Palmira: nepatartina imtis sunkių, varginančių darbų

Ketvirtadienis – susitaikymo, vilties, džiaugsmo atgavimo metas. Atpalaiduokite fantaziją – svajonės šiandien reikšmingos: jos padės geriau suvokti savo poreikius, galimybes. Nepatartina imtis sunkių, varginančių darbų (nebent jie suteiktų svarų moralinį pasitenkinimą), nedera kelti įtampos ar su kažkuo santykių aiškintis.

 Palmira Kelertienė.<br> R.Danisevičiaus nuotr.
 Palmira Kelertienė.<br> R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 15, 2021, 5:30 AM, atnaujinta Jul 15, 2021, 10:24 AM

Taikytis, ieškoti bendrų sąlyčio taškų taps svarbu. Palanku užmegzti pažintis, sudarinėti sąjungas (ypač kūrybines). Tačiau būtinas apdairumas, atsargumas tvarkant piniginius, turtinius reikalus, tvirtinant svarbius dokumentus, sandorius. Nepatartina kurti finansinių, verslo, veiklos planų – bus sunku neprarasti realumo jausmo, ir šios dienos dalykiniai sumanymai nors ir bus gražūs, tačiau nepraktiški, sunkiai įgyvendinami.

Labiau pasigilinkite į savo vaikų, sutuoktinio, mylimo žmogaus nuotaikas, pasistenkite suprasti jų rūpesčius, problemas. Šios dienos pokalbiai gali labiau suartinti – tik mokėkite girdėti bei jausti kitą, patys irgi nevenkite būti atviri bei nuoširdūs.

Palanki diena viešėti ar pasikviesti svečius į savo namus.

Sapnai iš trečiadienio į ketvirtadienį buvo svarbūs prieš saulėtekį, jei buvo ryškūs, įsimenantys. Vis dėl to dauguma šios nakties sapnų klaidinantys ir į juos nereikėtų kreipti didelio dėmesio.

Blogas ženklas: nukristi, jei namuose kas savaime užsidegs, pamesti raktus ar juos sulaužyti, jei batų raišteliai užsimazgytų.

Geras ženklas: sulyti saulei šviečiant, išvysti krentančią žvaigždę moteriai iš kairės, vyrui – įš dešinės pusės.

Žvilgsnis į priekį: penktadienis tinkamas imtis sunkių, atsakingų darbų; palankūs tamsūs tonai, žemės spalvos.

Avinas (03 21–04 20). Ketvirtadienį nedėkite didelių vilčių į viršininko pasakytus gerus žodžius: netikėkite pažadais ir atlygio reikalaukite iškart. Šiandien galite sužinoti dalykinio partnerio ar artimo žmogaus paslaptį, tačiau neskubėkite patikėti, juolab piktintis, teisti, smerkti – tai gali būti provokacija. Pamąstykite: gal esate vienpusiškai informuoti?

Jautis (04 21–05 20). Atsipalaiduokite ir darykite tik tai, ką norisi: jei vadovausitės intuicija, įkvėpimu – šios dienos reikalus sutvarkysite žymiai lengviau ir paprasčiau. Jei jaučiate nerimą dėl savo vaikų ar mylimo žmogaus, derėtų su jais atvirai pasišnekėti – bus svarbu išsklaidyti abejones ir, jei reikia, imtis priemonių, kad užkirstumėte kelią galimai nelaimei.

Dvyniai (05 21–06 21). Ketvirtadienį nepersidirbkite. Nesiimkite spręsti profesinių problemų – šiuo metu svarbiau pasigilinti į tai, kas vyksta jūsų namuose, kad vėliau netektų gailėtis, jog laiku neradote šilto žodžio vaikui, nepaguodėte sutuoktinio, neįvertinote savo artimųjų rūpesčio jumis bei namais, taip pat jų nuopelnų veikloje. Nepavyks išsiveržti į priekį, kol neišspręsite ankstesnių problemų, neatliksite žadėtų darbų artimiesiems bei šefui. Vakaras malonesnis – vėl pasijusite puikiai.

Vėžys (06 22–07 22). Ketvirtadienis – romantiškų susitikimų, paguodžiančių naujienų laikas, kai nugalimos vidinės baimės, kai išvystamos perspektyvos. Jei teks tvarkyti svarbius dalykinius reikalus, būkite atidūs žadėdami, juolab pasirašinėdami dokumentus, kad nepervertintumėte savo galimybių, neprisiimtumėte finansiškai nenaudingų įsipareigojimų. Pasistenkite skubius reikalus sutvarkyti iki 17 val. 35 min.

Liūtas (07 23–08 22). Ieškantiesiems alternatyvių pajamų šaltinių šios dienos susitikimai, išgirstos ar perskaitytos naujienos bus naudingos, tad atverkite plačiau akis, sukluskite. Na, o vakare būkite atidesni artimųjų, ypač vaikų žodžiams – tai bus laikas atviriems pašnekesiams. Verta ir su mylimu asmeniu pasikalbėti apie tai, kas jus slegia.

Mergelė (08 23–09 22). Šiandien nuostabi diena – visi jumis žavisi bei stengiasi kažkuo pradžiuginti. Tikėkite išgirstais komplimentais – jie nuoširdūs. Tinka tvarkyti skubius reikalus bei tuos, kuriuos lemia asmenybės įtaka. Veikloje rizika pasiteisins. Vakaras palankus meilės dovanai įteikti.

Svarstyklės (09 23–10 23). Ketvirtadienį geriausia ilsėtis. Jei dirbate – nepriimkite didelio krūvio bei atsakomybės. Saugokite paslaptis – vėliau kas nors gali piktavališkai tuo pasinaudoti... Laukia smagus vakaras, puikiai tinkamas viešnagei, pramogavimui su draugais.

Skorpionas (10 24–11 22). Ketvirtadienį netikėtumai paskatins atskleisti neišnaudotas galimybes veikloje, ieškoti nepastebėtų rezervų savyje, santykiuose su draugais. Tik nepraraskite distancijos jausmo – ne laikas patarinėti, prisiimti atsakomybę už kažkieno (net ir artimo žmogaus) sprendimus.

Šaulys (11 23–12 21). Ketvirtadienį pavyks nemažai nuveikti valdiškose įstaigose, svarbų reikalą sutvarkyti, jei vengsite ginčų, būsite diplomatiški. Tinkamas laikas taikymuisi su šefu, subtilių jūsų veiklos problemų sprendimui su vadovybe. Būkite kantresni, jei teks išgirsti artimųjų skundus – atidumas, jautrumas jų išgyvenimams padės atstatyti jų pasitikėjimą jumis.

Ožiaragis (12 22–01 19). Daug kuo sėkminga diena, ypač jei ryšitės svarbiam pokalbiui su žmogumi, kurį mylite. Jei seniai ieškojote progos prisipažinti meilėje – žinokite, jog vakare jūsų laukia sėkmė. Tiesa, nebūkite labai smalsūs, nenorėkite sužinoti daugiau nei jums sakoma. Palanku tvarkyti kelionių dokumentus.

Vandenis (01 20–02 18). Ketvirtadienį galite nusiminti ar supykti dėl nieko – iki 17 val. 35 min. gana sunkus laikas, na, o vėliau atsigausite, tapsite pakantesni, ramesni. Vis dėl to diena tinkama tvarkyti kredito ėmimo, mokesčių, draudimo reikalus. Jei jums reikia ko paprašyti iš draugų – kreipkitės į juo jau pavakare. Verta vakare kur nors išvykti, svečiuotis.

Žuvys (02 19–03 20). Ketvirtadienis – naudingų pokyčių diena, jei atidžiau įsiklausysite į savo vidaus balsą. Tai gera proga efektingai sutvarkyti svarbų reikalą per trečią asmenį. Gali netikėtai išsispręsti klausimas, dėl kurio buvote praradę viltį. Puiki proga taikymuisi su sutuoktiniu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.