.

DVYNIAI 05 21–06 20

Liepa – sėkmingas metas. Šis mėnuo gal net bus jums per nuobodus – viskas eis įprasta eiga. Visi reikalai po truputį judės pirmyn ir į gera. Jokių didelių nemalonumų ar sunkumų.

Šis mėnuo ypač palankus mokytojams, žurnalistams, ryšių su visuomene specialistams, finansinių institucijų darbuotojams.

Jūsų originalus mąstymas, kitoks požiūris į, rodos, visai paprastus dalykus padės pasiekti stulbinamų rezultatų darbe.

Jausitės laimingi. Prie jūsų laimės prisidės ir finansinis saugumas, ir darnūs santykiai su artimaisiais. Jei keliausite mėnesio pradžioje, būkite atsargesni ir labiau saugokite savo ir šeimos narių daiktus.

Jūsų finansinė situacija stabiliai gera. Tad kodėl savęs ir savo artimųjų nepalepinus brangiomis dovanomis? Dabar jūs tai tikrai galite.

Net ir rizikingos investicijos gali atnešti didelio pelno. Tiesa, privalote gerai atlikti namų darbus. Liepa – palankus metas atnaujinti namus.

VĖŽYS 06 21–07 22

Jūs visada siekiate tobulumo, tačiau liepos mėnesį ši jūsų savybė atsiskleis dar ryškiau. Tik paties geriausio rezultato tikėsitės ir iš savęs, ir iš aplinkinių. Labai nusivilsite, kai jūsų lūkesčiai neišsipildys.

Tikrai ne visi žmonės yra tokie darbštūs, energingi ir siekiantys tobulybės. Jei norite save apsaugoti nuo nusivylimų ir pykčio, nuleiskite kartelę žemiau. Leiskite ir sau, ir kitiems klysti ir mokytis iš savo klaidų.

Pasistenkite būti kantresni, tolerantiškesni ir racionalesni, ypač su vyresniais savo šeimos nariais. Venkite nesutarimų su jais, nes taip tik apsunkinsite savo kasdienybę.

Darbe sulauksite pagyrų ir įvertinimų, jums gali būti patikėtos svarbios vadovaujamos pareigos.

Tačiau išmokite priimti ir kritiką. Ji išsakoma ne norint sumenkinti, bet padėti siekti dar geresnių rezultatų.

Jei esate vieniši, panašu, kad internetinėje erdvėje užmegsite įdomius santykius, kurie gali virsti karštu romanu ir realybėje. Liepa – palankus metas planuoti šeimos pagausėjimą.

LIŪTAS 07 23–08 22

Geresnio meto ramiam poilsiui nerasite. Liepą gyvenimas rutuliosis stabilia, įprasta eiga. Jums tai bus tikrai į naudą. Esate pavargę, todėl jums būdingi energijos fontanai šiuo metu netrykšta.

Šį mėnesį verčiau nepriimkite jokių svarbių sprendimų. Būkite kantrūs, išlaukite tinkamo momento. Laikas – jūsų sąjungininkas.

Dabar tas metas, kai turėtumėte išmokti perleisti kai kuriuos savo darbus ir užduotis kitiems. Jums tai nebus lengva, nes nuoširdžiai tikite, kad tik jūs galite viską atlikti gerai.

Prisiminkite, kad geriausi rezultatai pasiekiami dirbant išvien su komanda. Tai galioja ir profesiniame, ir asmeniniame gyvenime. Bijote klaidų? Leiskite kitiems klysti. Iš tų klaidų pasimokysite ir jūs.

Jei gyvenate su tėvais, liepa gali būti kupina smulkių nesutarimų. Norėdami to išvengti, išvykite atostogų. Būkite dėmesingi ir švelnūs antrajai pusei. Patikėkite, jums už tai bus dosniai atsilyginta.

MERGELĖ 08 23–09 22

Jūsų laukia ramus ir harmoningas gyvenimo laikotarpis. Šį mėnesį nebus jokių labai svarbių įvykių ar reikšmingų pokyčių. Gyvenimas išties bus gana paprastas. Tiesa, liepą jums gali kilti klausimų, kaip turėtumėte elgtis tam tikrose situacijose bendraudami su antrąja puse ar šeimos nariais.

Kai kas netikėto gali nutikti jūsų antrajai pusei. Jums ne viskas gali būti suprantama. Tačiau pasistenkite neteisti pirma laiko ir įsiklausyti į tai, ką sako jūsų mylimas žmogus.

Darbe reikalai dėliosis įprastu tempu. Jūs labai aiškiai žinote savo tikslus ir pamažu judėsite jų link. Šį mėnesį galite pastebėti kai kurių kolegų neigiamą požiūrį į jus. Per daug į tai nekreipkite dėmesio, o svarbiausia – neįsivelkite į jų rezgamas intrigas.

Mėnesio pabaigoje jums pavyks pasiekti svarbų profesinį tikslą. Labai tikėtina, kad jį įgyvendinti jums padės viename iš vasaros vakarėlių sutikti nauji pažįstami.

SVARSTYKLĖS 09 23–10 22

Liepos mėnuo bus tikras karštymetis. Tačiau ne paplūdimyje prie jūros, bet intensyviai plušant darbe. Labai gerai suvoksite, kad norėdami pasiekti daugiau turite dar labiau stengtis.

Tad atostogas ir poilsį kuriam laikui gali tekti pamiršti. Juolab kad šiuo laikotarpiu jūsų laukia tikrai geros progos įrodyti, ko esate verti. Jau šio mėnesio pabaigoje jūsų pastangos ir darbas gali būti labai gerai įvertinti.

Tai, be abejo, teigiamai atsilieps jūsų finansams. Liepa – palankus metas pagalvoti ir apie tolesnį tobulėjimą. Galbūt verta pagalvoti apie profesinius kursus ar net studijas?

Pasitarkite su draugais, kuriuos laikote puikiu sėkmės lydimų žmonių pavyzdžiu. Per draugus šį mėnesį galite susipažinti ir su žmogumi, kuris jus privers vėl įsimylėti. Pasistenkite labiau atsižvelgti į artimųjų poreikius bei norus. Ir nors jie labai skiriasi nuo jūsiškių, pasistenkite rasti aukso vidurį. Kam jau kam, bet jums, Svarstyklėms, rasti pusiausvyrą neturėtų būti sunku.

SKORPIONAS 10 23–11 21

Liepa jums turėtų būti sėkmingas mėnuo. Viskas klosis taip, kaip ir tikitės. Bus šiokių tokių netikėtumų, bet jie gyvenimui tik suteiks daugiau prieskonių.

Jausitės energingi, sveiki. Gera nuotaika ir tikėjimas, kad viskas įmanoma, padės pasiekti viską, ką suplanuosite. Kaip tik šiuo laikotarpiu prasidės jūsų karjeros pakilimas. Pasiruoškite laukiančiai sėkmei.

Mėnesio pradžioje asmeniniai santykiai gali būti sudėtingi. Jūs galite pasigesti dvasinio ryšio su antrąja puse. Tačiau abipusės pastangos suartėti duos vaisių ir dar šį mėnesį galėsite džiaugtis stipriais ir gražiais santykiais. Vienišiems Skorpionams šis mėnuo suteiks keletą nuostabių romantiškų akimirkų, tačiau svarbiausia šį mėnesį bus karjera.

Gali būti, kad šiuo laiku pradėsite labiau domėtis sveiku gyvenimo būdu. Daugiau sportuosite, sveikiau maitinsitės, atsisakysite žalingų įpročių. Šie pokyčiai sveikintini, tad nesustokite pusiaukelėje.

Mėnesio pabaigoje gali kilti ginčų su šeimos nariais. Jų priežastis – finansai.

ŠAULYS 11 22–12 21

Liepos mėnuo jums atrodys tarsi sulėtėjęs filmas. Viskas eisis labai ramiai ir lėtai. Kur nors skubėti ar ką nors skubinti nėra jokio reikalo.

Išeikvosite daug energijos ir nervų, o viskas vis tiek dėliosis nuo jūsų mažai priklausančia eiga. Dabar puikus metas išmokti kantrybės, pakantumo.

Leiskite sau pailsėti ir atsipalaiduoti. Jei tik galite, išvykite visam mėnesiui prie ežero ar į pajūrį. Mėgaukitės kiekviena laisva ir ramia vasaros diena.

Tokio ramaus laiko prasidėjus rudeniui jums gali tekti labai ilgai laukti. Patikėkite, kartais į naudą, kai gyvenimas eina vėžlio tempu.

Jūsų antroji pusė gali sulaukti palikimo ar laimėti loterijoje. Tai turės didelės įtakos jūsų gerovei ateityje. Elkitės protingai su netikėtomis dovanomis ar pajamomis. Tai gali būti puiki proga pradėti šeimos verslą.

OŽIARAGIS 12 22–01 19

Liepą turėsite ir sau, ir kitiems įrodyti, kad esate stipri asmenybė ir jums viskas įveikiama. Labai svarbu, kad protingai panaudotumėte savo laiką ir kruopščiai jį planuotumėte.

Spontaniškiems poelgiams ir chaosui dabar ne laikas. Vienu metu nesigriebkite daug darbų – nė vieno jų laiku ir gerai neatliksite.

Verčiau imkitės vieno, nudirbkite jį sąžiningai ir laiku, o tada jau imkitės kito. Rezultatas bus tikrai kur kas geresnis. Svarbus ir teisingas požiūris – nemanykite, kad vieni darbai svarbesni už kitus.

Į visas savo šio mėnesio užduotis žvelkite labai atsakingai. Konkurencija aplink jus labai didelė, todėl jums privalu įrodyti, kad esate geriausi.

VANDENIS 01 20–02 18

Atrodys, kad pagrindinis jūsų šio mėnesio tikslas – būti kuo populiaresniems. Dėl troškimo įtikti kitiems galite rizikuoti net paaukoti savo nepriklausomybę.

Noras, kad viskas būtų pagal jus, gali baigtis nesutarimais su antrąja puse. Tačiau jūs juos sugebėsite greitai išspręsti. Jei esate vieniši, šį mėnesį galite sulaukti daugiau nei įprastai kvietimų į pasimatymus.

Profesiniame gyvenime darbai judės labai lėtai. Bus vėlavimų, atidėjimų, tačiau viskas anksčiau ar vėliau pajudės į priekį ir bus atlikta. Beje, tikrai sėkmingai.

Būkite atidesni darydami banko pavedimus – maža klaida gali brangiai kainuoti. Pasistenkite liepą daugiau ilsėtis. Dabar nesate tokie energingi kaip anksčiau – kūnas siunčia signalus, kad jam reikia įkrauti baterijas.

ŽUVYS 02 19–03 20

Liepa turėtų būti labai užimta. Įsisukę į darbų sūkurį neturėsite laiko poilsiui ir pramogoms, tačiau dėl to labai neišgyvensite. Jūs didžiuojatės savo pasiekimais, jums patinka tai, ką darote, ypač jei turite galimybę bendrauti su įdomiais žmonėmis ir išmokti ko nors nauja.

Šį mėnesį tikėtinos net kelios darbo kelionės. Jų metu galėsite suderinti ir darbą, ir malonumus.

Būkite atidūs tvarkydami teisinius reikalus, pasirašydami įvairias sutartis, kitus svarbius dokumentus. Neskubėkite ir atidžiai perskaitykite viską, kur dedate savo parašą.

Santykiai su antrąja puse gali nesiklostyti taip, kaip norėtumėte. Jums reikėtų būti kantresniems. Neskubėkite kaltinti, priekaištauti.

Juolab kad jūs patys šiuo metu kažin ar būsite visiškai atsidavę abipusių santykių puoselėjimui.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.