Palmiros horoskopas antradieniui, rugsėjo 21 d.

Antradienis – pilnaties metas (stojo 2 val. 55 min.). Nors diena nerami, kupina įtampos, bet sėkminga. Tiesa, sėkmė bus neprognozuojama, tad ją pasinaudoti lengviau pavyks tiems, kam patinka staigmenos, kas moka greitai persiorientuoti, pasinaudoti akimirkos proga.

Horoskopas.<br>123rf nuotr.
Horoskopas.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 21, 2021, 12:01 AM

Stenkitės labiau įsiklausyti į nuojautas – įprasta logika nepasiteisins. Jei mėginsite viską apskaičiuoti, tikėsitės įvykių tėkmės pagal taisykles ir elgsitės pagal metodinius nurodymus, vargu ar sulauksite norimo rezultato – tai laikas, kai reikalai pakrypsta netikėta linkme, ir tampa sunku teisingai numatyti naudą.

Tad asmenims, mėgstantiems riziką bei improvizacijas, o standartus vertinančius kaip apribojimus, neleidžiančius pasireikšti asmenybės kūrybinėms galioms, diena taps savaime naudinga.

Diena bus tinkama spręsti socialines problemas, uždarbio klausimą. Jei turite svarbių finansinių reikalų, jei laukia atsakingi susitikimai, geriau rytdienai neatidėkite – jūsų planai gali iširti.

Pats geriausias laikas svarbiems pokalbiams bei susitarimams, taip pat piniginių, turtinių reikalų tvarkymui, vertingų daiktų (vonios, tualeto patalpų apdailos, juvelyrinių dirbinių su brangakmeniais, vakarinių drabužių, meno kūrinių) įsigijimui prasidės po 11 val. 28 min. Tiesa, diena nėra palanki telefonų bei transporto priemonių pirkimui. Pats geriausias metas meilės dovanų pirkimui nuo 20 val. (tai tinka ir perkantiems internetu – pristatymo laikas nesvarbu).

Vakaras atneš nusiraminimą ir bus puiki proga atsiprašymams, taikymuisi. Tai bus darnos atgavimo metas, kai svarbu atgauti vidinį nusiraminimą, nes tuomet jį pavyks išsaugoti ilgam.

Būkite atidesni kelyje. Pasisaugokite vagių, sukčių, melagių.

Iš pirmadienio į antradienį buvo gerai regėti dinamiškus sapnus. Kova reikštų kovą su savo bei svetimais trūkumais. Blogai buvo sapnuoti žalią žolę, apskritai bet kokią žalumą matyti – saugokitės apgaulės, galimas liūdesys, nesėkmė. Zuikiai, katės – išgyvenimai, vanduo – apkalbos, santykių aiškinimasis. Būti nuogam – katastrofa, tačiau plaukus kirpti – išvengsite to, kas jums kliudo gyventi, kas tampa jūsų nelaimių šaltiniu. Valgyti – išbandymai, liga. Negerai matyti ir savo atspindį veidrodyje.

Blogas ženklas: išsitepti purvu – nuostoliai, paslysti, nukristi – nesėkmė tvarkant reikalus, jei užpultų naminis gyvūnas, jei odą be aiškios priežasties imtų niežėti, jei suplyštų avalynė ar bato kulniukas nulūžtų, jei rankose sulūžtų darbo instrumentas.

Geras ženklas: netyčia pieną išlieti, rasti vaikišką žaisliuką ar kokį medinį daiktą.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienį palankios spalvos – sidabrinė, žydra.

Avinas (03 21–04 20). Antradienį netikėtumų pakaks – nuobodžiauti nebus kada. Kad diena nesukeltų nenumatytų rūpesčių, teks atidžiau dirbti, apdairiau planuoti savo veiklą bei paklusniau vykdyti vyresnybės nurodymus. Tai naudingų susitikimų bei pažinčių metas.

Jautis (04 21–05 20). Antradienis tinkamas konfidencialiam reikalui sutvarkyti, kreiptis neoficialios pagalbos į įtakingą asmenį. Beje, svarbiausi dalykai įvyks neplanuotai – tad netyčia, atsitiktinai galite išgirsti naudingą informaciją, reikalingą įspėjimą, gal ilgai slėptą teisybę...

Dvyniai (05 21–06 21). Antradienis skatins bendravimui, o taip pat permainoms. Jei tik būsite lankstesni, išradingesni, nemažai laimėsite – įgysite patikimų sąjungininkų, rasite naujų, netikėtų kelių senoms, įgrisusioms problemoms išspręsti. Palankus laikas apgalvotai avantiūrai ar pavojingam apsisprendimui, permainai, kuriai seniai rengėtės, bet stigo ryžto.

Vėžys (06 22–07 22). Antradienis naudingas – svarbios naujienos, reikalingi susitikimai. Beje, darbo tempai, kaip ir įtampa, šefo reikalavimai vis labiau augs. Tiesa, tai į naudą, nes privers jus sugalvoti kažką nepaprasto, išskirtinio. Tinka su darbdaviu aptarinėti veiklos perspektyvas, prašyti didesnio atlyginimo, paaukštinimo.

Liūtas (07 23–08 22). Antradienį niekur neskubėkite, bet būkite atidūs, kad geros progos nepraleistumėte. Stenkitės labiau atsižvelgti į šeimos nuomonę. Verta svarstyti gautus veiklos pasiūlymus – jie bus naudingi, tiesa, ne iš karto. Gera proga taikymuisi su artimaisiais, darnių santykių puoselėjimui šeimoje.

Mergelė (08 23–09 22). Antradienis tinkamas spręsti mokesčių, draudimo, paskolos gavimo klausimus. Šeimoje būkite pakantesni – ne pats geriausias metas įrodinėti teisybę aplinkiniams, o ypač sutuoktiniui. Geras laikas ką nors gražaus, malonaus sau įsigyti.

Svarstyklės (09 23–10 23). Antradienį suprasite, kas jums naudinga bei ko išties reikia. Galimi geri, nors ir netikėti pasikeitimai santykiuose su partneriais (tiek dalykiniais, tiek asmeniniais): žalingi ryšiai gali net iširti, o naudingi, geri – sustiprėti.

Skorpionas (10 24–11 22). Antradienį mokėkite laviruoti tarp skirtingų nuomonių bei įsitikinimų, nesiginčykite su partneriais bei sutuoktiniu. Neatsisakykite jums siūlomos pagalbos ar naujų pareigų. Spręskite finansines problemas. Siekite įgyti patikimų sąjungininkų bei tikrų draugų (kitaip įgysite patikimų priešų). Diena itin palanki moterims – joms palanku įsigyti ką nors gražaus, mielo sau.

Šaulys (11 23–12 21). Antradienis – nelauktų dovanų metas. Nors tądien atsiras naujų galimybių pagerinti finansinę padėtį, tačiau nesivelkite į neapgalvotas avantiūras, ypač meilėje. Gali užsimegzti slaptas romantiškas ryšys.

Ožiaragis (12 22–01 19). Jūsų aplinkoje vyksta pasikeitimai, apie kuriuos nežinote, bet nutuokiate, ir apie tai gali tekti šiuo metu išgirsti. Antradienį reikėtų save labiau pasaugoti nuo įtampos, nesiimti jokių atsakingų darbų. Ši diena labiau tinkama poilsiui, nei veiklai. Tinka ką nors vertingo, gražaus įsigyti namams.

Vandenis (01 20–02 18). Antradienį reikalus tvarkykite neskubėdami. Tinkamas laikas svarbiems pokalbiams, jei norisi ką nors gražiuoju įkalbėti padaryti jums reikalingą paslaugą. Palanku su vadovybe kalbėtis apie jūsų karjeros bei uždarbio perspektyvas.

Žuvys (02 19–03 20). Jei jums reikia susitaikyti – antradienį įteikite dovanėlę, pakvieskite pietums, vakarienei, ir bendra kalba bus gana greitai rasta. Tinkamas laikas ir gerai parengtam sandoriui tvirtinti, konfidencialiam pokalbiui apie jūsų karjerą. Galima netikėta romantiška pažintis su žmogumi iš toli.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.