Palmira: venkite impulsyvių sprendimų ir nurimkite

Sekmadienis dvilypis: mėginsime atgauti darną, ieškosime būdų taikytis, bet tuo pat metu būsime apimti maištingų idėjų, kurios pastūmės kovai, ginčams. Venkite impulsyvių sprendimų, įsigilinkite labiau į kito mintis, na, ir nurimkite – tai padės rasti teisingą išeitį, visas puses tenkinantį kompromisą. Neužsisklęskite savyje, daugiau bendraukite, kalbėkitės, bet ir klausykitės – suprasite vieni kitus, susitarsite. Tai geras metas atsiprašymams, taikymuisi, bendravimui su tais.

 Palmira Kelertienė.<br> R.Danisevičiaus nuotr.
 Palmira Kelertienė.<br> R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 25, 2021, 5:30 AM

Sekmadienį išlieka traumų, avarijų tikimybė. Likite atsargesni gausiuose susibūrimuose.

Sapnai iš šeštadienio į sekmadienį pranašiški. Gerai buvo sapnuoti šaltinį, šulinį, plaukti švariu vandeniu – tai sėkmė, sveikata. Nešvarus vanduo – liga, apgaulė. Jei dantis iškristų – artimo žmogaus mirtis.

Blogas ženklas: jei avalynė plyštų, ugnis ar šviesa gestų be priežasties; jei šalia jūsų namo medis sulūžtų ar jūsų lazda, skėtis nulūžtų; medžio šaką nulaužti, gėles skinti.

Geras ženklas: netyčia apsiplikyti, gauti dovanų vaisių.

Žvilgsnis į priekį: pirmadienį patartina nešioti ryškių spalvų drabužius.

Avinas (03 21–04 20. Šiandien pasijusite geriau – suprasite, kad jus supa išties draugiški ir malonūs žmonės, kad esate reikalingi ir mylimi.

Jautis (04 21–05 20). Sekmadienį imkitės iniciatyvos, jei reikia taikytis, atsiprašyti. Pasistenkite kažkuo maloniu nudžiuginti artimuosius.

Dvyniai (05 21–06 21). Sekmadienis privers nusišypsoti – šios dienos susitikimai intriguojantys, smagūs. Tai palanki diena viešnagėms.

Vėžys (06 22–07 22). Sekmadienį stenkitės likti geranoriški. Labiau kontroliuokite mimiką – įtampos raukšlės, tądien pasirodžiusios, visą mėnesį nenyks veide.

Liūtas (07 23–08 22). Sekmadienį geriausia leisti su antrąja puse, su artimaisiais.

Mergelė (08 23–09 22). Sekmadienis bus tikrai džiugus, jei mokėsite nekreipti dėmesio į visokius smulkius nesklandumus ir pasidžiaugti tuo, kas iš tiesų gerai jūsų namuose, kas džiugina santykiuose su mylimu žmogumi, sutuoktiniu.

Svarstyklės (09 23–10 23). Šiandien – meilės metas, kai išsisklaido nesutarimai ir širdį užlieja meilės džiaugsmas.

Skorpionas (10 24–11 22). Sekmadienis itin palankus šeiminiam poilsiui netoli namų, taip pat kaimiškoje aplinkoje.

Šaulys (11 23–12 21). Sekmadienį vėl atgausite ūpą ir lengvai bei paprastai išsiaiškinsite tai, dėl ko anksčiau galėjote ne juokais susipykti.

Ožiaragis (12 22–01 19). Sekmadienis – malonių likimo dovanų metas. Beje, patys irgi būkite dosnūs – jūsų nuoširdaus dėmesio pasiilgę artimieji, sutuoktinis.

Vandenis (01 20–02 18). Sekmadienis džiugus – svajonės pildosi! Tik likite dėkingi, kitaip Auksinė žuvelė ims ir atsiims, ką gavote...

Žuvys (02 19–03 20). Sekmadienį gerai nuteiks romantiškas poilsis prie vandens ar paslaptinga kelionė su mylimu asmeniu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.